Cluj rulz! (56)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

Stanca, bubele pot fi si de la amoxicilina, rezist sa nu zic vreo 2 de amoxicilina dar si e la caldura sau de la vreun fruct orice poate ca a mancat copilul. Da-i sa bea multa apa sa se curete si mai vezi tu...

No, vidiazni!

Stiu si eu chestia cu amoxicilina dar eu pivesc doar partea plina a paharului.Atata timp cat nu se face abuz nu pot aparea efecte irevesibile.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

'neatza!

am citit o vreme prin zona, mai stau un pic dup acare ma duc sa-mi caut de lucru nasol e ca as vrea sa ies la piscina, dar nu pot zilele astea; atata mi-am dorit sa merg la piscina, simt miros de apa in nari, asa mi-e de pofta! mi-am potolit-o cu niste ciocolatele, n-are nici o legatura, dar asa ma calmez eu

mai pove...

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Ora patru jumate a venit...unde esti doamna Taaaaaaacheeeeeeeeeee?1?!

Edit: hiii!!! acum vad ca Stanca a scris dupe mine de dimineatza...nu am vazut hmm..Stanca, mai scrie ceva, asa de putin? Ce-ati mai facut? Ce face Razvi?

Dna Tache?! Cum adica Stefy a fost obraznic? Ce-a mai facut de data asta?

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor.
Imi cer scuze ca nu am mai trecut demult pe aici, dar nu am avut timp, si anu am avut nici internet un timp, iar in Ro nu am avut timp de nimic cu sesiunea asta de vara, macar bine ca s-a terminat.
Sper ca sunteti toate bine impreuna cu `pii vostri si familiile.
Acum sunt acasa si trebuie sa imi caut ceva de lucru. si asa ca o sa am mai mult timp liber si am sa mai trec mai des pe aici.
As vrea sa va impartasesc si voua un vis de al meu care se pare ca va deveni realitate.
L-am convins pe sotul meu, ca daca tot ne mutam in Ro pentru un timp, sa ne mutam la Cj ca sa ne putem face si masterul si sa ne stabilim acolo, si el a acceptat, asa ca de la anul o sa ne mutam pentru doi ani la Cj.Acum cand ne ducem in toamna acasa urmeaza sa ne cumparam vreun apartament micut, ca sa nu stam prin chirii si vom deveni medio-clujeni.Asta a fost visul meu de cand am vazut prima data Clujul, dar al meu inafara de Tg Mures nu avera nimic in cap.
Sunt tare fericita de acest lucru si abia astept sa ne ducem in Ro prin septembrie-octombrie.
Asa ca daca la anul totul merge bine, o sa va pot invita la noi acasa.
Abia astept.
Va pup pe toate si va doresc o sambata frumoasa tuturor.

Mergi la inceput

Olim, bine ai revenit
Ma bucur ca vrei sa ramaneti de tot in Cluj! Va tin pumnii sa va gasiti job-uri bune si un apartament frumos! Sa vii mai des pe aici si sa ne povestesti despre ce vrei sa faci!

Succes!

Fetelor, unde sunteti? Azi nu mi-ati semnat condica, se poate?
Ma duc sa caut inca un film, tocmai m-am hotarat sa ma uit la un serial sambata seara, se numeste "Treptele iubirii" un film foarte dragut. Azi am vazut primul episod, din pacate era al 4-lea dar m-am prins de schema si m-am hotarat sa-l urmaresc. Demult nu m-am mai uitat la TV.

Azi am vrut sa merg la cinema, dar mi-a fost lene, fiindca nu planuisem Republica, ci Arta. Poate merg maine, sa vedem...

Roxa

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna seara girlz,

che faceti?numa roxanica prin zona?cum te mai simti?

sa stiti ca pun pe voi ca v-ati facut ca ploua la propunerea mea de intalneala cu picii de vineri.da ma gandesc ca recuperam noi la toamna iarna cand ne mananca statul prin casa...

eu in schimb sunt ff happy, tocmai am venit de la Baia Mare cu...masinutza familiei care, dat fiind ca Mihai are de la job va fi a mea si a lui Theiutza.is f fericita.e luata in leasing si e al n-spelea credit da noi sa fim sanatosi.

articolul vi-l trimit luni...ca nu l-am scanat inca.Creola n-am adresa ta de mail:)

Mariana ce-o facut Stefanelu?

maine noi mergem la tara la ziua lui Razvan, pretenu lui Theiutza, si dupa masa la un gratar cu dr Muresan, asa ca avem we plin.

va pup, mergem sa udam masina.numa noi doica fata face deja nani.

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Salutare,
Nu mai este nimeni prin zona, acum ca am si eu timp de o barfa.
Multam roxana
Vroiam sa va intreb de vre un apartament de 2 camere prin manasturi, cam la ce pret l-am gasi.Vreau ceva nou la 50-60 m2 si cu terasa musai sau balcon mai mare.
Am inteles ca sunt multe constructii noi, poate imi da cineva detalii, dar si despre preturi daca se poate si de cum se pot plati.
Multam
Sper sa aveti toate o duminica frumoasa.
Carrie felicitari pentru masina si sa o stapaniti sanatosi, cat despre credit, sanatate multa sa aveti si sa il puteti plati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Criss., bravo voua!! sa fiti sanatosi si sa va bucurati de toate cele!! Si eu vreau mailul cu pricina. Va pupam pe toti, o duminica frumoasa sa aveti!!

Fetelor, eu nu prea am kef de scris, habar n-am din ce motive... va pup pe toate si va doresc numai bine!!

minunea vietii mele

Mergi la inceput

gagici!

Cristiana, daca nu pui tu pe ele, las ca pun io bey vedetz ca asta doare mai tare

Si zi, ai masinutza, bravos! Si eu am, dar nu am tupeu sa ma urc in ea si nici nu ma tratez. In curand voi fi pusa in fata situatiei, nevoita sa conduc si nu stiu cum sa-mi fac curaj. Mor de ciuda cand vad prin oras cate o pitzipoanca la volan si ma intreb cu ce sunt eu mai prejos .

Olim, mai din cate stiu se construiesc multe apartamente mai ales cu 2 camere, in manastur...cred ca mai sunt is pe Campului...cred ca asa cum vrei tu costa cam 60-65 de mii de euro, daca sunt finisate.

No, vidiazni!

Mergi la inceput

O duminica faina tuturor.
Multam roxana, si noi ne gandeam cam la aceleasi preturi cu toate ca nu stiu daca il vreau finisat or semifinisat, mai ales ca avem cine sa ne ajute.
Cat despre condus, eu cred ca e bine sa incepi sa iti faci curaj, ca nu e mare lucru sa conduci.Eu te-as sfatui sa iei cateva ore de la o scoala de soferi, caci al tau sigur de inhiba la condus, mai ales ca te enerveaza cand incepe cu anumite comentarii, gen: uita biciclistul, e verde, e rosu, accelereaza.......stiu cum este.Si eu am trecut prin asta, si dupa cativa ani fara sa prea conduc, am luat la Cj cateva ore si mi-au prins tare bine, mai ales ca nu eram obisnuita cu traficul din Cluj..Iar dupa cateva ore2-3, sigur o sa ai mai mult curaj si cel mai mult trebuie sa ai incredere in tine.
Mult noroc si hai mai roxana ca esti o femeie in toata firea si o ambitioasa pe deasupra si nu cred ca ti-e frica de nimicuri de astea..
Curaj roxana

Mergi la inceput