cine preseaza flori?

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Joker votez si eu pt. 6. Super! Si crinul (desen) mi-a placut. Iar de pe siteuri multe, multe... buchetele, pasarelele..
P.S. Picaturile sunt ale tale? Deosebite..
Corina tare reusite semnele de carte. Iubesc floricelele tale albastre. Le vei sigila in plastic la cald sau rece?
Ieri am vazut intr-o revista pana si un caleidoscop (vi le amintiti pe cele din copilarie?) cu flori uscate inauntru.

"Ce verde era valea mea!" (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

quote:
Originally posted by ML

Joker votez si eu pt. 6. Super! Si crinul (desen) mi-a placut. Iar de pe siteuri multe, multe... buchetele, pasarelele..
P.S. Picaturile sunt ale tale? Deosebite..
Corina tare reusite semnele de carte. Iubesc floricelele tale albastre. Le vei sigila in plastic la cald sau rece?
Ieri am vazut intr-o revista pana si un caleidoscop (vi le amintiti pe cele din copilarie?) cu flori uscate inauntru.

Ml, nu picaturile nu sunt ale mele...sunt puse tot la cererea cuiva...si mie mi-au placut mult...

corina, ti-as recomanda plastifierea la rece, ma gandesc ca temperatura foarte mare nu ar face bine florii...mi-ai dat o idee cu trasul in plastic.am sa incerc zilele astea si daca imi iese va arat.

Liviana, sunt studenta si e vacanta imi fac timp intre doua articole din codu`penal

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/aniela.marin/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

CIP-CIRIP

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Multumesc fetelor, sunteti dragute! semnele de carte le-am facut pt. ca imi ramasese o bucata de carton de la felicitare si cum tot eram cu mana-n flori...
Liviana, tare dulce cip-ciripul tau, cred ca ai muncit destul la ea, ai multa rabdare.
M-ai intrebat de felicitare: sunt frunze aranjate in forma de floare, in mijloc fond colorat cu creioane colorate (i-am luat lu' fii-miu de pe acum sa-l fac artist) pe care am lipit bucatele de frunze. Cele rosii sunt petale de la o floricica care nu-mi place cum a iesit asa ca am jumulit-o, iar cele albastre sunt ca cele din incercarea de tablou intre 2 bucati de sticla, mai tii minte? Tu le-ai vazut albastre, eu le vad gri, mi se pare ca si-au pierdut culoarea, le-am sfaramat si le-am lipit.
ML- nu stiu cum fac aia plastificarea, ma duc si eu si le cer sa mi le puna in plastic, nici n-am stiut ca se face si la rece si la cald. O sa incerc mai intai cu un semn de carte sa vad ce iese, nu-mi pasa daca se strica, nu tin la ele.

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
poze filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Joker, tot la P.S.... si cele cu iedutul in oglinda sunt tare reusite.
Liviana hai spune despre dragalasa de pasarica. Am sa le-o arat maine si copiilor.Ii amuza. Si partea neagra (?!) tot din flori (frunze?!) e? Ce-a zis baiatul cand a vazut-o? (apropo de copii... nu-i pun pe Net dar pe mail da, daca vrei trimit o poza. O sa-ti vina si fetita la timpul ei si-si vor tine companie. Tare bine e cand se joaca impreuna!).
Corina, Joker povestiti ce a iesit cu imbracarea in plastic.
O idee, desi nu stiu cum ar arata presate...:

http://www.shutterpoint.com/Photos-ViewPhoto.cfm?id=149108

http://www.shutterpoint.com/Photos-ViewPhoto.cfm?id=157542

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

quote:
Originally posted by ML

Joker, tot la P.S.... si cele cu iedutul in oglinda sunt tare reusite.
Liviana hai spune despre dragalasa de pasarica. Am sa le-o arat maine si copiilor.Ii amuza. Si partea neagra (?!) tot din flori (frunze?!) e? Ce-a zis baiatul cand a vazut-o? (apropo de copii... nu-i pun pe Net dar pe mail da, daca vrei trimit o poza. O sa-ti vina si fetita la timpul ei si-si vor tine companie. Tare bine e cand se joaca impreuna!).
Corina, Joker povestiti ce a iesit cu imbracarea in plastic.
O idee, desi nu stiu cum ar arata presate...:

http://www.shutterpoint.com/Photos-ViewPhoto.cfm?id=149108

http://www.shutterpoint.com/Photos-ViewPhoto.cfm?id=157542

Cele cu Iedutul sunt ale mele

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/aniela.marin/my_photos

Mergi la inceput

Dragelor, ma bucur ca v-a placut Cip-ciripul meu. Chiar daca realizarea lui m-a costat ceva ore de somn, m-am bucurat ca a iesit asa frumusel. Acum ma gandesc ca ar trebui sa ma incarc cu ceva plansa, pe langa el...
ML, partea galbena e din petale galbene, iar restul din frunze ceva mai inchise la culoare.
Corina, acum m-am dumirit. Folosirea acuarelelor sau a creioanelor colorate poate fi o alternativa f buna, atunci cand anumite lucruri sunt greu de reprodus din flori. De pilda eu asa am facut la palaria din paie.
Apropo de paie, vroiam sa va intreb daca a incercat sau stie cineva cum se preseaza paiele astfel incat sa poate fi folosite in tablouri...
ML, interesanta ideea cu scrisul din flori. Cele din poza nu par a fi presate deci probabil noua ne-ar iesi altfel...
Diana, Aelita, Gabriela, unde sunteti? Mai scrieti si voi... Ati mai presat ceva?

Poze August

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Superb Cip-Cip-ul.
Eu n-am mai presat nimic, acum fac pachete caci imi mut sediul la firma.
Despre paie uscate...cand eram eu mica, mica, erau la moda tablourile acelea din paie, daca mai stit. Eu tin minte ca sora mea...care a incercat asa ceva, taia paul cilindric si apoi il calca cu fierul de calcat. pt a obtine diferti nuante de maro...tot cu fierul il ardea...poate v-am dat idei.
Succes, eu nu ma vad acum facand vreo compozitie, dar dupa ce revin din concediu sper sa reusesc ceva...mai ales ca i-am spus si socrelei sa-mi puna la presat floricele.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Gabriela, multumesc, concediu placut si nu uita sa iei cu tine si o carte in care sa presezi floricele. Eu una nu m-as baza prea mult pe soacra.
Cat priveste paiele, asa ma gandisem si eu, ca trebuie taiate pe lungime dar mi se pare asa de greu sa le indrepti....

Poze August

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

M-am uitat inca o data la palarie, e chiar din paie? Mie mi se pare pictata. Nu mi-am dat seama din ce e fundita mov.

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
poze filmulete

Mergi la inceput