avocat specializat in adoptii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Patri,
La viteza cu care se misca organele abilitate ale statului, s-ar putea sa stam cu copilul in plasament pina la majorat.
De multe ori m-am intrebat si eu asta insa mi-ai luat-o inainte.

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turcoaz_122 spune:

quote:
Initial creeata de rucsi

Buna fetelor. N-am mai intrat de mult sa scriu dar v-am urmarit tot timpul.Am nevoie de ajutorul vostru, de sfaturile voastre. In septembrie se termina cele 3 luni de plasament ale bebelusului meu si as dori sa introduc eu actiunea , prin avocat ,de deschidere a adoptiei.Se poate asa ceva ? Nu vreau sa mai fiu la mana dpc-ului, sa mai depind de ei. Daca ma puteti ajuta cu ceva sfaturi v-as fi recunoscatoare. Si inca ceva . Stie cineva vreun avocat care se ocupa de adoptii ? Va multumesc mult si va pup pe toate.

O sa incerc sa va dau un sfat.....intrati pe site-ul Oficiului Roman pentru Adoptie/Legislatie/Legea/ Lege nr. 273 / 21/06/2004 privind regimul juridic al adopţiei. Este mai bine sa fii informat despre adoptie, decat sa nu stii nimic, deoarece autoritatile din Romania, au tendinta sa te amane pana vor ele. Acolo gasiti legea respectiva si puteti sa va informati, sa studiati si dupa aceea sa le spuneti voi autoritatilor ce si cum trebuie sa faca dar si timpul in care ar trebui solutionate cererile voastre.
Va doresc succes!!!! Ana Maria

Mergi la inceput