Ce fel de masina pana in 13.000 euro DDP?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Cataghe,

noi nu ne-am uitat la modelul nou de Astra, ci la Astra Clasic II (sau modelul G, in limbajul auto). Si la acest model este pachetul family si pachetul electric gratuit. Si ne-am uitat si la modelul pe benzina care este mai ieftin, dar am inteles ca cel disel isi merita bani.
Noi incepem sa inclinam din ce in ce mai mult spre o preluare de leasing, sa vedem daca gasim ceva interesant.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

sora mea si-a luat inainte de Paste un Hunday Accent cu 10500E .portbagaj mare ,bancheta dim spate f spatioasa,prevazuta si ci loc pt. scaunul de masina al copilului.arata bine si interiorul si are garantie 8 ani de zile,e singura masina care da atat,cred ca stiu ei ca e buna,altfel nu se bagau.

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Noi ne-am luat Skoda Octavia Tour 1.4 pe benzina cu 13600 Euro, singurele optionale fiind AC si geamuri electrice fata. Suntem foarte multumiti, intr-adevar, in portbagaj bagi lejer juma de casa.

pisici si floricele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Noi ne-am luat de curind un Renault LagunaII,diesel,toate optiunile,27 000 km,fabricata in 2004 ,la 12 000 de euro!
Se pare ca in Germania poti gasi masini de ocazie,cu f putini km la preturi mici!Problema e ca apoi trebuie sa o inmatriculezi in Ro si nu stiu cit costa,dar eu cred ca ar fi o idee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Amironeanu, uita-te si la Skoda Fabia Combi, are un portbagaj in care chiar poti baga juma' de casa. Noua pe asta ni s-a pus pata mai nou... La motorizare de 101 CP si varianta Elite iesi la 13500 DDP. Si cica motorul si suspensiile sunt facute de Volkswagen...

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mie imi place in mod deosebit Chevrolet Lacetti SW - care cu aer, servo, geamuri electrice peste tot, CD Blaupunkt, inchidere, oglinzi electrice incalzite si o multime de alte brizbvrizuri....acum pleaca de la vreo 9800 cip, e reducere pana la 30 sept
Sincer, mi se pare mai faina ca n-are toata lumea (cum spune la numele meu, eu sunt contra... )
Ai la banii astia motor de 1.6 sau de 1.8 si portbagaj garla....
Plus de asta, reviziile sunt mai convenabile la buzunar decat cele de la Opel.
Tot de la Chevrolet, poti merge mai jos cu un Lecatii in 4 usi - cu aceleasi dotari de mai sus, pleaca de la vreo 9000 cip, motor de 1.4, sau poti merge pe varianta cu climatron tot ca SW la pret, de la 9800 (aproape) cip.
Cred ca in toate variantele astea, la un leasing bine calculat, ramai sub 13 mii de euro, sau la limita.
Ambele sunt masini cu design nou, eu una le gasesc elegante, si tare mi-ar mai place si mie (mai ales SW-ul ala imi face cu ochiu rau de tot, si daca ma enervez, ne si luam unul

Ca exemplu de leasing... daca dai avans 25%-30% si te duci pe 5 ani, poti plati o rata de vreo 120 de euro pe luna. Daca ai mai mult de avans si ramai pe un an, ca sai ai taxe mici, nici nu simti rata, si ai masina noua nouta.

Tot o parere personala: chiar daca ma inham la niste rate, prefer o masina noua decat un SH, fie el orice SH. Orice SH poate avea vicii ascunse, la una noua ai garantie, na, e noua!

PS - nu lucrez la nici un dealer, dar tocmai m-am apucat de un leasing, si plecand de la un Polo, m-am oprit la un Aveo, care la aceleasi dotari, m-a scos mai ieftin cu 2000 de euro.

Edit ca sa spun ca la astea ai si TORPEDOU REFRIGERAT mai! Mai, asta e o chestie!
Si sa mai spun ca diesel-ul nu mai e nici o sfaraiala Pretul motorinei e cam acelasi cu al benzinei, masina e mai puturoasa, si ce faci economie (suta aia de lei vechi la litru) vei plati la revizii, care la diesel sunt mai scumpe decat la benzina. Parerea mea.

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Mai bine mai luati de la o banca un credit de 3-4 mii de euro si luati ceva mai ca lumea...ca nu se merita sa te zgarcesti la masini, ca nu le schimbi ca pe sosete...si am vazut/probat diferentele dintre o masina de 10000 euro si una de 15000 euro, aceeasi marca. Nu se merita sa iei mai ieftin...stii vorba aceea: In loc sa te carpesti, mai rau te rupi...

_
IUBESC VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Fiq - depinde foarte mult de perspectiva fiecaruia. Sunt oameni care atunci cand isi iau o masina intentioneaza sa o tina 'pe viata'. Altii le schimba ca pe sosete.
Personal, cred ca ideea de 'pe viata' asta e depasita. Noi am plecat de la un sh batranel de tot, dar bun, care si-a facut treaba. Cam la 2 ani schimbam masina si intotdeauna urcam si calitatea si confortul. Acum avem 2 masini, la anul o schimbam pe cea veche (care acum are 2 ani), si vom lua un SW. Probabil peste alti 2 ani o vom schimba si pe cea noua de acum (care e foarte tanara, are numai o luna jumate) ... si tot asa. Punem ceva in plus, dar avem numai masini noi.
E drept, nici nu ne-a permis buzunarul (si probabil nu ne va permite nici de acum inainte) sa ne ducem direct la o masina de 20 de mii de euro. Si din pacate chiar avem nevoie de doua masini ca de aer.
Nu sunt pentru a lua o masina pentru 'n' ani la fel cum nu sunt pentru un SH chiar daca bun.
Fiecare stie pentru sine... dar ma gandesc ca daca Andreea ar fi avut posibilitatea sa mai rupa un 3-4 mii de euro, n-ar fi cerut pareri pe forum.
Amironeanu - daca te ajuta informatia: din buzunarul meu, pentru leasing-ul de aproape 10 mii de euro si creditul suplimentar pe care l-ar rupt, de fix 4 mii de euro, ies lunar cam 8 milioane la rate. Pentru 5 ani. La CASCO platesc 4 mil jumate la trimestru (500 de euro anul asta la cea noua - la cea veche am platit 350 de euro anul asta) Pentru cea noua a trebuit sa cumulez veniturile familiei - care a trebuit sa fie mai mari de 14 milioane net si nici un alt credit inregistrat. Cheltuiala cu fiecare masina ne duce cam la inca 2 milioane si ceva de luna, context in care nu punem decat benzina si spalatul si serviciile ne sunt aproape de casa. Pana la ora asta nu am schimbat decat filtre si un set de bujii dupa 15 mii de km, la prima. In rest, numai consumabile.
Fa-ti cu mare atentie calculele de raport calitate / pret. Succes!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Cataaaaaa, ia Peugeot-ul 206!!!

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Roxa, 206 noua ne-ar place SW, cum ziceam, dar cu motor de 1,6, si pt aia trebuie asteptat pana in noiembrie... si nu putem sta atata, ca in toamna iar avem drumuri de facut si se complica mult lucrurile... Dar daca as avea timp, eu aia as lua-o, Peugeot 206sw, e super!

Mergi la inceput