Ce fel de masina pana in 13.000 euro DDP?
Buna!
Ne gandim sa ne luam masina noua si nu prea stim ce ne putem permite pana in 13.000 euro DDP. Vrem o masina de familie, mai "mare" (adica sa ne incapa in porbagaj jumatatea de casa pe care o luam cu noi cand plecam in vacanta), cat de cat sigura (cu ABS, airbag-uri, portiere ranforsate) si fiabila (avem de gand sa o folosim pe termen lung). Probabil ma veti trimite la forumuri auto, dar vroiam sa stiu si parerea voastra de utilizatori.
Multumesc mult,
Andrea
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
Raspunsuri
dante01 spune:
la banii astia, nu prea va incadrati la o compacta...adica focus, golf, astra, corola, megane, C4...
sau ma rog, poate cu ceva reduceri si un mic efort suplimentar sa va incadrati...
incearca un configurator on line, este la renault (parca pe pagina www.serus.ro) si la opel la dibas.ro
apoi vezi ce oferte au, la unii sunt date tot pe site si poti vedea cam cum sta treaba...daca mai scoti ceva in cazul in care masina e pe stock (nu-i lasa sa te vrajeasca ca asta e avantajul tau ca nu mai astepti 2 luni dupa ea, zi-le ceva de genul ca trebuie sa o dai si pe cea care o ai acum ca sa faci rost de toti banii asa ca asta nu e chiar un avantaj pt tine, sau ma rog, nu-ti are buza de masina noua, asta in ideea de a nu-i lasa sa te imbrobodeasca cu chestia asta si sa nu-i mai poti ciuguli si tu aclo de ceva maruntisuri (alarma, trusa medicala sau covorase) caci din cate am mai citit ei au discounturi foarte mari (sau prime din partea importatorului) la masinile care sunt pe stock si care iar din ce am mai citit sunt foarte multe; la megane este acum un facelift minor asa ca cauta sa scape de masinile d epe stok)...
ordinea ar fi probabil megane astra C4, apoi focus si cred corola iar golful e cel mai scump dintre ele.
mai poti sa optezi pentru un model vechi, astra modelul de pana in 2003 se vinde inca sub numele de astra optim sau ceva de genul asta, octavia tour la fel...aici ai putea sa te incadrezi mai bine in bani, poate sa-tisi ramana sau sa mergi pe un motor diesel daca te aranjeaza...
by the way, n-ai precizat daca vrei diesel sau benzinar...
sau te poti uita la clasa mai mica, fiesta, 206/207, clio, corsa, yaris etc...aici te incadrezi lejer in bani...
bafta!
oanabbb spune:
du.te si ia oferte de la toti.
apoi du.te la citroen cu oferta de la opel si arata.le ca mai bine o iei pe aia...ca uite la banii astia ce,ti da...
la fel in continuare...nu o sa.ti vina sa crezi ce discount.uri vor scoate.
badjoke spune:
Eu iti propun sa mai astepti o luna pana trece programul asta cu REMAT. Acuma nu mai gasesti nimic pe stoc, la nici un dealer. Iti zic din experienta.
Freia spune:
noul hyunday akcent, portbagajul are 512 litri, e superb, primul portbagaj dupa Megan wagon care m-a multumit. nu o au pe stoc acum niciunul din dealeri, si oferta care o avem pe la servici este de aproape 12.000 de euro. urmatorul lot de masini vine in septembrie.
parerile despre masina sunt impartite, asa ca nu sa incep discutia aici.
un alt coleg si-a luat la 14.000 un opel de la dibas, a avut un disct de 17 la suta, a platit cu banii jos si a primit aerul gratuit, covorase, trusa (care costa cam 20 de euro la dealeri), instalarea cd si a magaziei de cd gratuit (a luat-o din alata parte ca era mai ieftin decat de la diBas). portbagajul era de 400 de litri.
urmatorul lor vine la sf de august.
alta masina nu stiu la banii astia....
Freia si " target="_blank">Alexa
Terapia pentru Ema pe DC
eve44 spune:
Intra pe www.masini.ro
O sa vezi mai multe pareri.
Succes!
Eve
"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga
Alinache spune:
Skoda octavia!
si eu cand plecam undeva caram jumatate de casa dupa mine... in octavia am avut intotdeauna loc...
Alina
Messa spune:
Sau incearca o masina combi la mana a doua, dezavantajul fiind ca va trebui sa cam dai toti banii odata, daca o iei de la proprietar. Vezi ca imediat cum iesi din Metro Militari, pe partea dreapta cum mergi catre oras, este un depozit de masini SH care se cheama AAA Auto (e banner mare afara) - mergi acolo si ori gasesti expus ce iti trebuie, ori le spui ce ai nevoie si ce buget ai si iti gasesc ei una corespunzatoare. Bafta!