Iasule, mandra cetate (37)
Raspunsuri - Pagina 8
aime spune:
Cristina, superbe pozele...eu is mai blegutza asa...am si ...ce frumos era odinioara, stiu ca evoluam, dar...
Chiar ai 300 poze...eu le-as vrea pe toate ...deja imi slavez la greu, sa le pun pe un CD.
aime si Vladimir
lullabay spune:
Salutare!!!
Si eu am fost o miresica de Iasi de aprilie si acum mamica de sept-octombrie!!
Eu v-am gasit demult dar v-am citit din umbra!!desi am beneficiat de multe din informatiile pe care le-ati postat si mai ales de mana magica a Oanei care m-a facut frumoasa pt.nunta!
Am intrat special pt amironeanu sa ii spun ca in aceasta sapt dr Iliev este in concediu..stiu sigur pt ca la inceputul lunii m-am programat la echo si doream chiar in aceasta sapt sa fac morfolgia fetala,dar asistenta mi-a spus ca pleaca in concediu.De luni poti suna cu siguranta dupa ora 3 va fi cineva.
32+
GabrielaG spune:
Buna dimineata!
Ioana, Gety si Roxana, bine ati venit la topicul nostru.
Adi, ieri am vb cu Dana si mi-a spus de CD. Multumesc mult...
De azi voi fi mamica cu 3 baietei, caci imi vine si nepotelul de la BT pentru vreo 10 zile...oare cum voi rezista, caci desi e de seama lui Octavian, sunt firi total opuse si nu se impaca deloc. Dupa o zi de intalnire, totul degenereaza in cearta, palme, plansete...
Cam cu asta ma laud deocamdata. Adriana mai posteaza retete, caci trebuie sa fac mancare...pentru 4 "barbati" adevarati.
Pupici la toata lumea si o zi racoroasa,
Gabriela si baietii
GabrielaG spune:
Herra, multumim din nou .
M-am binedispus, am vazut strazi largi, cladiri puttine, multa verdeata. Ati vazut strandul ca e la fel? Si fotografiile color...si la rapa galbena...nu erau cladiri...frumos. Eu sunt un rac nostalgic...
Pupici,
Gabriela si baietii
PS. Aseara ma uitam cu baietii pe un album cu fotografii de cand era octavian mic si imi spune: "aici eram eu cu mama si tata cand ma iubeau"...am ramas masca. El crede ca acum nu-l mai iubim pentru ca dragostea e impartita la doi. Offf...
palmyrah2002 spune:
Bine am revenit!
Am fost citeva zile in concediu si am rasturnat casa cu sunsu-n jos,profitind de faptul ca Mihnea inca merge la gradi,altfel nu mai reuseam sa fac nimic;am revenit "plina de elan" dupa atitea zile de munca si am de lucru mult de tot si aici la serviciu!
BINE ATI VENIT :
IOANA 77
LULLABAY si sarcina usoara !
GETY si sarcina usoara !
INNY sa ajungi cu bine acasa !
Pizza faina:Restaurant ALILA , Pizza Pazzo si Pizza Smile.
Alila si Smile vin si la domiciuliu,probabil ca si cei de la Pazzo,dar nu stiu numarul de telefon!
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by alipiticot
Inny la lacul rosu si cheile bicazului noua ne place mult!
Nora sa va fie de bine casa! O sa va treaca nostalgia dupa vechiul apartament.abia astept si eu sa ma mut odata.
Eu am pus la dormitor PVC de la Veka,cu o firma de la vatra doernei si am facut mucegai.Nici nu stiu dar parca nu mai am incredere in PVC.Am dar acum doi ani 12 mil pe trei geamuri la dormitor.Sunt destul de mari dar nu mai stiu suprafata.
Am reusit sa pun si eu poze mai noute cu raisa.
http://community.webshots.com/album/552352241tCcVtv
Abia astept sa plecam la mare.
Va pup si toate cele bune.
Paula 29 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
Paula ,sa stii ca daca pui aluminiu e si mai rau.Mie mi-au mucegait toti peretii de la dormitor,in schimb o mare paret din vina o are si varul lavabil care nu lasa peretii sa respire.Am pus geamurile pe cind aveam, calciu si nu am avut mucegai in asa un hal.Imi pare rau de mor ca am dat calciul jos de pe pereti...o fi el demodat dar pentru apartamentele prost izolate e mai bun!
mephala30 spune:
La multi ani de Sf. Ilie!
Gety, Lullabay si Ioana, bun venit!
Carmen(30+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
Darria spune:
Ioana, bine ai venit.
Gety: bun venit, sarcina si nastere usoara.
Lula: bine ai venit si aici, ne stim de la miresici, ca deh de babe(adica de mine) nu scapi asa usor Si tie sarcina si nastere usoara.
Sanatate la toti copilasii.
Azi am avut primul contact cu spitalul Sf. Maria, am taiat frenul. Numai prin spitale sa nu ajungi, am ramas un pic uimita de aspectul interior.
Vreau si eu nr. dr tel. de la pizza la domiciliu. Deocamdata la pizza mama mia comandam.
Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)
adi69 spune:
Bun venit fetelor noi!
Am reusit sa pun reteta de tort richard,la bucatarie.
Sa ma "adun" putin si o scriu si pe cea de pui.O scriu aici sau la bucatarie?
Adriana
papa-bun