Iasule, mandra cetate (37)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

SAlut,
Mai fetelor am cunoscut-o pe Danna.E prima data cind intilnesc o fata de pe forum si este super. am fost la Centru si ea este atit de calma, bunatatea i se citeste in priviri. Eu m-am comportat cam stingaci, fiind intr-o situatie inedita.
Asa ca, Danna, data viitoare sper sa nu mai fiu asa...eu am venit la prezentare si cu copilul in speranta ca il las cu cealalta pesoana cit timp ma machiaza pe mine. De acea m-am simtit prost.Imi cer scuze.
Herra : te rog sa corectezi la data de nastere a copilului meu 09 aprilie 2005 (09.04.2005). merci frumos
vad in lista Adriana si Mihaela nascute pe 30 LA MULTI ANI si sa fiti fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Cenia, mie nu mi s-a parut ca te-ai fi purtat ciudat in vreun fel si nu e nici o problema ca ai venit cu David...cat despre bunatatea din privirile mele...hmmm...noroc ca fetele ma cunosc, ca altfel ar crede ca-s vreo sfanta!...

Acum am observat si eu ca e si ziua Mihaelei(Leoaica) si ii urez si eu toate cele bune, LA MULTI ANI si multa sanatate. Chiar, Mihaela, de ce nu mai intri?

Primavara 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacrabaciu spune:

Miha (mariusimiuc), m-am uitat la poza pe care ai atasat-o cu Robert urcand la cetate si, parca parca l-as recunoaste dar nu sunt chiar sigura; o sa atasez eu aici 2 poze cu micuta mea facute in parc acolo la Vanatorul si, poate ne recunosti tu pe noi; , nu merge momentan webshots dar voi reveni

Am reveniiiiiit ... http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=552689021&ran=15064

Nushulica, ma bucur sa vad ca esti din clubul iesencelor; ai primit mailul cu invitatii de botez? Am facut imprudenta sa ma uit la albumul cu Ingrid si acum m-am indragostit de ea ... E dulce dulce dulce ...

Am observat ca Danna_36 este nascuta in aceeasi zi cu mine numai ca in alt an; eu sunt pe 1 februarie 1974; Herra, cand ai timp, editeaza-mi si mie data nasterii (mercic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

LA MULTI ANI ADRIANA!!!! Sa fii dericita si iubita si sa te bucuri impreuna cu sotul de minunea voastra, Catalina. Multi de la noi.
La multi ani Mihaela si multi multi pupici de la noi!
Mai inainte am venit de la tara, am dus copiii in vacanta , deja e prea multa liniste in casa.
O saptamana frumoasa,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

La multi ani Adriana!!!!!!!!!Sa fii fericita ,iubita si in primul rand sanatoasa!!!!!!!!!!!!!
La multi ani Mihaela!!!!!
Multumesc de incurajari Nora!!!
Drum bun si distractie placuta tuturor celor care pleaca in concedii!
Editez ca sa le urez bun venit Soniei si Lacrabaciu cu intarziere si scuzele de rigoare..!!!!!!!
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leoaica spune:

Multumesc fetelor pentru urari!
LA MULTI ANI ADRIANA
Concediu placut celor ce merg in concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Cenia - sorry! chiar tineam minte ca ai precizat ca sunteti nascuti in aceeasi zi...

Lacra - pai poate va sarbautoriti impreuna!

Mihaela - ne bucuram ca mai auzim vesti de la tine, macar o data pe an, de ziua ta!

ar trebui deschis un nou capitol, sper sa am timp astazi...deja suntem la pagina 20!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

poftiti la fila 38 din povestea noastra!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cdorina spune:

Buna,fetelor!

Sa ma inscriu si eu cu acte in regula in clubul vostru.
Dorina 14.07.1975 si fetita mea,Diana 29.04.2002 ,urmind sa mai adaug inca un membru,cam pe 07-09.02.2007.(Bianca sau Victor),inca nu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Dorina: bine ai venit.
Exista un nou capitol, aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81160&whichpage=3
Acesta urmeaza sa fie inchis.

Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)

Mergi la inceput