Iasule, mandra cetate (37)
Raspunsuri - Pagina 20
Danna_36 spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Danna, multumim ca ai pomenit de carte si lui Adi multumiri ca a trimis-o.
Carmen(31+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
Asa da, alta viata![ala verde care nu-si mai incape in piele]
Primavara 2006
cenia spune:
Salut
vad ca voi serviti cafeluta impreuna pe forum!frumos!eu o servesc cu David si bineinteles ca vrea si el sa bage degetul sa guste apoi imi da si mie zicind aaaaaa....(adica bun)
amironeanu: am fost la Mamaia si e f scump, toate sunt la pret dublu, in special racoritoarele.in we e foarte foarte aglomerat, nu ai loc la plaja nicaieri, trebuie sa pleci foarte devreme sa prinzi un loc.insa luni e liber.
daca vin la tine de la agentii de modele pt copil sa ti-l faca fotomodel, star e o teapa: trebuie sa platesti 200Euro ca ei pun cica 700E si trebuie sa pui si tu bani pt alcatuirea bookului.prima data am crezut, dar cind am vazut ca insista daca pot plati acolo pe loc sau macar un avans....
herra:merci pt listuta
merci pentru wellcome:amironeanu,darria
Danna 36: m-ai facut curioasa cu bazinul de la Spital. ii invata pe copii sa inoate? cum poti "patrunde" acolo?
Noi asteptam sa mai treaca canicula ca sa putem circula in oras azi am iesit doar seara.
mariussimiuc spune:
Cenia,pot sa-ti urez si eu bun venit?Asa la spartul targului?N-a fost cu intentie...
Am pus pozele de la pescuit.Incepand de aici
Va pup pe toate
Darria spune:
Buna dimineata
Eu sunt cu cafeluta, cred ca de acum incep sa beau, imi place cea cu ciocolata, simpla nu ma intereseaza, poate totusi nu ma obisnuiesc cu ea si e trecator.
Da, Dana, multumim frumos si tie ca altfel nu stiam de ea din pacate vestitorului nu i-am adus multumirile cuvenite
Mihaela: mare pescar aveti in familie cred ca el a prins tot pestele si nu voi
Cred ca avei dreptate: anturajul a facut ziua placuta si nu zona, din cate vad in fotografie e o garla ca oricare alta.
O zi cat mai placuta impreuna cu prichindeii
Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)
aime spune:
Neata la matineu!
S-a tot foit musiu pe la 5.30 ca n-am mai putut sa adorm, asa ca am baut si eu cu tati .
Danna si si si...iar ...e bine ?
Cenia ...wow...ce spui...si noi plecam duminica, da ne inarmam cu apa si bere si racoritoare din Metro, ca baietii nostri au zis ca n-au de gand sa dea 50 mii pe bere acolo .Acu om vedea unde le punem pe toate...da ne descurcam noi...
Am de gand sa car si scaunul de masa si carutul ...pai ce sa fac...daca musiu papa in scaun atat de bine, e ca un ritual ptr el...Cred ca o sa zica aia de la hotel ca stam pana la toamna
Miha, e tarziu acum ptr loc la gradi, noi am hotarat ca va sta acasa si in primavara il vom inscrie undeva. O sa avem o matusa care va sta cu el, care va face naveta Galati-Iasi, da asta este...nu pot sa-l las pe mana unei straine oricat m-as incuraja singura . Am zis ca sa treaca peste iarna si in toamna viitoare oricum e un pic mai maricel.Tu cand preconizazi sa te duci la servici?Pupici la pescar
aime si Vladimir
palmyrah2002 spune:
Herra,am facut si eu triplul test si amniocenteza!
E mai inspaimintatoare denumirea si povestile despre amnio,decit analiza in sine.In strainatate este o analiza care se face curent si am preferat sa o fac decit sa am un copilas cu probleme care sa se chinuie o viata.
Procedeul dureaza maxim 2 minute:un medic monitorizeaza bebelusul,adica miscarile lui si alt medic introduce un ac un burtica (doare ca o injectie obisnuita)si extrage o cantitate de lichid pentru analiza.Asta e tot.
Asteptarea e chinuitoare,pentru ca te gindesti daca e totul Ok,dar cred ca e o analiza care in conditii de suspiciune sau virsta inaintata(eu aveam 37 de ani)e mai mult decit indicata(in ultima vreme din nefericire s-au nascut foarte multi copilasi cu probleme).
MULTA SANATATE PRIETENEI TALE!
Revin,riscul de avort este foarte-foarte mic !
Analiza mi-a recoltat-o Onofriescu ,de care eu sint foarte multumita si am avut mare incredere ,chiar daca am citit tot felul de "povesti"pe forum.
herra spune:
multumesc, si eu daca nu ma grabesc tot atata o sa am la a doua sarcina...
Aime - sper ca mergeti la Metro din Constanta, sau Selgros, sau ce mai au ei pe acolo...
si eu cand merg tot in mamaia fac plaja - cat mai la capat, si nu e chiar asa de aglomerat;
cel mai des merg in zona Rex - Majestic;
ca nu suport sa stau cum am vazut de exemplu la Eforie, la debarcader, efectiv stateau cu picioarele in capul celui din fata...si ca sa ajunga la apa mai calcau cateva capete/membre.
si ca sa economisesc timp, daca vrem sa ramanem si dupa-amiaza - seara langa apa, Vlad doarme cate 3 ore sub umbrela, leganat de zgomotul valurilor.
si mananca pe plaja fara probleme - borcanele si/sau iaurt, evident.
folosim o gentuta mica frigorifica.
nu ca nu mi-ar place sa ne retragem la hotel, dar asta e facem economie.
mariussimiuc spune:
Buna dimineata!
Aime,in mod normal in noiembrie dar nu stiu exact.Zilele astea am de gand sa merg sa vorbesc cu sefii sa vad ce si cum.M-ar bate un gand sa merg din septembrie,cand incepe munca serioasa,dar daca nu am ce sa fac cu Robert...stau acasa.Cu "mamaie" nu vreau sa-l las.S-a lins pe bot dupa faza de la mare. Asa ca...aprofundez si studiez cat pot.
Noi mergem pana la Dana.Mai merge cineva?
Va pup pe toate
lullabay spune:
Salutare mamici intr-o zi calduroasa!
Eu sunt cam suparata,am fost ieri la echo morfologica si bebe e mare..are 2500g la 33 de saptamani si exces de lichid amniotic..2 factori pt risc de diabet gestational..acum tb sa bat holurile policlinicii pt alte teste .Acum o saptamana avea 2300g,eu am zis ca e o problema de softulet ca nu se poate sa fie asa de mare..dar uite ca e chiar asa si mi-e greu sa inteleg de unde..antecedente in familie nu am, de ingrasat doar 8 kg pana acum..glicemiile de dimineata au fost sub 85mg%.Sper sa nu se confirme..pt ca ar incepe o gramada de probleme.Si eu care ziceam ca o sa fac un copil mic pana in 3000g..tata e inalt dar slab si eu de constitutie normala..si amandoi suntem niste sclifositi la mancare..asa ca ma gandeam ca o sa fac un pui mic si slabut.
Herra am vazut ca ti s-a raspuns la intrebarea cu triplul test..nu pot decat sa confirm ca a ramas acelasi pret..eu l-am facut mai recent prin martie (parca), la Cuza voda in spatele spitalului..eu am gasit cu greu cladirea.Rezultatele la fel in aceeasi zi.
Aime nu am reusit sa ajung sa vad patutul,poate imi explici mai detaliat pe unde e magazinul ca eu nu m-am lamurit..e cumva la strada principala sau tb sa intri printre blocuri in spate?
am fost si eu anul trecut prima oara la Purcica..m-am oripilat si eu prima oara de babute,pe de alta parte sa stiti ca am si admirat cat de multe fete frumoase sunt in Romania..dar am continuat sa ma duc pt ca bronzul era frumos...si sulful chiar ma ajuta la durerile articulare.Anul asta pas..nu am stat aproape deloc la soare.
As vrea si eu carticica daca sunteti dragute sa mi-o trimiteti.Multumesc mult.
33+
adi69 spune:
Salutare!
Danna ,multumim ca ne-ai amintit de carte!
Cu placere pt fetele ce mi-au trimis multumiri...si celor ce mai sant amatoare ,sa-mi trimita adresa.
Danna,vorbeam de Turnurile Gemene din Seul-sediul companiei LG ..
Noi stam in casa,motaim si ne mutam de la calculator la tv si invers..mai jucam un Piticot..spre seasra (dupa 7) scoatem si noi nasul la pimbare,putin..E prea cald pentru mine...
Va doresc o zi racoroasa...
Adriana
papa-bun