Iasule, mandra cetate (37)
Raspunsuri - Pagina 13
Darria spune:
Multumim frumos pt. urari
Ce doresc pt. cei dragi mie va doresc si voua. Multa sanatate, multe bucurii sa va aduca copilasii iar Dumnezeu sa va tina in brate si sa va fereasca de tot ce este neplacut.
Azi am vazut pt. a doua oara, la "cald" unde poate ajunge un soferel grabit tare si care nu stapaneste caii viteza. Mergand in aceasta dupaamiaza spre Ticau, sa-mi duc urecheata la pascut, am fost depasiti(eram in spatele unui maxi taxi care oprise pt. a permite coborarea calatorilor) de un opel(cred). Depasirea a fost riscanta pt. ca celalalt sens era aglomerat tare(intrarea in Ticau dinspre politie era inchisa pe o portiune pt. repararea soselei). Peste un km l-am vazut in sant, reusise performanta de a lovi doua masini parcate pe dreapta, una in trafic si alta pe stanga. Bine ca nu sunt victime.
Din nefericire la primul accident la "cald" au fost victime(deces). Si uite asa pleci sanatos de acasa, mergi regulamentar si te intorci cum te intorci, daca te intorci.
O saptamana placuta va doresc.
Ce bine ca o sa ploua un pic, se mai racoreste afara.
Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)
lullabay spune:
Darria la multi ani!!!!!!!!Ce urata patanie cu accidentul..bine ca nu s-a intamplat nimic.
Danna aoleu ma speriasem cu palul(aime m-ai mai linistit putin) ca noi mobila din bucatarie o avem din pal..si pt birou tot pal vroiam ca e mai ieftin..si incercam cat de cat sa ducem o viata "sanatoasa"..sotul nu vrea cuptor cu microunde ca mancarea incalzita elibereaza radicali liberi de oxigen..bla bla ..si uite asa ma chinui sa incalzesc mancarea pe aragaz si imi ard toate cratitele..si nici cola nu ma lasa sa beau..iar eu sunt dependenta de cola...de cand cu sarcina cred ca am baut numai 2 pahare..stiu ca nu e buna da ce sa fac daca imi place?Macar am facut un singur lucru bun..m-am lasat de fumat(desi recunosc ca pofta tot mi se mai face din cand in cand).
Acum macar am eliminat patutul din pal din schema raman cu cel din panza si cel din lemn..oare nu gasesc un mestesugar sa faca patut din lemn..fara sa-l lacuiasca,baitueasca ,vopseasca?Ca patuturile din lemn in comert sunt de la 10 mil in sus..
32+
aime spune:
Am venit de la iarba verde, copilu s-a jucat, n-a dormit (prima data cand n-a dormit la pranz), e flenduri da tot mai are chef de joaca, a adormit instant in masina si acasa era aproape fresh...au fost multi copii si atmosfera...
Dana
lulla stai linistita, ia patut copilului pe considerente de confort, doar n-o sa muste din el . Uite in Nicolina2, este un magazin de mobila si au patuturi din lemn, cu gratii, f usoare (mie imi pare rau ca n-am luat din ala) ma uit sa vad cat costa, acu 2 ani era 1.6 mil (deci ff ieftin) si-ti spun, iti mai trebuie doar saltea. Nu stiu, cred ca am devenit un pic cam exagerati cu motivele poluarii din viata noastra, vrem nu vrem suntem supusi poluarii...parerea mea.
Darria bine ca ati fost doar spectatori la incident...asa e, unde nu e cap...
o seara buna tuturor!
aime si Vladimir
Darria spune:
Lula: stiu cum e cu drogurile, eu incerc sa ma las de dulce daaaar ..........
Tamplar pt. patut nu cunosc ca si noi am cautat. Aveam si un model copiat de pe net, cu sertare.
Aime: din curiozitate, unde in Nicolina 2 este magazinul cu patuturi din lemn? ca noi am cautat tot orasul atunci dar in nico nu am ajuns si din lemn doar la Moldomobila era(era 5.700.000 fara saltea dar era simplu de tot si nu mi-a placut).
As trimite sotul sa vada si daca e fainut poate-i luam acum.
aime spune:
Darria, modelul sa stii ca e ff simplu, ceva de genul www.axmfurniture.ro/patut_bebe/bb3-2.jpg" target="_blank">asta, poate chiar mai simplu, da eu regret ca nu i l-am luat, desi si al lui Vladut e bun, solid (prea solid ). Deci in Nicolina2, in parc, unde s-a construit noua biserica Sf. Antonie sau langa Scoala 40 este un magazin de mobila, primul dintr-un sir mai lung. Noi ne plimbam zilnic pe acolo si il vedeam in geam, maine trec sa vad daca mai e si cat costa si iti spun, ca sa nu bati drumul degeaba.
aime si Vladimir
lullabay spune:
Pai Darria daca m-as lasa si de dulce????....ce farmece ar mai avea viata?..isi au si viciile rolul lor!!!!
Aime dar e foarte frumos patutul din linkul pe care l-ai trimis tu!!!!
Eu desi stau in Nicolina 1 habar nu am unde vine biserica si scoala..daca nu ai tu timp trag eu o fuga ca trebuie sa fie aproape de mine.
Nici nu va inchipuiti cat de bucuroasa sunt ca am intrat si eu aici in comunitatea voastra..sunteti atat de dragute!!
Si m-ati ajutat cu o multime de informatii!!!!
33+
Darria spune:
Aime: cred ca stiu cam pe unde este magazinul. Patutul din imagine este dragut, daca ar fi asa ar fi bine, desi as fi vrut cu sertarele - vrabia malai vizeaza
Lula: eu sunt dependenta, ma las o perioada si apoi iarasi revin la drogulete In sarcina am fost fericita, nu suportam dulcele(imi era greata) si ma lasasem de "tentatiile dulci".
lullabay spune:
Darria si eu am patit la fel in primele luni de sarcina tot ce era dulce imi dadea un gust amar ingrozitor...dar din trimestrul 2 mi-am revenit :)))).
In schimb imi place tot ce e acru...fructe cat mai verzi,limonada...si sarat..am noroc ca nu ma umflu si nici hipertensiune nu fac... si pun la sare!!
33+
palmyrah2002 spune:
LA MULTI ANI DARRIA !
Sa ai o viata senina si fericita alaturi de cei dragi!
LA MULTI ANI, ANDREIA !
Sa cresti mare,sa fii sanatoasa si sa le aduci multe bucurii parintilor tai!
Cristina,Rares si Mihnea
palmyrah2002 spune:
Aimesaru-mana de informatii!
Si daca tot ai fost asa de draguta,poti sa-mi oferi solutii?
Am spalat peretii cu clor si detergent bine de tot si acu ma tot intreb cu ce sa dau deasupra.Au vreun efect solutiile antimucegai?