monitor lcd

monitor lcd | Autor: teodora35

Link direct la acest mesaj

m-am uitat la index subiecte dar nu am gasit nimic asemanator asa ca intreb aici poate stie cineva cu ce se curata ecranul monitorului am inteles de la cineva ca,cu solutie de geamuri nu merge a spus ca i s-a facut urat i s-a patat si as vrea sa stiu cu ce il pot sterge.Va multumesc anticipat pt raspunsuri

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Exista un spray de la Pronto special pentru monitoare.Cauta-l intr-un supermarket

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Eu am un spray, "Screen cleaning liquid", special pt. ecranul monitorului. Curata bine si nu lasa pete.
L-am luat din Carrefour.

Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mamePuiul meu iubit e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Spray - de la EDNET - Screen Cleaner
(sticla de plastic cu pulv. alb-albastra)
www.ednet-ag.com

Cu respect,
G.

Suntem urate... si ne tarim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

multumesc mult de tot pt raspunsuri chiar nu aveam idee am intrebat ieri la un magazin de specialitate si mi-au spus ca cu o carpa umeda cu apa,macar spuneau ca nu stiu dar cred ca neavand produsul ca sa il cumpar nu aveau nici un interes sa spuna

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Exista intradevar si un produs, dar mie mi-au spus ca e bine ptr laptopul meu sa folosesc o cirpa un pic umezita cu apa, deoarece folosirea produselor industriale de multe ori pe sapt ii poate dauna.

mama de baietzoi Enrico

Mergi la inceput