Oradea (12)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Sanatate bolnaviorilor !!!!

daria- ce frumoasa e giulia, chiar vroiam sa te intreb - ai de fiecare data rabdare sa o pieteni asa, sa i pui minunile alea in par??- nu de alta dar sa stiu ce ma asteapta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

RUFUS:

1 Loc pentru 10 ani 220 RON
1 Loc pentru 25 ani 440 RON

2 locuri pentru 10 ani 440 RON
2 locuri pentru 25 ani 880 RON

preturile contin TVA

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

SANATATE TUTUROR ORADENILOR !!!

Mercedes - io ma intrenez la greu ca vreau sa-i las parul mai lungutz, pe motiv de urechi ... si ma distreaza sa o aranjez asa, are mutricica asa haioasa In schimb eu am vazut un Cristi tare serios, iar mandra mica ti-e o smecheroasaaa, moama-moama, nu o poti cred lasa o clipa nesupravegheata E tare, tare frumoasa si repet, o smecheroasa
Si ne-ati adus, noroc, ne-am plimbat si noi ca oamenii in Real, nu ca alte dati cand terminat totul in maxim 15 minute, tananana, a fost super !!!

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Da daria nu o pot lasa deloc- in momentul in care ne am intalnit o inghesuiam intre masina si caruciorul de la real sa stea si ea doua secunde sa manance dots-ul ala ca altfel n am liniste.
Daca giulia a stat cuminte in real norocul vostru deoarece bia se auzea in tot realu mai ales in momentul in care am ajuns la lactate in special la iaurturi si la dots. Asta e...

Ah si mai are ceva - la iesirea de la casierii exista un placaj unde sunt desenati doi caini si doua pisici- sa vezi tu umblat pe acolo- urla de fericire cand ii vede si fuge de la unul la altul si culmea ca mai pupa si placajul ala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Atentie la temperaturi!
De duminica se raceste vremea pana la 0 grade si de luni incolo chiar sub 0 grade noaptea.
Cei care aveti flori pe balcon, gasiti-le un loc potrivit inauntru.
Muscatele inca le mai las, ca acelea nu sunt prea sensibile, dar restul...
Daca aveti balcon inchis, e bine...dar afara direct e riscant.
Pentru muscate, gasiti peste iarna un loc racoros, ferit de inghet. Se vor ofilii oricum, dar radacinile sa nu inghete.

Mercedes - Marius, atentie la achimenes. Nu o mai tineti pe balcon deschis. Daca frunzele au inceput sa se usuce, nu va speriati. E normal, pentru sezonul asta. Tundeti planta la 2 cm deasupra ghiveciului (fara a smulge) si pastrati ghiveciul la loc ferit de inghet, fara a uda peste iarna.
In primavara, cand se incalzeste, ghiveciul se uda si vor rasarii din rizomii aflati in pamant, noi plantute.
Daca mai aveti intrebari legate de flori, va raspund cu placere.

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Mercedes, la Dots facem si noi circ, la iaurturi alt circ. Insa i-am invatat de muuult ca nu cumpar decat un singur produs. Daca gasesc ceva mai tentant, primul produs va fi pus la loc:)
Azi am fost cu ei la Dacia la piscina, si de acolo ne-am dus la Selgros, deci cu doi copii rupti de oboseala:) Am reusit sa fac cumparaturi, nici nu s-au batut prea tare:))) Noroc ca Lili era mai tot timpul culcata pe carucior pe partea de jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Contra raceala incercati o baie in apa termala. E suuuper!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Oradeni, ati fost prin centru zilele/serile astea ???
Ca noi inca nu am ajuns ... nici nu prea am insistat cunoscand cupilu` din dotare ...

O duminica frumoasa sa aveti cu totii si o saptamana plina de lucruri bune !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Daria, eu n-am iesit din casa de joi, cu raceala asta.
Dar azi tot ma mobilizez si ma duc un pic.
Hai sa va arat gardenia mea:
Ieri si azi.
Are un parfum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

Noi aseara am fost la concert cu Alphawille (scuze daca nu am scris corect), a fost super tare si demult nu am mai vazut un concert viu
numai bine

evi , Eric 14.06.2000

Mergi la inceput