Oradea (12)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

quote:
Originally posted by adi2003

Tot am rezolvat ceva azi, mi-am marit garderoba cu un sacou, un pantalon si doua bluze. Cu mare greutate mi-am gasit ceva pe masura mea. Ei, se-apropie nunta. Ieri eram cu moralul la pamant dar azi mi-am mai revenit un pic.
O seara buna va doresc!

Florile mele

Simina, tin minte acum doi ani am dat o tura prin Lotus, erau reducerile de iarna, cautam ceva de marimea mea, dar peste tot mi s-a spus ca n-au marimi asa mari:( Era o senzatie nasoala de tot. Mai ales la sacouri, eu avand sani mari, gaseam marimi la care umarul imi venea pana la coate, dar in fata tot nu-i puteam incheia... M-am ales atunci cu o pereche de pantaloni si un gust amar:((( Insa in vest e altfel, acolo e firesc sa gasesti si marimi mai mari aproape peste tot.

Mergi la inceput

Va multumesc pentru sustinere!!! M-a ajutat foarte mult azi ca v-ati gandit la noi!!! Mercedes, ma bucur ca ne-am vazut, si scuze ca n-am putut sa stau mai mult:(((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

gabi- data viitoare poate stai mai mult.

daria si celelalte fete spuneti mi cand adorm copiii vostri seara???? ca pe mine ma exaspereaza bianca nu adoarme mai repede de ora 22. Sunt terminata la ora aceea si atunci ma apuc de restul treburilor...

Pentru cei care stati in rogerius am descoperit un magazin fain de copilasi pe moldovei aproximativ aproape de piata. I am gasit o palarie faina biancai pentru perioada rece - e super. Daca vreti va dau detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Gabi - io nu am apucat sa-ti zic, dar te citesc si ma bucur ca ai reusit si ai avut atata curaj ! Toata admiratia !

Mercedes - hahaha, Giulia mai repede de 23 - 23,30 nu adoarme, oricat de putin ar dormi ziua Si spune-ne de magazin !!!
Si de Cristi, cum s-a acomodat la scoala ???

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Iti dai seama daria ce i la noi in casa. Cristi vrea sa doarma , bia se repede in camera lui cristi, ii deschid usa sa vada ca doarme si cumva cumva se convinge ca n are ce cauta la el in camera.

Va doresc sa aveti o invatatoare pt puii vostri la fel de buna ca al lui cristi. Imi place f mult de ea ( si lui cristi la fel), imi place ca tot timpul e cu zambetul pe buze, are personalitate si se impune cu bun simt in fata copilasilor.
Cristi care nu prea avea chef tot timpul la gradi, acum la scoala merge cu drag.
Sta pana la ora 16 la scoala si e ok dar totusi e putin obosit.

Magazinul se afla pe moldovei pe coltul strazii care vine din piata.Sunt ff multe hainute si chiar jucarii pt copilasi la preturi zic eu acceptabile .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Hat, Mercedes, cred ca e mare forfota la voi :-) Parca o si vad pe mandra mica cum se baga in seama :-) La care scoala e Cristi ??? Ma bucur tare mult ca asa de bine ati inceput si va dorim sa va tina pana Cristi isi da doctoratul
Eu i-am luat mandrei caciulite super tari de la magazinul nino din spatele pietei.

Ally - pls spune-mi cum se numeste magazinul de pantofi din Nufarul !!! Eu am dezvoltat o adevarata obsesie pt marca Hokide, dar stiam si am fost doar langa ciresica, adrian si crisul si nu am gasit de care vroiam.

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

daria- la gen 16 pe calugareni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Magazinul din Nufarul, are incaltaminte doar pentru copii?

Florile mele

Mergi la inceput

Daria, mersi:)
Mercedes, la noi la ora 10 se da stingerea, si susotesc amandoi si se distreaza bine de tot, la ora aceea sunt cei mai buni prieteni din lume:) Asta pana la 22,30-23, cand in sfarsit adorm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetelor!

Nu am ajuns inca la Oradea sau la 1 Mai, din pacate sotul meu merge in delegatie maine asa ca...amanam.
Adela, multumesc de raspuns...am gasit in final pe website la poison concept un nr de tel si le-am scris, i-am innebunit...mi-au zis ca modelul e de anul treut si nu-l mai gasesc.. si ca desfac si la Lotus si la Crisul...cumva ajung eu acolo . Cand vin in Oradea va dau un semn, ok?

Roxa

No, vidiazni!

Mergi la inceput