Atelierul Piticilor
Raspunsuri - Pagina 10

CristinaT spune:
CristinaT spune:
 Se pare ca noi ne-am incurcat la scoici, cu viteza melcului, picteaza catevca scoici pe zi si apoi le toaca si face mancare la papusi....
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...  

Gabbriela spune:
Gabbriela spune:
  nice, nu trebe sa fie o lucrare din scoici, cu flori.. trebe sa fie o lucrare care sa contina scoici.. ca sunt mancare la papusi, sau vapoare sua masini sau inimi de scoici e tot una... abea apuca s avad mancare de scoici la papusi
 nice, nu trebe sa fie o lucrare din scoici, cu flori.. trebe sa fie o lucrare care sa contina scoici.. ca sunt mancare la papusi, sau vapoare sua masini sau inimi de scoici e tot una... abea apuca s avad mancare de scoici la papusi 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">
 1, 2, 3,  4, 5, 6, 7
1, 2, 3,  4, 5, 6, 7 Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato

CristinaT spune:
CristinaT spune:
 ok trec la pozat...

Caprioara spune:
Caprioara spune:
 Buna fetele,
am revenit si noi aseara tarziu de la mare de la bulgari. Insa am multa treaba la serviciu (ca azi am si inceput munca) si nu o sa prea am timp sa scriu.
Matei pleaca azi sau maine la tara la Rucar, pentru vreo 2 saptamani, asa ca noi o sa recuperam lucrarile din acest rastimp dupa ce se intoarce.
M-am uitat ce mai e nou aici. Foarte frumoase lucrarile tuturor!!! Bravo!
Noi am pictat la clubul de copii de la hotel o masca de ghips (stil cele venetiene). O sa trimit o poza sa vedeti, pentru ca e pictata in intregime de Matei.
Pup you all,
Caprioara  &    Matei
  Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

katty spune:
katty spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
Se pare ca noi ne-am incurcat la scoici, cu viteza melcului, picteaza catevca scoici pe zi si apoi le toaca si face mancare la papusi....
Asta a fost cea mai simpatica chestie pe care am auzit-o. Pupici Oanei

!!!
 !!!Nicole, eu n-am cu cine sa lucrez, ca cupilul nu-i acasa!!! Poate in weekend!
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

Gabbriela spune:
Gabbriela spune:
 caprioara bine ati revenit acasa... poze din vacanta aveti? Astept pozele cu lucarile... cand aveti voi timp e ok.
katty la fel si tie... cand ai timp e ok... 
CristinaT ce se aude cu mancarica de scoici?
Iata si tractorul de plastelina a  lui Julian... i-am spus sa faca o masina, i-am scos la imprimanta mai multe modele, si el dintr-o toate a ales tractoru lui liviu, cred ca i s-a parut cel mai usor. 
Toate cele bune
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
 1, 2, 3,  4, 5, 6, 7
1, 2, 3,  4, 5, 6, 7 Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato

Caprioara spune:
Caprioara spune:
 http://pg.photos.yahoo.com/ph/abiolan1975/album?.dir=/90c2re2&.src=ph
Iaca poze cu masca de gips de la clubul de copii de la Hotel. E pictata de Matei exact cum a vrut el, asa ca sa nu ma intrebati de ce culorile sunt asezate asa cum sunt  .
.
Poze din conced zilele urmatoare, ca inca nu am CD-ul gata.
Caprioara  &    Matei
  Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

sinzi_ana spune:
sinzi_ana spune:
 Am trimis si eu albinuta lui David!!!!
eu am desenat albinuta si David a pictat-o cum a vrut...
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
 bomba pisaloaga
varsta David
poze David

Gabbriela spune:
Gabbriela spune:
 Albinuta lui David a lui Sinzi_Ana, nice job David 
 1, 2, 3,  4, 5, 6, 7
- Plato

CristinaT spune:
CristinaT spune:
 Scuze, imi pare rau, efectiv nu imi vad capul de treaba... sunt tare suparata!