Inaltime Stefan Banica Jr.
Raspunsuri - Pagina 3
Mariaa spune:
ntz,ntz - io am autograf de la el - io am 1,75 si era cat mine, poate 2-3 cm mai jos. mie mi-or placut tare mult ochisorii lui - de un negru-maro foarteee intens iar fetisoara lui, spuma laptelui, mmmm !!!
Karina foarte tare ai fost ! Noi doua stim de ce :)))
Fara rautati fetelor, stiti ca e o chestie cu barbatii - pot fi mici in doua feluri, poate el e cu noroc :)))
sanatate maxima,
Mariaa
rabdarea este cheia fericirii !
crista-s spune:
cit m-am distrat .... chiar ca barbatii sunt invidiosi ...e mai marunt dar e simpatic si asta e o mare calitate la un barbat ... Eu asa am auzit ca : la restaurant, in masina si nu in ultimul rind in nu conteaza inaltimea...
Si apoi mai era un avantaj ca cel de linga tine sa fie cam la aceeasi inaltime : ii poti controla mereu privirea .. daca e mai inalt se uita peste capul tau la altele ( spunea o doamna cind eu abia aveam 19-20 anisori .. )
pengunica spune:
Stefan Banica nu este inalt trebuie sa aiba in jur de 1,70-1,73 l-am vazut acum vre-o 10 ani la Iasi la Sala Sporturilor.(a trecut fix pe langa mine)..imi amintesc ca era intradevar tare frumusel....nici Andreea Marin nu este chiar atat de inalta oricum diferenta dintre ei este f mica...acum nu stiu sigur daca in defavoarea ei sau a lui
Ramonika spune:
parca ar fi de vina omul ca are inaltimea asta de la mama natura...
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
Anderra spune:
Stefan Banica nu are 177 cm ..pentru ca eu am 177 centimetri si pentru ca, intr'un an,intamplator, m'am nimerit in Poiana Brasov unde el isi serba ziua de nastere intr'un restaurant.
Cand a trecut pe langa masa noastra (eram 4 prietene cucuiete)l'am felicitat si foarte simpatic si fara fitze (desi auzisem contrariul)a inchinat cu noi un pahar de vin.
Acestea fiind spuse : unul langa altul, el era mai scund decat mine, cu 3-4 centimetri, estimez eu (care nu aveam nicio forma de toc)
iar la final ....
Si striga VETAAAAAA .. mi'ai stricat chiuvetaaaaaaaaaaaaa
Mara76 spune:
quote:
Originally posted by dianaf
STEFAN BANICA ARE 1,77 ;A ZIS EL INTR-UN REPORTAJ SI ANDREEA ARE 1,72
dianaf
Yeah right!
marybell spune:
intr-un interviu pe care Andreea l-a dat celor de la viva, se spune acolo ca are 1,76 m,
http://www.viva.ro/index.php?c=2&a=4094&p=3
el are cu cel putin 5 cm mai putin, insa mie nu mi se pare asa o mare diferenta, chiar se potrivesc si sunt ok ca diferenta de inaltime.
pai ce sa mai spunem atunci de monica si columbeanu
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
viorela hoff spune:
pey Andreea are 1.76 ca doar a fost model, dar fara tocuri. Atunci se poate ca Banica sa aiba in jur 1.70-1.75 (fara tocuri), oricum e mult mai scund decat ea, sau?
nu-i bai, atata vreme cat ei se inteleg.
Vio