Mamici casnice (60)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

si eu sunt ,dar nu mai stau mult.
e fii-mea in capul meu!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Si eu sunt pe aici...intre doua filme si 2 biberoane !

" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

miha, vb pe mess detaliile aste picante
dana, pozaaaaaa! ale tot cu barbie?

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Gataaaaaaaa....Am ajuns acasa de vreo ora dar am adormit-o pe fi-mea care s-a trezit la 7.30 dimineatza si bineinteles ca la 14 cand am ajuns era super obosita si cu poponeatza in sus.
La examen a fost destul de greut.Sper sa fie bine.Va .

In dupa amiaza asta plec la tara.Ma intorc tocmai joi daca nu se strica vremea intre timp.

dulce si sa fiti cuminti

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

bravos georgi! si rezultatu'? pe cind?

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Georgi lasa ca o sa fie bine, iti doresc tara cu vreme faina!
Alinuta vezi ca ma iau si eu de tine atunci pe mess ca-mi plac picanteriile
Miha cand mereti la dr? bafta multa-multa cretulinei!

Bey de silicoane vorbiti? io nu vreu silicoane decat in buze poate, io vreau lipoabsorbtie, da' tre' sa castig mai intai la 6/49. Pan atunci jos complexele, traiasca distractia si costumele de baie sexoase , al meu e visiniu cu neste flacari pe el, mai am unu albastru de baba de rezerva dar la anul vreau altul.

Miha la ce a iesit porto ? La par te vopsesti sau e casa, peretii ceva?

Adinellu', Ioana pup piticotii!

Uca mea a intrat azi prima oara in saltea din aia de sarit in parc, a sarit ea dar e cam uimita ca are voie sa se arunce cum vrea... ai vostri pui cum au reactionat prim aoara? Am si io o problema
Va pupic !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Buna, fete!
Sunt racita, sunt trista, sunt...nu mai stiu cum mai sunt!

Acuma intermediez un medicament(donatie), pentru o bolnava cu leucemie si stau in suspans, sa vedem daca persoana respectiva se incadreaza in "cerinte"...
Ma duc sa fac mancare ca nu am alta alternativa:) Andrei trage de patura de pe pat, cearceaful e deja inttors, perinile sunt in cadere, intr-un cuvant e jale...:)
Am o stare aiurea, imi vine sa plang din senin:) Asta inseamna ca sunt dusa!!! Cred ca m-am scrantit la cap. Sau poate am stat prea mult in prezenta unor oameni mai batuti de soarta...
Va las sa nu va indispun cu starile mele trecatoare, va pup si va urez o zi faina, sper sa mai vin sa mai vad ce mai faceti!

Mai, de Flavia, cine ce mai stie? Ia haideti sa ii bagam un mesaj "de dor", poate se indura si ne mai viziteaza:)
Adevarul e ca mi-e dor de ea...

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Andora Liviu a inceput sa planga si nu a mai vrut pe saltea, nici mai tarziu nu voia sa sara nici sa se dea pe tobogan din ala gonflabil. Ii era frica. Abia pe la 3 ani s-a mai dat pe brazda dar apoi l-a apucat astmul, o perioada nu a mai avut voie sa sara si acum sare din nou dar pe salteaua de acasa pe care i-am pus-o eu pe jos sa poata sari cat vrea.

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Adinell sanatate si noroc cu cazul axcela...
Si eu am perioade de insa incerc sa ma autosugestionez si sa ma gandesc ca atata timp cat nu am nici un handicap, toate se vor rezolva.... si ca Dumnezeu stie cum le intoarce si le plateste pe toate
Lucia multumesc, inseamna ca noi stam bine, am urlat la iesire, asta e... ne-a zis noua tanti de la intrare ca e ok pt prima oara. Daca nu eram cu mama nici n-o bagam inauntru, bani aruncati zic eu deocamdata.... Pupic pt Liviu! Cum se mai simte? Sanatate multa-multa!
Voi pe unde mai umblati dragelor? La noi masina de spalat se cutremura, 3 ochiuri de aragaz duduie, iar eu n-o sa slabesc in veci cu carne de porc in vin rosu . dar perseverez la bici, macar atat
va pupa grasomega

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

A adormit Andreiul meu, acuma bag o vizita la Cristina(prietena mea:)), si vin repede ca nu cumva sa se trezeasca feciorul meu cel scump si drag...
Sunt fericita acuma ca mi s-a rezolvat o problema...Daca l-am tot batut la cap pe Dumnezeu cu rugaminti iata ca El nu a avut incotro si a trebuit sa imi raspunda:) E, ce m-as face eu fara Dumnezeu...
gata, va las!
pupici la toate!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput