Mamici casnice (60)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Fain Miha:) Cum e sa stai in apa? Super cred!
Am mancat cam mult ca ma indispozitionai la burtica:) venii din oras cu o pofta de mancare... si apoi imi trecu pofta:( Dar tot continuai sa manc...si acuma simt ca nu imi trebuia...
Voi unde sunteti toate???
Ps: vineri, cred ca plec la tara la maica-mea, sa vedem:)

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Io sunt p-aici si dupa ce am studiat azi despre amigdalite si complicatii sunt un pic cam stresata si tot dau tarcoale subiectului astuia, creat de mine, sa vad care ce mai zice:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80049

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mirela am uitat, mi-e dor de mititei pe gratar , tre'sa bag nasul pe la culinar sa fur vreo ricetta
Cuscra dar te bronzezi mami nu gluma. Vezi sa nu-mi uitzi odorul de ginere neintors, sa nu se prajeasca
Ana dar tu unde ai disparut, te-ai dat rotunda cu flecaul tau mumos, dar cind ai vazut ca sint fatuci destule, te-ai ascuns, n-ai vrut sa renuntzi la prietena din parc .
Alina frumos cadoul, iconitza o vor avea tot timpul.aaa, uitai, petrecere frumoasa
Mirela nu ma prea pricep la ceea ce are Liviu, doar atit stiu ca eu am suferit de amigdalite cind eram mica, faceam mereu febra, ca saraca mama ajunsese sa stea cu candela aprinsa toata noaptea de frica. Imi aduc aminte, de-acum eram marisoara, ca-mi facea impachetari cu otzet intr-un cearshaf ca sa scada uritzenia de febra. Sanatate lui Liviutzu
Adinella dar de ce spui ca pleci vineri, ne anuntzi de pe acum, nu mai treci pe la noi pina atunci ?
Danutza bananutza tzi-ai cumparat costum de baie, ca ma duc si eu saptamina viitoare sa-mi trag unul beton, sa-mi acopere ce s-a mai deformat pe la burta
Gata, va doresc noapte bunnaaaaaa , inclusiv la fetele care ne urmaresc din umbra, dar nu mai vor sa scrie.

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Danielutza :) Pai ma gandeam :) Mai trec pe aici, cum sa nu! Altfel nu pot pleca:)

Mi-e somn...
Pa, la toate!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Danelutza si Alinuta sadicuta,mi-am luat costum de baie.
dupa ce am colindat toate mallurile din bucuresti si Unirea si dupa ce am probat zeci de costume de baie ,am gasit ,in sfarsit ,unul fitos si potrivit.l-am gasit la I.D Sarrieri si cat am ocolit magazinul ala ,ca ma gandeam ca nu prea au ei costume de baie.
am avut dreptate . aveau 3 modele si 5 costume ,dar unul era exact facut pt mine..
si nu va spun ce am dat iama prin magazine ,ca sunt reduceri la greu.

noroc ,ca am fost si cu nasi-mea care e experta in shopping si am avut cu cine colinda .
sotiorii nostri erau resemnati. nu mai ziceau nimic. stateau cuminti si scoteau banii.
of,tare bine m-am simtit. n-am mai avut cam de mult asa o zi relaxanta.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

No, dragele mele mai pusei si eu poze cu Andrei in album, va invit maine dimineata sau pe zi :) sa va uitati ca m-ati intrebat(unele din fete), de el, voiati sa il vedeti acuma mai marisor...
A venit un prieten pe la noi cu aparatul digital si l-a pozat...
gata, acuma chiar ca plec ca nu mai poci de somn, noapte bunicica.

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Buna dimineata ! Sa inteleg ca sunt prima la apel ?

Atunci va invit la o cafeluta (cu lapte sau fara ) , ceai verde sau de fructe ...am uitat ceva ?

Eu sunt cheauna de somn , dintisorii bebelui meu dau semne ca au de gand sa ne onoreze cu prezenta...nu stiu cand se va intampla asta , dar abia astept sa treaca perioada asta ! Am uitat cum e !

Inca ceva : de 2 zile puiul meu mananca papa din borcanel ! Asta inseamna ca e mare deja , nu ?

" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Adinell , ma bucur pt. tine ca Andreiutul tau mananca mai bine !
Ma duc acusica sa-l vad in poze !

Mami de Alexa , si eu cred ca ai facut o alegere buna pt. prietenii tai...Petrecere frumoasa !

Danelutza , sa ne anunti cand ti-ai gasit costum ! Si nu mai vorbi de mititei pe gratar ! Astia aici habar n-au de asa ceva (ma refer la mititeii adevarati ) , iar ca sa-i fac eu , nu gasesc mereu tot ce-mi trebuie

Diadaniela , ai avut o zi super , ma bucur pt. tine ! Sotul meu nu are rabdare sa mearga cu mine prin n-spe magazine , el merge direct unde stie el ca gaseste ce cauta si...gata ! Pe cand mie imi place uneori sa colind magazinele , asa ca el prefera sa-mi dea banii si gata ! A scapat ! Sau eu ma duc in cercetare , iar cand gasesc ceva ce ma intereseaza , ii spun si vine cu mine sa-si dea cu parerea...Adevarul e ca am incredere in gusturile lui (si el in ale mele ) asa ca prefer varianta a doua cand e vorba sa-mi iau ceva important...

" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "

Mergi la inceput

Neata si de la mine... Andrei continua sa doarma:)
Ioana, daaaaaaaa e baiat mare deja... si zici ca poate poate or sa iasa dintisorii, nu? Ce bine! Cand o iesi primul sa ne anunti, te rog!
Astept sa se trezeasca pruncii mei si cred ca o intindem la biserica:)
Sa aveti o zi dupa placul inimii voastre:)

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Nu v-ati trezit somnoroaselor??? Pai la cat v-ati culcat aseara? :)
La noi, s-a trezit numai pruncul mic, astept sa se trezeasca si puiul mare sa mergem:)
Adrei da semne ca vrea sa mearga singur:) Ma sat un pic singur in picoare, mai cade ca un dovleac, dar nu renunta, merge in continuare, iar cazaturile fac pac parte din mers:) Bine ca nu maraie:)
No, gata, treziti-va ca e ziua namiaza mare:)

Andrei si Adriana

Mergi la inceput