Mamici casnice (60)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Ma gandesc cam ce-ar face a mea acum.Ca anul trecut n-a fost chip s-o bag in mare.Cred ca acum as pleca si eu cu ea tot in urlete.E innebunita dupa "sim".Are mama o gramada la tara la poarta.Toata ziua ar sta acolo sa se joace.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

astept propuneri cu cadou' ala. mirela poate ma ajuti tu, ca esti mai aproape de sobect. ce-ti lipseste din ro? intelegi ce vreau sa spun.

alexa

Mergi la inceput

Nush ce sa zic de cadou.Ma tot gandesc de cand ai zis...Cred ca e o idee buna sa le intrebi pe fetele plecate ce le lipseste...
Problema e ca nici nu poate fi ceva voluminos, sa-l poata lua cu ei...Daca sunt prieteni buni, poate un ceva, un obiect cu poza voastra pe el..Zic si io.Da' oricum nu mai ai timp sa-l faci.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Mergi la inceput

mercic georgi, ca te gindesti. chestia e ca azi am aflat ca suntem invitati, deci timpul e f scurt.
iar duminica avem o zi full. o zi de nastere si pe seara un botez, ne-am aranjat...

alexa

Mergi la inceput

gata cu calcatu', ma ustura ochii de somn, plec la nani linga cupiii mey.
noapte buna

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Ma eu am innebunit, in 3 ore ma scol dar abia acum inchid calcu'... Alinuta merci de urare, la 5 ani e de lemn ... da' ai si fugit, tu ai fost harnica si ai calcat, eu somez fara cupil acasa..... ma gandeam la cadoul ala, tare greu e sa alegi ceva..... poate ceva gen o ie ? Sau e deplasat... chiar nu stiu, e bine insa ca ami exista si nunti fara dar . petreceri placute duminica, sa dansati si pt noi!
haha, cred ca pe noi ne-ati vazut la mare aia de nu puteau baga cupilu-n apa, gogoasa s-a speriat de un val in prima zi si de atunci doar gleznele cu greeeu le baga... noroc cu piscinuta ca acolo adora sa stea.
Georgi hihihi bine c-a scapat fluturasul (stiu ca mi-era o frica de aia de noapteeeeee cand eam mica..... haleleu). Mai deci ramane cum vorbiram, te astept la rapidul de Mangalia si vezis a iei papucii aia ca si eu iau gentuta
Bananuto ma fasi jeloasa cu Alinuta, ce, pe mine nu ma iubeste nimeni p'acilea?

Mda, chiar ar fi cazul sa dorm... mai prind 3 ore de somn. Las' ca dorm in tren cu capu'n maini, ... ce romantic
Pa, noapte buna ca vorba lunga strica somnu' scurt, maine o sa fiu un om fericit o vad pe gogosicaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ALINA,pai sa sti ca nu stiu ce sa zic...in primul rand ca nu stiu daca vor putea sa ia ceva cu ei,ma refer la faptul ca daca isi i-au multe haine,ai voie foarte putine kg,din pacate...eu am lasat acasa multe cand am plecat,mai ales amintiri si cadouri,si dupa ele,dar asta e...am sa le mai iau cand merg prin tara...parerea mea e ca ideea GEORGIEI cu poza intr-o rama e super faina,si eu am asa ceva de la fratele meu cu prietena lui si ma uit zilnic la ei,e putin mai artistica facuta,super draguta!...altceva ce le-ar trebui... nimic...eu am vrut intr-un an si am si primit de acasa,tablou cu Brasovul(de fapt e tot in rama de poza mai mare,o am pe birou),asa sunt eu mai melancolica,si mie tare dor de orasul meu natal...asta ma bucurat tare mult...dar depinde de la om la om...altceva nu stiu ce sa-ti zic...cred ca doar ceva ca amintire poti lua ca de trebuit nu le trebuie nimic de acasa,gasesc aici orice!!!....bafta si sper sa gasesti ceva dragut!...insa fi atenta sa nu fie mare si greu,ca nu vor putea lua!!!!!

ANDREEA ,imi pare tare rau de bunicuta ta,mai dar unde poate fi,ce ciudat?

fetelor,pe maine!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

neata...ce de treaba am...si nu am chef:)

si pe deasupra ma mai si enerveaza moaca astuia de langa cafea:)

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Neatza.Beau si io o cafea cu voi.
Pe fuga ca ma duc s-o duc iar pe Stef la tara.Azi e ultima zi cand o duc.Luni o sa vina mama sa stea cu ea cat sunt eu la examen

Andreea pierdui trenul....Si-asa era riscant.Poate-mi furai papucii...Reintalnire placuta cu gogosica

Alinuta te-ai gandit la ceva? Asta e problema.Cum spunea si Crismir.Vor avea limita la bagaje si nu pot lua multe lucruri dupa ei.

Adinella cine e moaca de langa cafea?Ca nu m-am prins.Ai vreo cana de-aia caraghioasa?Cu pozici pe ea?
Te intreb si eu ceva, ca tu esti de prin zona aia si s-ar putea sa stii.Cam cat costa un apartament cu 2 camere in Resita?

Hai va pup ca tre sa imbrac maimuta.
Vorbim cand ma intorc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Neata!
Andora ,cum sa nu te iubesc ,mai ,si pe tine? se poate?
Georgi ,vrei sa te muti din oras?
Alinuto vrednicuto ,nu te-ai trezit?
Mirela ,tu ai facut vreun Craciun acolo? sunt curioasa cum o fi sa fie cald de Craciun.
fetele ,azi ma duc sa-mi cumpar costum de baie. tineti pumnii sa gasesc unul fitos care sa ma incapa si pe mine.
ca tot la 67 de kg am ramas.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput