Mamici casnice (60)
Raspunsuri - Pagina 15
diadaniela spune:
oricum ne cred ca o sa fie acceptat cazul la umanitare.
acolo sunt cazuri cu adevarat grave. sunt copii cu boli grave de inima. sunt situatii tragice cu adevarat.stiti voi nu trebuie sa va mai spun.
Georgi ,aseara ai fugit la culcare!
Miha,ce-ai soro?ce are capul?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Danelutza spune:
Bonjour si de la mine
Georgi dar la care tzara duci maimutza ? pentru tine si pentru ea.
Maria2maminu cumva ai ramas cu dureri de cap de cind au fost geamgii, asta de pofta Uite si pentru tine sa-ti treaca
Dana nemic-nemic, asha repede aparushi in zona ?
Dana_ch, Mirela, Adinella, Flavia, adica pentru toata lumea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
georgi75 spune:
Am venit acusica de la tara.
Danelutza tara mea e la 15 km de oras.Acolo stau parintii mei si o sa stam noi la batranete.
Chiar, voi va vedeti stand la tara mai pe la 55-60 de ani?
Danaaa pai am fugit ca m-am gandit ca esti ocupata.
Hai sa va zic iar de apartament.Am mai vazut unul acum si e in blocul vecin.La etajul 3.Pretul e super convenabil.Astept raspunsul proprietarului care e din Resita.Noi am vorbit cu cel care e aici si e insarcinat cu vanzarea.In seara asta am raspunsul.Tineti-mi pumnii.
Gata, am dat raportul, fug la studiu.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
diadaniela spune:
Danelutza si Georgi,stati ,mai, linistite !
situatia a fost rezolvata cu succes.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
malla spune:
Ma simt nevoita, sper pentru ultima data sa adaug ceva in legaura cu cazul Cristinei.
Nu am postat anuntul la umanitare din mai multe motive, printre care faptul ca nici nu stiam ce acte tre sa aduc pentru a fi cat mai concludente dovezile, si pentru faptul ca fata asta are nevoie de o suma acceptabila, nu este asa de mare incat sa postez acolo, si nu vreau sa "cersesc" banii astia pe fieacre luna, ci numai acum ca e in impas si ii trebuiesc urgent. Am scris aici la casnicute pentru ca va cunosc cel mai bine de pe forum, si ma simt cel mai aproape de voi, si nu am pus acest anunt la mai multe sectiuni.
Nu asa vrea sa mai adaug nimic, as dori sa nu mai discutam, nici macar in trecere de acest caz, cine doreste informatii despre Cristina imi poate scrie pe PM, i le dau cu placere.
Cam atat am vrut sa spun in legatura cu asta, multumesc de intelegere.
Andrei si Adriana
maria2mami spune:
Beyyy...uite asa ma doareee....si cred ca sunt deochiata ca de dimineata casc.
Just..... Maria
diadaniela spune:
Miha ,nebunatico ,cine te-a deochiat?
n-ai pastilute ,ceva?
o cafea ai baut?
Dana
malla spune:
Bai, Miha eu de cand ma rog de tine sa iei un calmant, pai nu te mai chinui asa... fa cumva si intra in posesia :) unei pastilute sa iti treaca mai repede.
Andrei si Adriana
Porumbel30 spune:
S-a rezolvat cu PC-ul ! Sotiorul meu s-a indurat de mine si si-a facut timp sa " i-a la intrebari culcutorul " si...gata !
Ma duc sa citesc ce s-a mai intamplat pana acum si revin !
" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "
alexa si mami spune:
am reaparut in peisaj, am cetit tot, da' am o leneeee...
vreau inapoi la munte, la mare, ce frumos a fost, ce bine ne-am simtit. incerc sa ma revigorez si ma pun pe scris:)
alexa