Mamici casnice (60)
Raspunsuri - Pagina 11
malla spune:
e... nu v-a pacalit Flavia, dar probabil ca o fi fost si s-a intors... sau s-a razgandit si nu s-a mai dus...Dar nu v-a pacalit, Crismir!
Haideti pe prima pagina:)
Andrei si Adriana
georgi75 spune:
Salutari.
Am dus maimutzu la tara si m-am intors croita pe studiu.Da' nu puteam sa nu bag si la voi un oki.
Andreea ce vrei sa spui cu gentutza si ca n-ai cu ce s-o asortezi?Vrei sa-ti dau papucii mei?No no no.Nu ti-i dau nah!Cumpara-ti.
Crismir o sa treaca perioada palmelor.A avut si a mea o perioada cand altoia tot ce nu-i convenea.Iar acum, daca ii da vreun copil vreuna(ca ea oricum nu mai da) se intoarce si zice "nu bateeee"
Adinella .Nush cum e cu cardul ca n-am.Al meu a expirat. Iar cu contul la banca se plateste in jur de 300 mii(sau poate suma depinde de banca) si se deschide contul.Io parca asa stiam.
in rest.. nu mai trecu nimeni pe-aci?La cafea?
Hai
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
andora spune:
Salut fetelor.... ma culcai eu tarziu azi noapte dar m-am sculat la 11 ... ins am recuperat rapid cu aspirat si frecat covoare. mocheta, gresii, asta fuse fitnessul meu... asteptai o prietena care n-a venit... asa ca acum mananc singura biscuiti sarati.
Adinellu' nu's cum e, daca ai card deci cont in banca tb sa zici care este... nu stiu exact acuma cred ca tb specificat contul IBAN cand virezi banutii insa depinde de la banca la banca cum il afli.... eu aveam card la bancpost si cu un telefon am rezolvat.... in fine, cel ami simplu e tot cu adresa cred... Cat depre lapte.... gogoasa mea de exemplu daca nu-i dau lapte nu cere, prefera suc sau ceai (cand ii place)... oricat ar manca seara tot cu un luchid in biberon adoarme..... asa ca nu cred ca Andreiut are ceva cu asta, ziua presupun ca papa daca ii faci lapte sau iaurt sau gris cu lapte etc....nu? Pe noi toate rudele sarisera ca de ce bea atat lapte... de aia am testat-o sa vad daac merge si fara
bey Georgi promit ca nu atentez la papucii tai, oricum port 39 si pun pariu ca nu-mi vin Lasa ca eu am mai frumosi, au o floricica truly si sunt nitel aurii, tre sa-i lipesc o tzara la talpa si-s ca noi
Mireluta bravo tie, daca eram slaba si eu aveam curaj sa ma prostesc cu parul dar asa..tre sa scap de complexe mai intai, prefe sa trec nevazuta . Si pe bune ca asa ziceam si eu cu statul fara copchil insa acum rusii am ataca din toate partile si nu putem misca in front deloc... cred ca am racit, nu-mi explic ce-i cu durerea asta
Flavia spor la treburi!
Voi pe unde umblati? Georgi invata... Danelutza preupun ca e inparculetul din poza....
Chiar, aveti alte feluri de preparare a vinetelor in afara de ceapa, ulei, maioneza?
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
light spune:
Andora ma intrebai daca m-am tuns. M-am tuns doar un pic, nu am avut parul lung nici inainte. Am mai taiat din varfuri si atat.Pupici si sanatate la copilasi, eu iar sunt pe fuga, intre tratamentele lui Liviu, gatit si lucrat cu el opere de arta ca sa facem si ceva activitati educative.
fara drept de semnatura
andora spune:
Lucia asa deci cu parul Bafta la operele de arta... nu ne aratati si noua?
Eu tocmai am vorbit cu un flacau tare mandru pe mess....
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
malla spune:
Mai fetelor ma las pagubasa cu contul in banca ca nu am de unde sa dau 300000 lei ca sa fac cont:) Asa ca daca vreti sa dati pentru Cristina, va dau adresa pe PM.
Andora, iti multumesc inca o data ca ai fost atat de receptiva la aceasta problema si vrei sa ma sustii. Indiferent cat vei trimite, nu uita ca pentru ea conteaza enorm!!!
Merci mult.
Andrei si Adriana
georgi75 spune:
si io port tot 39.Ne gasiram ruda, vezi?
Or fi ai tai aurii...da trebuie lipitzi o tzara...Nah! Ca tot ai mei sunt mai frumosi
Iaca luai o pauza si trecui iar pe la voi.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
tumpi spune:
salutare la toata lumea, am intrat doar sa va transmit salutari din partea Corinei(symaco) deoarece ea mom nu are acces la net.Va saluta pe toate si va transmite ca ele sunt bine.
O zi buna si din partea mea.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
light spune:
Andora, iaca aici opera, e adevarat facuta in mare parte de mine, dar asta e tema si trebuie sa o facem, impreuna cu mamicile de 2002 de pe DC si e foarte bine, ca uite asa il mai provoc pe liviu la activitati educative chiar daca el mai putin si io mai mult:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lpircalabu/detail?.dir=9366&.dnm=c87bscd.jpg&.src=ph
fara drept de semnatura
andora spune:
Tumpi multumim de vesti si ii transmitem Corinei toata energia pozitiva a casnicutelor.... pup dulce fetele cucuietele si o asteptam cand va avea si ea net
Georgi, vrei razboi da? Lasa ca-i pozez eu pe-ai mei sa vezi papuci de papuci stricati pe plaja la Neptun
Adinellule ma simt prost nu-mi mai multumi ca nu ai de ce... eu de mii de ori m-am simtit asa lasha ca am vazut cazuri de oameni amarati si de batrani sau copii pe DC sau prin presa si n-am miscat un deget zicand ca nu am,... nsa si daca dadeam 50mii sunt sigura ca ar fi contat... asa ca macar pot incerca degetelul mic sa-l misc Ma gandesc ca si bunic mea care a disparut si poate mai traieste e ajutata de cineva macar cu un colt de paine si asta ar insemna enorm
Lucia foarte frumoasa albinuta, e din material textil? Si in imaginile anterioare tot operele voastre sunt?
Hai ca m-am intristat,mi-am amintit de bunica.... am mai vb si cu o prietena tare suparata, as ma oftica cand vad necazuri