La noi la Galati sa veniti (27)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anelis4u spune:

La Multi Ani !Viorica pentru cea mica..sa creasca mare si sanatoasa si sa va bucurati de ea..
Va imbratisam cu drag

Mircea si Anne

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/anemarie4u/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Shalini

Sa fii sanatoasa si sa cresti mare, sa iti bucuri parintii cu fiece zambet, cu fiece sunet, cu fiece secunda ce v-o oferiti reciproc.
Mami-Viorica, sa-ti traiasca fata, sa aveti numai si numai realizari alaturi de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata!
Laura unde esti sa ne skimbi de pampersi?

Viorica sa fie sanatoasa Shalini sa creasca mare, cuminte si frumoasa :) , frumoasa deja stim ca este, LA MULTI ANI SHALINI!

Fetelor eu de dimineata citesc si ma minunez zau daca pot sa am macar o parere, orikum noi cand am strans banii au fost pt Andrei un baietel bolnav, cred ca in mom respectiv fiecare dintre noi s-a gandit ce norokos este pentru ca avem copii sanatosi si am dorit sa ajutam macar putin dar se pare ca s-a ajuns mult prea departe, eu una nu am cuvinte, adika nu pot sa ma pronunt pana nu spun ambele parti ce au de spus.

Laura cum a fost la nunta mai?

Apropo noi am plekat dimineata la 5 spre targoviste, drumul super ok, racoare, am ajuns bine, dar ieri la intoarcere ....nasol, cald tare, plodul obosit, nervos, noi si mai obositi, dar a trecut si asta, ne-am distrat, mai mult eu ca ion statea cu okii pe tel sa vada daca nu suna mama ca urla bebu :)

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Siii....chiar de suntem la pagina 21 deja, o sa scriu tot aici. Edificati-ma si pe mine: 1. Unde-s banii???? si 2. Cine are banii a trimis SMS-urile???? Ca la mine oricum e ceata totala.
Si acum...despre bagat sau nu in seama vis-a vis de problema... fiecare dintre noi e mama si este dreptul nostru sa ne revoltam in fata unei asemenea probleme.
Stau si ma gandesc in felul urmator...daca as sti ca am niste bani undeva, pentru ca am aflat de ei si mi-ar fi copilul bolnav, as face planuri sa ies la suprafata, sa-l ajut...si sa descopar in cele din urma ca n-am cu ce, ca totul e doar un "vis" cum as reactiona??? Cum ar fi sa am nevoie de-o Vit C (banal exemplu de altfel) pentru copilul meu si sa n-am bani si sa mai vina cineva sa ma si jigneasca atunci, cum m-as simti???
As sari in sus!! Cu siguranta!! Si nu stiu cata diplomatie as fi putut avea atunci cu mine...
Sa ma scuze lumea care ma considera un pic mai "transhanta" dar.. .cand e vorba de copii, imi dau si sufletul, pentru oricare dintre ei, n-are importanta al cui este, iar pentru al meu, imi dau viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

LA MULTI ANI ! SHALINI LA MULTI ANI !

Sa fii sanatoasa si norocoasa ! Mamico, sa va bucurati de ea pana la adanci batraneti !

Alina, foarte bine la nunta. Cu o mica exceptie: nu am incarcat acumulatorii aparatului si acum astept cu nerabdare sa le aduca nenea pozarul.
cat despre schimbat subiectul nu o fac pana nu se clarifica lucrurile. Nu vreau sa incepem un nou subiect suparate. Mai astept vreo ora.....

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

La multi ani, Shalini, sa fii sanatoasa si sa ai mult noroc in viata!

Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

LA MULTI ANI SHALINI!!!MULTA SANATATE SI FERICIRE SI PARINTII SA SE BUCURE DE TINE!

cand ma gandesc ca acest capitol se numea"Prieteni dintotdeauna"....
Si uitati si voi unde s-a ajuns.
Un anunt vreau sa fac:A murit MILITIA!!

Consider ca un forum de discutii e chiar ceea ce este:forum de discutii.NU am contribuit cu bani ,pentru ca nu am stiut nimik despre operatiunea asta.Probabil ca ori eram la mare in perioada aia,ori ma mutam si nu mai deschideam Dc.
Dar eu zic ca dreptul la opinie il au toti membrii sai.
Si inca ceva.Nu inseamna ca daca unul gandeste intr-un fel care nu corespunde cu al tau..e ceva gresit aici.Toti avem experienta de viata si faptul in sine de a modera o discutie nu inseamna neaparat ca punctul tau de vedere e cel just.

Nu am nici 3 ani....nici 4 clase,dealtfel bunul simt nu tine de asta.Asa ca dati-mi voie Doamnelor sa pot vorbi!

Inca odata sper sa se rezolve intr-un mod cat mai clar ,mai simplu aceasta situatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

multumim pt urari.va doresc sa fiti la fel de fericite si sa va bucurati de copiii vostri asa cum ma bucur eu de fetita mea.
cele care vor sa se distreze cu noi,va asteptam de la ora 5 la locul de joaca "andra si paul"din tiglina sa bem un pahar de sampanie fara alcool.acolo e petrecereeeaaaaa!

Viorica
Ingerasul meu Shalini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Corina, atunci cand iti formezi opinia, nu ar fi normal sa ai ambele versiuni? Sa ai o imagine cat de cat completa? Cat despre restul mesajului, n-am ce comenta, cred ca nu ma potrivesc acestui stil de conversatie.

Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Iubitele mele, banii au ajuns in cont.
Crisa ne cerem scuze pentru intarziere, speram din tot sufletul sa va fie de folos chiar si acum in ceasul al 12-lea.
Probabil la una din intalnirile urmatoare intamplarile se vor pune cap cap si vom intelege toate cum si de ce au decurs astfel lucrurile.
Nu ne ocoli pe viitor. Sa stii ca ne rugam pentru voi.

si acum subiect nou: cap 28

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput