La noi la Galati sa veniti (27)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Sincer...ma uimesc actiuni de genul asta.Se pare ca internetul ascunde intr-adevar multe.
Eu nu am cotizat cu nimik in acest caz.Insa sa te infrupti din banii unui copilas bolnav e un gest de toata mizeria.
Rog moderatorii sau cine are cunostinta sa faca cunoscut numele celei care a sustras acesti bani.Sa o putem contacta cumva.Si eu zic ca ar trebui sa fie exclusa din membrii Dc.
Dar voi cele care ati dat nu stiti cui i-ati dat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Korina, nu trebuie sa rogi pe nimeni nimic, si nici sa contactezi. Nici eu, nici tu nu am contribuit cu bani asa ca ar fi mai cuminte sa nu ne bagam. Cred ca partile direct implicate pot rezolva problema fara aportul altor membri. Nu mi se pare ok ceea ce se intampla, dar de cerut socoteala pot cere numai fetele care s-au implicat mai mult decat cu o simpla vorba pe forum - ma refer la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Eu totusi cred ca e doar o neintelegere la mijloc,...noi cele care avem copii sanatosi putem sa intelegem durerea unui copil si a unei mame aflate in situatii grele, tocmai de aceea am vrut sa fim de ajutor. Nu pot crede ca cineva a vrut sa-si sustraga banii aceeia sau sa se duca in concediu cu ei asa cum se intelege din mesajele de mai sus.
E o simpla neintelegere si lucrurile se vor linisti si aseza imediat. Acum va puteti intalni si Crisa va intra in posesia banilor. Nu va cere nimeni nici o excludere,...nu cred ( o spun inca o data) ca e rea vointa la mijloc....si sper din tot sufletul sa nu ma insel.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

LauraFlo,inseamna ca tu stii despre cine este vorba.Voi cele de aici va cunoasteti mai bine,v-ati si intalnit de cateva ori ,asa ca eu cred ca stii ce se intampla.Nu vreau sa acuz pe nimeni si nici n-o fac.In schimb mi s-a cerut nr de cont de fff multe ori si de fiecare data se pierdea.Iar ultimile tel si mesaje....sa fim seriosi...Sa zicem ca era suparata persoana.Cu o persoana am vorbit.Ea a reprezentat grupul vostru pana acum.Dar n-o sa va privesc prin prisma ei.
Cand mai mergeti in gradina sa ne anuntati si pe noi.Poate reusim sa mergem.Numai ca duminica trebuie sa fim la Tg.Mures ,deci saptamana viitoare este exclusa.
pt voi.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Fetelor, e "strigator la cer" cum Krisa trebuie sa treaca prin asa ceva, mai ales ca are deja destule probleme pe cap. Eu, ca si alte fete de fapt, nu am vrut sa ma bag pentru ca nu am fost direct implicata in aceasta poveste. Insa, mi se pare corect, sa se rezolve cat mai rapid posibil pentru ca deja povestea a luat amploare si e din ce in ce mai suparatoare pentru Krisa. Nu stiu care e motivul pentru care nu au ajuns banutii la Andrei, insa ar trebui sa se gaseasca o cale de a ajunge cat mai rapid la ei pentru a-i scuti de aceasta suparatoare poveste si pentru ca lucrurile sa intre in normal fara a se mai face multe jigniri si amenintari care pot fi ulterior regretate.

Ar fi ok daca fetele care au contribuit la strangerea banutilor sa ia legatura cat mai repede cu cea care i-a strans, si sa-i trimita acolo unde le era din start destinatia. E clar ca rautatea nu face bine nimanui.
Haideti sa nu ne facem rau cu buna stiinta unii altora....viata e si asa destul de cruda si neiertatoare cu unii dintre noi!!!!

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Laura N-a acuzat nimeni pe nimeni, dar eu am totusi niste nelamuriri...Au trecut deja 2 luni si ceva de cand s-au strans... De ce n-au ajuns la ea?? Fata a anuntat ca s-a intors acasa!! Chiar ne-a facut un rezumat, trist de altfel...Daca nu s-a gasit timp pentru a-i trimite in cont, de ce nu a apelat la altcineva sa-i duca?? Ca nu era nicio suparare daca venea si spunea: mai fetelor, am o gramada de probleme si daca poate cineva in locul meu...bla-bla...
Chiar nu era nicio problema si toata lumea intelegea. Dar asa, chiar ca nu pot intelege!!! Asta pe de-o parte...
Apoi, cum poti sa-ti privesti copilul sanatos in fiecare seara, sa-i spui "noapte buna!" sa fii impacata cu tine insati ca ai facut TOTUL pentru el/ea, stiind ca ai niste banuti stransi pentru un copil suferind care este plin de nevoi?? Si apoi, Crisa nu este o cersetoare, nu o putem cataloga in niciun fel de altfel, ea doar ne-a povestit de suferinta lor la cererea noastra si noi am facut cum ne-a dictat constiinta!
(Eu habar n-am la cine sunt, inca, acesti banuti!!)
Nu vreau sa ma transform in avocatul niciunei parti, dar gesturile primite de Crissa, dupa mine, nu pot fi catalogate decat josnice.
Astept sa-mi iau rosii, dar nu pot sa fiu indiferenta!!!!
Este vorba totusi de un copil la mijloc!! Fiecare dintre noi avem sau ne dorim unul, asa ca puneti-va in pielea mamei, macar cateva secunde. Eu am incercat si sincer...nu prea mi-a placut acea stare!
Crissa Te rog, activeaza-ti PM-ul. Eu personal iti sunt alaturi si chiar daca ma simt neputincioasa, as vrea sa am ACUM o bagheta magica si sa fac sa dispara toate acestea... Siiiii... pastreaza acele sms-uri...ca o sa incerc sa facem "lumina" si in aceasta situatie. Gandeste-te ca multe de aici iti suntem prietene si putem intindem o mana de ajutor sau...iti putem face un loc'shor pe umar sa poti plange in voie, ca la sfarsit sa te mangaiem ushor pe crestet si sa-ti spunem: Hai capul sus, ca o sa fie bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Asta cu "nu ma bag ca nu am contribuit" nu prea sta in picioare.E ca si cum ai vedea un vecin care arunca gunoi pe geam si nu te bagi ca nu e treaba ta.
Ba da!E treaba tuturor.Asta e constiinta civica.De asta societatea asta romaneasca e asa cum e.Ca multora nu le pasa.Nu ma bag,nu ma doare capu,fac nani-nani linistita!

O seara buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelis4u spune:

Vilma si Laura,neintelegere de 2 luni??Si amenintarile si telefoanele tot neintelegeri??De ce sa nu ne bagam?Asa ne-am invatat ,cand vedem pe altul in suferinta sa trecem eventual mai departe si chiar sa il lovim??De ce sa nu imi spun parerea?Am tot dreptul sa fiu furioasa cand stiu prin ce a trecut Krys si prin ce inca trece si in loc sa fie fericita de un gest facut din suflet, de unele persoane ,tremura de frica la amenintari si plange..!Nu stiu cate din voi ati vorbim cu Krys cand era in spital,eu una am vorbit,si nu o data era disperata si plangea pentru viata micutului ei..Stiti oare ca operatia a fost taraganata de medici atata timp?oare aceasta "binevoitoare"sa gandit vreun moment ca acei banuti pot influenta sau afecta viata lui Andrei?
Eu zic sa nu ii mai tineti partea..Inteleg ca un om are probleme,dar apeleaza la altcineva,nu jigneste sau ameninta..Asta deja e "tupeu" nu neintelegere..
Referitor la excluderea dupa DC,sincer nu e o idee rea..eu una as fi mai linistita stiind ca cineva care poate profita de necazul unui copil e in minus pe acest forum....
Exact cum am mai spus ,dragele mele Vilma si LauraFlo,timpul pumnului in gura cand ai ceva de spus a apus de mult..si daca am ceva de spus o sa spun...
O mamica furioasa..

Mircea si Anne

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/anemarie4u/my_photos

Mergi la inceput

Nu era vorba de gunoi, ci de banii pe care cativa dintre noi i-au dat Crissei pentru Andrei. Mi se pare indreptatiti sa vorbeasca, mai mult sau mai putin acuzator, cei care au contribuit. Nu vad motivul pentru care tu, Corina, sa faci valuri de pe margine. O parere poti sa ti-o faci abia dupa ce se lumineaza lucrurile, si mai ales dupa ce aceia care sunt direct implicati vor avea o imagine clara asupra celor intamplate. In rest, pot sa zic ca pui doar paie pe foc. Parerea mea este ca ar trebui sa te abtii, dar desigur, esti libera sa n-o faci, daca asa iti dicteaza bunul simt sau constiinta.
Si eu cred ca este o neintelegere, adica nu pot sa cred altceva. Oricum, situatia e delicata si sper sa se rezolve cat mai repede.

Mergi la inceput

Draga Anellis, eu nu ti-am bagat tie sau Corinei pumnul in gura. Stiu ca (,) Corina imi intelege punctul de vedere, stie si ea la ce ma refer, si daca alege sa faca altfel, e alegerea ei, eu nu pot face asa. Eu pe tine nu te cunosc, poate ca esti foarte apropiata de Crissa si stii despre ce e vorba. Permite-mi mie insa sa raman echidistanta macar pana la proba contrarie, adica pana in momentul cand persoana despre care vorbim va veni si isi va spune punctul de vedere. Cat despre excluderea de pe forum, mi s-ar parea prea putin daca se dovedeste ca faptele pe care le prezinta Crissa sunt adevarate.
Sper ca m-am facut inteleasa si astept din partea noastra, a tuturor, sa fim chibzuiti atunci cand facem afirmatii fara sa fim in miezul problemei, fara sa cunoastem amanuntele acestei istorii.

Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

Mergi la inceput