Hainute papusi
Astazi am fost confruntata cu o problema importanta . Fiica mea m-a rugat sa o ajut la hainute pentru papusi (papusi gen Barbie). Din pacate am constatat ca sunt total incompetenta in domeniu . Daca vreuna dintre voi are vreo idee, tipare etc, v-as ruga frumos sa ma ajutati sa ies din impas.
Raspunsuri
CristinaT spune:
Eu nu am nici o idee, dar stiu ca la etj 3 la Victoria este un raion unde are o multitudine de hainute pentru Barbie. Eu am luat in 2-3 randuri (de vreo 140.000) o garderoba super completa pentru vreo 6 papusi. Oana a zis ca sunt cam multe.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
Dianami spune:
Uite doua site-uri cu idei de hainute, cu poze si indicatii destul de clare.
www.allcrafts.net/dolls.htm#freeprojects" target="_blank">Hainute de papusi 1
Hainute de papusi 2
Mai caut prin site-urile mele si revin daca mai gasesc .
Spor la lucru!
Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mamePuiul meu iubit e atat de mare
@na spune:
Va multumesc de raspunsuri.
Desi fetita mea cred ca vrea sa facem impreuna hainute de papusi, am vaga senzatie ca pana la urma tot la cumparaturi o sa recurgem.
alinaxeni spune:
Mi-ai adus aminte de fata mea si prima ei afacere.Avea 8 ani cand a inceput sa lucreze de zor, pt. prietene, hainute de papusi.Eu lucam acasa si ea a furat meserie de la mine.Intr-o zi a venit de la scoala disperata ca are o comanda si trebuie sa o termine.A lasat si lectii si tot pt. comanda aia dupa care a iesit in fata blocului si a inceput negocierea,pe bani,pe dulciuri,pe tot ce o interesa.A facut banuti frumosi in vara aia si a descoperit ce buna negustoreasa e.
Acum e mare,are 14 ani,a terminat cu papusile dar probabil o sa inceapa sa faca haine la colege in curand.
Totusi, ar fi bine s-o lasi sa le faca singura,e un antrenament bun pt. viata.
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.
Dianami spune:
Alinaxeni, ce frumos! Chiar ca are spirit intreprinzator si isi respecta termenul de livrare !
Eu m-am jucat pana in clasa a sasea cu papusi, dar nu erau asa frumoase ca acum (desi nu-s batrana deloc ).
Ana, si eu sunt de parere sa o ajuti sa faca macar cateva hainute simple, le va aprecia mai mult decat pe cele cumparate, ca doar sunt munca ei, nu ?
Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mamePuiul meu iubit e atat de mare
alinaxeni spune:
Am vazut in Carrfour masini de cusut pt. copii.Erau tare dragute.Cumpara una si sa vezi ce de hainute va face, fara sa-ti mai ceara ajutorul.Mai greu cu materialele,dar poti sa-i dai haine vechi care sa le foloseasca.
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.
@na spune:
Bune idei!
Sambata ma duc sa caut masina de cusut. Ana mea are numai 7,5 ani. Mie imi vine destul de greu sa ma descurc cu hainutele de papusi, dat fiind ca eu am fost mai baietoi....sper sa invatam impreuna. O sa va anuntam daca avem rezultate!