TRICOTAJE DE MANA

TRICOTAJE DE MANA | Autor: bmagdaro

Link direct la acest mesaj

Va pricepeti la lucrul cu andrelele? Eu sunt pasionata de ele, cand eram pustoaica lucram continuu, cred ca am tricotat mii de pulovere, veste, dupa reviste din Germania, voi stiti sa tricotati?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu stiu sa tricotez. cand eram in liceu tricotam pe rupte.
multi ani nu am mai tricotat. anul trecut, prin toamna ma apucase iar creatia, asa ca i-am tricotat sotului un pulover, pe care l-a puratat toata iarna foarte mandru.
iar eu ca sa nu ma las mai prejos mi-am tricotat o bluza.

16+

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geba2001 spune:

si mie imi place sa tricotez, insa nu am mai facut-o de muuuult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Si eu, si eu....
Si mie imi place la nebunie sa tricotez.Iata aici cateva poze cu puloverase facut iarna asta fetitei mele.Vesta respectiva, nu e vesta defapt, e tot pulover acuma, doar ca la vremea respectiva nu era terminat,se vede in ultimele 3 poze cum arata finalizat...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Pana acum 3 ani si eu tricotam de zor , pt. mine , pt. sotul meu , pt. vecini , oricine avea nevoie. Dar apoi am venit aici si nu am mai avut timp.V-as pune si poze , dar o parte din lucrurile facute sunt in Ro. iar altele la vecini.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Pasiunea mea de mica....sa tricotez. Multe lcrusoare mi-am facut, eram mereu la zi cu toate modelele ce se purtau. Ultima data cand am tricotat a fost in luna a VIII-a, cand asteptam sa vina printesa mea, i-am facut un costumas cu care am scos-o din spital. Apoi....n-am mai avut timp....uneori imi e un dor de vremurile alea......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Felicitari fetelor pentru indemanarea voastra.Eu urasc andrelele,acul de crosetat,si tot ce tine de lucru manual.Pe vremea gimnaziului,orele de lucru manual mi s-au parut cele mai dificile,aveam doua ore dupa alta si imi amintesc ca fiecare minut parea o vesnicie.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput