Clubul nurorilor (64)
Raspunsuri - Pagina 20
Jocelyn spune:
Salutare :)
Ne-am intors de la mare, de joi, dar nu am avut timp de calculator. Si acum sunt intr-o pauza, de maine incep serviciul
La mare am avut vreme excelenta, a fost o singura zi in care nu am putut face plaja, in rest am stat mai toata ziua cu burta la soare desi mai putin la soare si mai mult in apa... apa a fost foarte calda, am inotat toata ziua, erau cam multe alge la mal dar asta e. Per ansamblu am fost f multumita :)
Vad ca a curs multa cerneala pe-aici... sa vad cand oi avea timp sa mai arunc un ochi.
If you don't stand for something, you'll fall for anything.
briza_marii spune:
Jocelyn bine ai revenit. amanunte amanunte si poze la fete cand ai tu timp.
Sambata am fost la Raza sa-i vad nunta. Nu am decat un singur cuvant: SUPERBA!! Asa ce s-au distrat oamenii aia, si ce dansuri au mai tras....parca era miting, atatia erau pe ring. Iar Razuca noastra era ca o printesita printre ei (o frumoasa si o dulce, fie vb intre noi). Felicitari in primul rand ei, pt ca ea s-a ocupat de intreaga organizare. Sa va mai spun ce mirata am fost cand mi-am dat seama ca nasii si oamenii cu care au venit la nunta erau din satul meu!!!!!!! Ca sa vedeti ce mica e lumea asta!
Vickysanatate multa!
Fetelor ati vb vreuna cu Aly, ca eu si Raza nu am reusit sa o prindem la tel?!
briza_marii
poze
Alynutza spune:
Fetelor, nu am apucat sa va citesc, saptamana asta am fost in priza, n-am avut timp nici sa respir. Insa ma revansez pentru ca deja am venit cu poze! Nu sunt profi, dar macar sa ma vedeti.
Suntem terminati de oboseala, insa fericiti. O sa incerc sa revin cat de curand cu povestea nuntii, acum va spun doar pe scurt ca a fost superb, a iesit totul mai frumos decat am visat, inca mi se pare o poveste, un vis frumos, si imi dau seama ca nu e asa doar cand ma uit la verighetele de pe degetele noastre.
Multumesc pentru intentia de a ma suna, insa eu nu am avut telefonul cu mine, si din cauza asta l-am si inchis, sa nu se streseze lumea degeaba de ce nu raspund.
Va pup pe toate, m-am gandit la voi, mai am poze multe pentru ca am avut doua aparte digitale in familie, dar nu am avut timp sa va pun mai multe.
Gata, fug, ca ma cheama sotziorul
Nunta noastra
Nunta noastra de vis
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by briza_marii
Sambata am fost la Raza sa-i vad nunta. Nu am decat un singur cuvant: SUPERBA!! Asa ce s-au distrat oamenii aia, si ce dansuri au mai tras....parca era miting, atatia erau pe ring. Iar Razuca noastra era ca o printesita printre ei (o frumoasa si o dulce, fie vb intre noi). Felicitari in primul rand ei, pt ca ea s-a ocupat de intreaga organizare. Sa va mai spun ce mirata am fost cand mi-am dat seama ca nasii si oamenii cu care au venit la nunta erau din satul meu!!!!!!! Ca sa vedeti ce mica e lumea asta!
mneata!
Multumesc, briza! Mda, e mik rau lumea asta...nu k n-ati fi vorbit, da'...salutari din D-vita! asa-i k nu prea te asteptai sa te sun(am)??
si...multumesc k ati venit si iarta fata k a plouat...uf, asa voiam sa stam in curte, la aer...da' si-n casa a fost frumos! pup eu pe voi de scumpi! Cu siguranta grataru' ala nu-l uitam prea curand... abia-l astept pe urmatorul!
Fete, pot sa ma laud k am vazut juma' din pozele Brizei. Sunt 2 frumosi!!!
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
inca mi se pare o poveste, un vis frumos, si imi dau seama ca nu e asa doar cand ma uit la verighetele de pe degetele noastre.
asa-i? dupa atata timp, nici eu nu am scapat de privitul verighetei..apropos, nu te-am prins la lelefon, da' am dat sms..felicitari, ati fost frumosi..iar poza cu bunik e SUPERBA! sa-i dea DD sanatate!
edit: vicky, ce e cu invitatia aia?
marinar spune:
buna dimineata fete
va multumesc pt urari!!!
sambata si duminica ne-am distrat super, ne-am intalnit cu ai mei, cu fratele, cumnata si printesa mica, iar aseara am iesit cu prietenii. eu nu am rezistat fff mult, dar l-am lasat pe sot cu ei. nu s-a suparat nimeni, au inteles ca bb ma trage la somn.
nepotica mea a crescut, e o dulce, rade, tipa, incearca sa mearga si se enerveaza tare pt a nu poate, e ca o broscutza.
astazi implinesc 2 ani de casnicie si nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul. au fost 2 ani minunati si sper sa fie as in continuare.
Ali inca o data CASA DE PIATRA!!! am vazut pozele- ati fost nistre frumosi. sa fiti fericiti si sa va ubiti mult.
pup toate fetele si sa aveti o saptamana placuta.
Marina 13+
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by marinar
astazi implinesc 2 ani de casnicie si nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul. au fost 2 ani minunati si sper sa fie as in continuare.
La multi, multi ani!
SunSmile spune:
Neata,
Casa de piatra, Alina! Ati fost frumosi!
Marina la multi, infinit multi ani, la fel de frumosi ca si pana acum! Si daca n-am vreme maine...la multi ani si tatalui si parintilor tai!
Andreutz ce face burtica?
O zi frumoasa va doresc!
The future belongs to those who believe in their dreams.
lavinai spune:
neatza si de la o lenesa.....
marina, LA MULTI ANI IMPREUNA FERICITI!!!!
aly, pozele sunt frumoase, luna de miere "dulce"!!! te asteptam cu povesti
ieri am fost la soacra si se uita la dvd-urile cu nunta, asa m-au napadit amintirile......ce frumos a fost ......as mai vrea.....
andreiule, cum te simti??? se apropie momentul???
sunule, bravo!! vad ca in ultima vreme treci mai des pe aici!!!
fla, rusinica......pt ca ai uitat de noi!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."