Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (31)
Raspunsuri - Pagina 7
krelia spune:
eh, hai ca ma docomentai ...acu'...cat o fi de veridica informatiunea..nush...da' oricum, nu-i de lepadat.
Cica..termenul limita ar fi pana in 30 de zile..iar daca nu ti-l schimbi la timp...roxi, singura amenda pe care esti pasibil sa o primesti, o suma infima, de altfel, este in momentul depunerii actelor (ca, normal, vad acolo ca nu a fost schimbat la timp)..asa ca...merje
georgi, dk ne vom muta in casa noua...ma gandesc ca..bine ar fi sa ne schimbam amandoi actele, nu? (sa figuram cu acelasi domitzil )
sar'na fetele!
edit ca prea erau cam multi de ..."cica"
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
SunSmile spune:
Dap Geo..am trebi si asta e motivul pt care am intrat asa rar. Iar dimineata am program de copil:) si apoi fuga la job, sa nu moara lumea fara mine:)
Cumile..pai mie la civila mi-or gaurit buletinu'...si l-am schimbat apoi. Nu patesti nimic, stai calma!!!
Corina bravo pt licenta! Unde plecati in vacanta?
Pup la fete ca iar "am pierdut vremea"! Revin eu in fortza...cand s-o mai termina treaba asta!
The future belongs to those who believe in their dreams.
georgi75 spune:
Pai tocmai asta e ideea Krelia.Ca dupa casatorie tu trebuie neaparat sa-ti schimbi buletinul.Colegu' nu.Doar atunci cand va mutati.Dar si tu poti sta linistita cu el ceva vreme si apoi il schimbi o data cu schimbarea domiciliului.
Mi-am adus aminte ca mie mi l-au facut in 2 zile.Ca erau alegeri prezidentiale si trebuia sa votez, nu?Am depus hartiile pt schimbare vineri si m-au chemat duminica la ora 13 sa-l iau.Da oricum n-am votat.
Si inca o chestie distractiva(hai ca mi-ati adus aminte acu...).Atunci cand am depus hartiile a fost musai sa vina si colegu' sa dea o declaratie ca ma ia in spatiu.Ce daca ma luase de nevasta...Trebuia sa declare si ca ma primeste sa stau cu el, nu?
Aoleeeeu dupa ce ma mut si io trebuie sa schimb buletin si permis pe noua adresa.Mi-e sila...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
daniela_daneza spune:
Salut!
Ce harnicutze ati fost!
Adina , ai vazut ac s-a rezolvat ...
Corina, felicitari pe licenta!
Georgi spor la treaba!
Sunule, succes la treburi.
Andreea, vacanta plakuta !
Va "tuc" pe toate si revin....
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
krelia spune:
bey, cica primaria nu ar avea nici o autoritate sa iti taie/gaureasca buletinu'..in fine....oricum de 2 ori kiar nu mi-l fac..nici sa ma roage ...acu'... sa nu ma dati in gat ca fac ilegalitati, ok?
oricum, n-am io aurar, da'..am pile la polis si poate scap neamendata
(de fapt, daca sap bine, s-ar putea sa am si aurar
georgi, da, cunosc povestea cu luatu' in spatiu, ca au patit-o si niste prieteni de-ai nostri
si noi avem de schimbat permis + talon...pe care oricum, mort copt tb sa-l schimbe neva'ta'mea , ca deh, are masina de shmekeri (evident ) si nr. de identificare are cu un caracter in plus, iar singura rezolvare gasita de rar si politie a fost "schimbati talonul" (nu ca au fost ei prosti si nu s-au sesizat de atunci ca masina aia asa e ea)
si numai cand ma gandesc la cozile, atmosfera si personajele de la udriste....
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
georgi75 spune:
Tot io sa trec pe-aci sa va mentin pe linia de plutire...
Nimeni nimic de spus?
Hai ca va zic io.La mine ploua. Ce stire interesanta...Poate se uita cineva pe-aci si vede ca scriu bazaconii...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
gogosar spune:
Salutare, salutare.
V-a fost dor de mine?
Pot sa va spun ca sunt intr-o pauza.Al meu sot se odihneste si cum tre sa fie un picut de liniste, m-am gandit sa bag repede u ochi acilea.
Bineinteles ca noi continuam cu zugraveala si reparatiile.Si tot asa stationam, pt ca idiotii aia de la termopane ne tot amana, si pana nu pun geamurile, nu putem inainta spre finish.Si deja m-au apucat toti dracii si m-am plictisit de balamuc in casa.Macar am terminat holurile, baia si bucataria.
Concediu...ce sa spun, abia pe 20 august plec si eu la mare.....
gogosar spune:
Georgi, stiu cum e cu luatul in spatiu.
Eu m-am casatorit acum 7 ani.Si al meu sot avea deja apartamentul luat.Sia m dat declaratii, amandoi.Eu ca sunt de acord sa ma mut la el, el ca e de acord sa ma ia in spatiu.Ma gandesc ca daca ma intrebasera odata daca vreau sa ma marit cu el, si spusesem da......era clar ca vroiam sa ma si mut cu el.Ma rog.....pt mine e o chestie logica
daniela_daneza spune:
Plictiseala maxima.....
Anca bine ai mai revenit pe la noi si apor la treburi....
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by krelia
eh, hai ca ma docomentai ...acu'...cat o fi de veridica informatiunea..nush...da' oricum, nu-i de lepadat.
Cica..termenul limita ar fi pana in 30 de zile..iar daca nu ti-l schimbi la timp...roxi, singura amenda pe care esti pasibil sa o primesti, o suma infima, de altfel, este in momentul depunerii actelor (ca, normal, vad acolo ca nu a fost schimbat la timp)..asa ca...merje
nici macar asta cu amenda nuy-i batuta-n cuie. mie nu mia- dat nici samantza de amenda...si repet, mi le-am facut aucm, dupa un an. cerd ca depinde de indulgentza individei acre iti preia dosareala.
succes
mai revin!
pupici tuturor!!!!!!!!
roxi foto