Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (31)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

La mine a cazut treaba cu gratarul...asa ac stau in casa si ma messuiesc cu Georgi ...basca ma doare o masea...

Diseara un parc ceva, apoi meciul...

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

salutare opti!

mai, la mine e ca-n bancurile cu prosti... fericita vineri ca am pregatit toate actele, mai ramasese doar sa le depun luni (adica maine). totul bine si frumos. azi dimineata fuseram la banca sa schimbam niste euroi si ce credeti ca am aflat??? surpriza: tipa de la banca ne atrage atentia ca pupicu are buletinul expirat de o luna cum dreaq sa te insori cu buletinul expirat? dupa ce am trecut de criza am dat 1.000 de telefoane si am gasit o pila sa ne scoata buletinul in 2 zile. sper sa ma inteleg cu aia la starea civila sa ne tina loc ptr 22 si sa ducem copia dupa buletin miercuri. altfel... o amanam pentru 29. de-a rasu-plansu' si alta nu!

pupici pe botici

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

pandispanul a iesit super...o sa pun poze....
la gratar a fost super..mai bine decat ma asteptam....
apoi am fost in dr taberei la o terasa cu prietenii!
zi buna...ce mai!!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari.
Aoleu Addinelule ... Noroc ca v-ati dus azi la banca.Hai ca o rezolvati voi cumva.Nici nu ma gandesc sa fie altfel.Si mai treci pe-aci pana la nunta, da?

Ana ma bucur ca ai avut o zi reusita.

Noi am fost afara si pe la fini.S-au jucat moatzele astea 2.Si mi-a dat si Cd cu poze sa descarc si io in calculator.Vi le arat si voua ca-s de curand facute.Sa-mi vedeti si voi bebelina cat a crescut.

Gata. ca ma apuc de poze.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

*seara !

Am fost la terasa, a fost fain, gasca mare si apoi am venit repede acasa , era musafira nerabdatoare sa vada meciul...eu nu sunt pasionata ....

GEORGI , abia astept sa vad pozele !

Adina, numai voua v-i se poate intampla ...dar sunt sigura ca se rezolva...

Pupici multi !

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

georgi, dani si mercik de incurajari. sigur o rezolvam cumva, maine ma duc si ma tavalesc la aia la starea civila

acu' stau pe www.edu.ro si urmaresc sa afiseze rezultatele la bac. ma cam incearca emotiile.

pupici pe botici

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

seara buna la fete am avut o zi nu asa stralucita ca a anei dar bunicica,dim am facut curat in o parte din casa ca in cealalta dormea soata ca lucreaza de noapte mai tarziu am iesit la o bere cu o prietena si ne-a apucat ploaia noroc ca sta aproape si am urcat la ea sa imi zvant hainele apoi m-a luat o durere de cap de am zis ca mor de fapt cred mai degraba ca a fost o migrena am plecat de la prietena m-am oprit la farmacie mi-am luat pastile am vinit acas si directia pat ca nu mai puteam am atipit un pic si nu vroiam ca in noaptea asta nu o sa mai pot sa dorm asa bine ,iar acum bantui dc si ma plang la voi cu ziua mea care am avut-o azi

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze

Mergi la inceput

Teodora, imi pare rau ..sa stii ca si pe mine m-a durut azi o masea...su outin capul..nu am fost in apele mele ...dar de maine sper sa imi fie bine...

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

si daca dragoste nu e...nimic nu e
nici viata nu-i nici soare nu-i
iar eu ma simt a nimanui..

tra la la la la la la
tra la la la la la la

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

neata la optimiste va doresc o zi buna si o saptamana asa cum o visati.
Daniela bine ca a trecut durerea asta e cel mai important.
Addinel dar oricum eu zic ca ar mai trebui sa intrebati ca stiu ca dupa cununie oricum trebuiesc schimbate buletinele si al tau si al lui eu cel putin asa imi aduc aminte ca a fost la noi.da la noi a fost mai demultisor.Oricum se rezolva nu este asa grav asa ca fi optimista si vei vedea ca se rezolva.
Ana maria ai pus pozicile de la gratar sa le vedem si noi?
sa va ofer ca sa va treziti mai usor.

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze

Mergi la inceput