Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (31)
Raspunsuri - Pagina 13
addinel spune:
georgi mercik pentru interventie facusem planul: pupicu a ajuns acolo pe la 6, ajungeam si eu pe la 7 si la 7.30 plecam. n-am mai ajuns... cand eram in coltul blocului m-a sunat pupicu ca sa stau pe loc, vine sa ma ia. ca s-a certat cu ta-su si a plecat de-acolo.
teodora, daneza, sunu de fapt la toate optimistele
pupici pe botici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
georgi75 spune:
Haoleu..Addinelu io ajunsei cu planoru'...da auzii scandal si facui cale intoarsa.
Las' ca le trece.Mai bine ca n-ai fost de fata ca zicea socrela ca tu-i bagi in cap cine stie ce...Asa a fost omu' singur.S-o fi 'nervat si el.
Danezooo iar esti la terasa?Oi fi iesit cu Ana
Bey Anca nu mai zice de pandispan.Ca as manca si io .Da cin' sa-l faca?Io n-am chef zilele astea...
Aseaaaa...mi-am recuperat maimutza intreaga.Cica a fost fff cumine..O fi fost bolnavioara? Am fata mare beeey.Deja se intelege lumea cu ea.
Hai gata...Care mai vine sa ne conversam?Pana nu se culca colegu' oricum nu pot invata
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
ana_maria222 spune:
georgi..vino la mine..iti fac eu pandispan!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
teodora35 spune:
heata la optimiste va doresc o zi cat mai placuta.eu ziceam ca azi o sa fiu pe strand cu cupilul meu dar nu a fost sa fie mai este si maine o zi va ofer si astazi iar de maine las pe altcineva care poate se scoala inaintea mea sa ofere cafeluta ca cica de maine voi fi in conced sper.Fetele hai sa va mai intreb odata cu ce sterg monitorul lcd ca si celalalt cu solutie pt curatat geamuri sau cu altceva ca nu as vrea sa il stric
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
daniela_daneza spune:
Neatza!
Imi cad ochii in gura de somn.Mai dau si eu o cafea si va dau si un suc rece , iar felia de pandispan ori v-o serveste Anamaria sau Anca ...mi-e asa o pofta , mai ales ca vine si de la vecini un miros de prajitura....poate fac in wk-end , daca nu plek nicaieri si iti dau si tie Georgi!
Teodora , astia ai tai de la servici ce fac , ce tot amana concediul ...dar il dau pana la urma ?nu?
Anamaria , la mine in zona a louat desul de serios .
Adina , ai vazut ca vrajile nostre au ajutat?
Multi pupici la toate fetele optimiste !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
fannna2003 spune:
salutare optimiste...
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez
addinel spune:
salutare la opti! s-a rezolvat, pe 22 la 15.40 ma marit.
pupici pe botici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
gogosar spune:
Salutare optimiste frumoase.
Am intrat sa va salut, am o gramada de trebi.
In primul rand va servesc cu o bucatica racoroasa de pandispan.Am vazut ca, cafea si suc ati primit deja.
ADDINEL, casa de piatra.Sa fii f.fericita.Si eu ma duc pe 21 la o cununie.Se marita prietena mea.Dar ea are nunta in august.
TEODORA35, sa stii ca si eu vreau sa stiu cum se sterge ecranul de calc LCD, ca am incercat cu solutie de geamuri, si stii cum se vede???Ca naiba, zici ca e jegul pe el cat casa.Si mi-e frica acum sa mai dau cu ceva pe el.
In rest fetelor va pup dulce , dulce pe toate( ca nu cumva enumerandu-va sa uit vreuna)
krelia spune:
Salutari de la Agigea !
de fapt..de la serviciu...normal!
de ce nu fusai ieri..trebi, mamica...trebi, la greu..sia zi la fel..dar..macr binete sa dau...ca asa m-a invatat mami meu
nu mai stiu daca va spusei..da' noi ne cautam verighete....eh..culmea..ieri am gasit...si, cum se intampla de obicei, total diferite de ce vroiam si cautam initial...din combinatie aur alb+galben s-au transformat in aur galben, simple cu niste striatii de-a lungul verighetei.
Si cea mai tare faza e ca aveau in stoc marimea noastra...ca altfel, trebuia sa asteptam 1-3 luni...le-am lasat la gravat, azi le luam acasik
azi as incerca spaghete din alea carbonara..de la pachet....doamne ce bine ca au ajuns si la noi sosurile astea "calde"..ca te scapa de munca in bucatarie
opti zaba!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
daniela_daneza spune:
CASA DE PIATRA , ADINA ! Sa fie cu noroc!
Anca , multam de pandispan.
Krelia , sa purtati cu drag si multa iubire verighetele !
Fanna , salutari si de la mine !Cum e in concediu?
Pup la toate si revin, dupa ce ma calmez putin ...
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"