Zodia gemenilor (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Buna ziua,fetelor!
Nu mi-a venit sa cred ochilor cand am vazut ca am ajuns pe pagina 5,ba mai mult de atat nu ne-a trecut nimeni pragul de doua zile.
Sper ca sunteti bine,sanatoase,stati cu burta la soare,va distrati.
Eu sunt putin invidioasa pe voi deoarece eu "hibernez"-avem niste calduri infernale,iar singura distractie ramane calculatorul.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

HOROSCOP DE WEEK-END

Plin de avant, pregatit pentru distractie si aventura, spuneti prezent oricarei actiuni in care puteti sa va remarcati si sa va eliberati de griji. Sportul, excursiile, provocarile sentimentale sunt perfecte pentru azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Eu am trecut pe aici sa va spun ca zilele astea am fost putin cam ocupata, ca in seara asta plecam la ...Ne mai "auzim" peste vre-o 2 saptamani...

Multi, multi -ici

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."

Mergi la inceput

HOROSCOPUL ZILEI

Vine o veste care va ajuta sa scapati de stres, nu neaparat pentru ca rezolva problema care va preocupa, ci va ofera o idee de iesire din impas. Parca asteptati de undeva o minune care se apropie, incetul cu incetul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Eu chiar astept o minune...
Luna, nu seti singura aici . Eu citesc mereu, dar scriu mai rar!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Tzuni,sper ca mai sunt multe Gemenute ca tine.Altfel e de .
Oricum toate fetele sunt iertate,e vacanta,e soare,e frumos afara,care Gemenuta e nebuna sa stea cu nasul in calculator?
Noi doua ne excludem bineinteles,ca doar se stie ca Gemenii stau pe forum,lucreaza,mananca,scriu e-mail,citesc ziarul,se uita la televizorin acelasi timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna dimineata,
Luna, Tzunamita...si eu sunt aici...tot in umbra, caci atat imi permite timpul.
Iata horoscopul de astazi, 25 iulie:

"Sunt sanse sa se produca evenimente neasteptate, care marcheaza schimbari favorabile īn viata dumneavoastra.

Dorinta de afirmare si activitatea intelectuala intensa va conduc spre succes, atāt īn societate, cāt si la serviciu.

Spre seara, luati o hotarāre importanta īntr-o problema sentimentala. Va recomandam sa va ascultati intuitia."

Va pup si va doresc o zi frumoasa k voi!

The future belongs to those who believe in their dreams.

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor !

Cate surse atatea horoscoape.
Iata ce am gasit eu pentru astazi :

Va simtiti neputincios in fata unei provocari profesionale si, in loc sa va mobilizati mai bine fortele, il luati pe #132;nu#148; in brate si abandonati lupta inainte de a incerca. Va este teama de esec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Luna , cu voia ta, hai sa luam azi in considerare horoscopul scris de SunSmile, ca suna mai bine. Sau, daca nu, va propun si eu unul:

Modul filozofic de abordare a vietii iti va aduce noi prietenii. Incearca sa imbini placutul cu utilul pe ziua de astazi.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Facand o analiza a celor 3 variante,pana la ora asta mi se potriveste 80 % cea postata de Tzuni si o parte (mai exact paragraful 2)din cea a lui Sunsmile.
Iar in ceea ce priveste cea postata de mine nu mi se potriveste deloc.Nu l-am luat pe NU in brate,am fost activa,chiar mi-am asumat niste sarcini in plus.

Mergi la inceput