Sa ne rugam pt Maria lui Irinel! (2)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Irinel, pupici frumoasei printese! Sa-i dea Dumnezeu sanatate, puterea Lui e mare!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Irinel sper ca in curand sa ne dai vesti foarte bune.Urmeaza primul Craciun al Mariei.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Irinel, ce pui frumos cresti tu acolo...

Esti sigura ca e bolnavioara?! Pare un copil fericit! Ce ma bucur ca am vazut-o!!! Atat de mult s-a schimbat de la ultimele poze postate...
Sa-i dea Dumnezeu multa, multa, multa sanatate! Sa va bucurati impreuna de copilashii copilashilor tai!!!

Doamne-ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Irinel, ce mai faceti?

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Mi-e inima grea dar trebuie sa va dau vestea asta cumva. Ieri, 14 decembrie a murit o fetita si s-a nascut un inger in ceruri. Sa nu plangeti pentru ea, a suferit mult in scurtul ei popas pamantesc. Acum nu mai are dureri, nu mai respira greu, e fericita si se va ruga pentru noi toti cei care ne-am rugat aici pentru ea.

Va multumesc din suflet ca in toata aceasta perioada grea ati fost mereu alaturi de noi cu rugaciuni si incurajari. De foarte multe ori m-a ajutat sa stiu ca atata lume se roaga pentru ea.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Dumnezeu sa o odihneasca.

Irinel, nu stiu ce sa zic in aceste momente dar fii tare. Scriu si plang, nu stiu daca sunt coerenta dar fii tare.
Multa putere tie si sotului tau. Ingerasul vostru va va veghea din ceruri...

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mi-a zis Doina aseara.....

Irinel ,draga mea, nu stiu ce-as mai putea sa-ti spun decat ca Dumnezeu te iubeste atat de mult daca ti-a dat un inger ca Maria.

Ea e ferita, la loc luminos, cu verdeata....

Imbratisari pentru sotul tau si micul Daniel.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Dumnezeu s-o odihneasca!

Ingerasul vostru va va timite multa mangaiere, la toti 3!

Irinel, suntem in continuare cu sufletul si rugaciunea alaturi de voi!

Gratiela, mamica strumfilor Mariuca si Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Irinel, nici nu stiu ce sa zic. Dumnezeu sa o odihneasca in pace. In scurta ei viata, Maria a avut parte de niste parinti extraordinari si un fratior care a iubit-o mult.Ea e ingeras acum si o sa va vegheze pe toti 3.
Va imbrasisam si suntem alaturi de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Irinel, draga mea, nu am cuvinte.....Iti doresc multa, multa putere in continuare. Mariuca a avut parte de niste parinti extraordinari, care au iubit-o si o iubesc in continuare si care au vegheat asupra ei. Acum a venit randul ei sa vegheze asupra voastra si asupra fratiorului ei. Sunt sigura ca acum zambeste de acolo, din ceruri si in fiecare zi va trimite multa dragoste.

Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Mergi la inceput