Sa ne rugam pt Maria lui Irinel! (2)
Raspunsuri - Pagina 20
Laurina spune:
Irinel, suntem alaturi de tine. Ne rugam sa fie bine Mariuca si va imbratisam cu mult drag pe toti.
Carmenbr spune:
Dragele mele,
Scuze ca sunt pe fuga, dar am vorbit cu Irina si inca de data trecuta imi spusese ca i se pare ca Mariuca face kk cu putin sange. Se pare ca s-ar putea sa fie o enterocolita, asa ca acum i-a schimbat putin felul de a manca si asteapta rezultate. Nu se mai albastreste asa rau cand plange, dar tot are putin culoare albastru, in schimb nu mai respira greu. Irina mi-a spus ca respiratia greoaie e semn ca se accentueaza problemele cu inima, asa ca faptul ca Mariuca chiar daca plange nu pare sa respire greu, e semn bun.
Am pus-o sa fuga la cumparaturi ca acum vin mosii de sf Nicolae si de Craciun si copii nu au cadouri. Am ras putin cu ea si am glumit ca sa ii mai schimb starea de spirit ca e destul de pesimista. Se agata saraca de orice, doar-doar o sa fie bine si pt puiuta ei. Sa ii dea Doamne Doamne zile multe si fara durere.
Mi-a spus ca George va incerca sa-mi trimita niste poze si o sa le postez eu aici.O sa va tin la curent cat de des am vesti. Pana atunci sa nu uitati va rog sa va rugati pt Mariuca si pt Irina, ca la stresul prin care trece Irina, eu sunt tare minunata ca inca mai rezista (eu in locul ei o luam razna de mult!).
Ajut-o Doamne pe Mariuca, da-i din puterea ta Isuse sa renasca acum odata cu Craciunul si cu taina sfanta a nasterii tale!
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...uraaa!
DianaR spune:
Doamne ajuta, ce bine ca auzim si vesti bune! Carmen, multumim de vesti, le asteptam cu nerabdare!
Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) & Timeea (18.05.2006)
Irinusha spune:
Carmen, multumim de vesti ... chiar bune!
Doamne ai grija de Mariuca si n-o lasa sa sufere!
Irinel, putere multa in continuare ... si incredere in minunea ta mica! Te imbratisam!
Anina_n spune:
Carmen, multumim pentru vesti !
Irina, ma gandesc adeseori la voi si ma rog Bunului Dumnezeu sa infaptuiasca o minune cu Mariuca ta cea curajoasa si puternica, o adevarata luptatoare.
Doamne ajuta, sa se intample minunea !
Un fulg pentru seara de Craciun
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
roxanah spune:
Carmen, multumim mult pentru vesti! Eu intru in fiecare zi pe forum in speranta ca voi afla vesti bune.
Irina, stiu ca nu ai cum sa fii linistita, dar ai incredere in Dumnezeu, El stie ce-i mai bun pentru fiecare dintre noi si are grija de oamenii buni, asa cum sinteti tu cu George. Mariuca e un pui mic si nevinovat pe care Doamne-Doamne o sa-l ajute sa va faca fericiti, pentru ca meritati.
Ne rugam pentru voi, pentru toti patru, va iubim mult,si va sintem aproape in fiecare clipa, desi ne despart mii de kilometri...
Va sarutam si asteptam sa auzim numai vesti bune. Roxana, Tibi si Daria
puiudana2004 spune:
Carmen,multumim pt vesti.Da Doamne sa fie totul bine!Irina,suntem alaturi de tine!Nu iti pierde speranta!
Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj
florypop spune:
Irinel, nu pot decat sa iti zic sa fii tare. Sa iti de-a Dumnezeu putere si Mariucai sanatate.
Imi pare tare rau sa aflu ca situatia e asa de grava. Nu am mai intrat de multa vreme pe forum si acum citesc si plang.....
Ma rog pentru Mariuca ta. Trebuie sa fii optimista si sa crezi in Dumnezeu.
Te pup,
Flory si Andrei si Rares
amiss_zip spune:
Urez si eu multa pace si liniste miculul prunc, si voua Irinel multa putere si bucurie ca Maria sa va stie mereu veseli si puternici langa ea !
Nimic nu este la intamplare! Numai Dumnezeu stie de ce v-a trimis acest ingeras luptator... poate sa va invete si pe voi sa luptati in viata pentru voi si pentru altii si sa ramaneti mereu senini ca ea!
Bucurati-va de fiecare moment si invatati de la aceasta minune cum sa invingeti imposibilul !
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
ralu spune:
Doamne, Doamne ajut-o pe Mariuca!
Irinel, nu am cuvinte... sunt muta de admiratie...Maria este o LUPTATOARE. Stiu ca este greu, poate prea greu, dar eu cred ca va fii bine. Ai speranta si incearca sa fii optimista!
Ma gandesc la voi si ma rog ca Dumnezeu sa o ajute pe Mariuca!!
Va pup!