Sa ne rugam pt Maria lui Irinel! (2)
Raspunsuri - Pagina 17
ILDI25 spune:
Dumnezeu sa va de-a putere sa treceti peste aceasta grea incercare ,durerea ce-o simtiti in suflete e greu de redat in cuvinte . Multa,multa sanatate Mariuca si Dumnezeu sa aiba grija de tine ,ingeras scump
Ildi si David (2 mai 2006)
Steluta spune:
Irinel suntem alaturi de tine si de familia ta! Multa, multa sanatate micutei Maria!!! Ne rugam pentru ea!!
Asteptam vesti bune de la voi!
Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)
Laurina spune:
Ma rog din tot sufletul, Doamne ajut-o pe Mariuca noastra luptatoare.
Irinel, George sunteti niste parinti foarte puternici, mult curaj, va imbratisam. Imbratisari si pentru Danut.
iulyp spune:
Irinel suntem cu gandul si sufletul alaturi de tine si de familia ta. Multa putere in continuare si fie ca Bunul Dumnezeu sa infaptuiasca o minune pt. Mariuca.
Irinusha spune:
Suntem in continuare alaturi de voi si ne rugam ptr. Mariuca cea luptatoare! Doamne ajuta!
Multa putere si incredere in minunea voastra!
Mii de imbratisari!
Irinusha & Cris (03.05.04)
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
arleena spune:
Irinel ma pt Mariuca si sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa-si reina....am ramas socata cand am intrat pe forum la cirese si am vazut ca s-a agravat situatia ei.....
multa sanatate si sufleteste suntem alaturi de voi.
ciresei.
de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea
zax spune:
Draga Irina,
Ma rog la bunul Dumnezeu sa ne asculte glasurile si sa o ocroteasca pe Mariuca asa cum a facut-o pana acum.
Maria, dulce copila fara de vina - fii puternica. Sper ca durerea sa nu iti chinuie trupusorul fragil si sa rezisti si sa te lupti sa te faci bine!
Dana lui Horia Alexandru
POZE
Horia Alexandru
gabialex spune:
Draga Irina, nu mai stiu nimic de voi de mult timp si tot astept sa ma suni si sa-mi spui ca totul e bine.De cind am aflat de aceasta grea incercare prin care treceti, ma rog in fiecare la Dumnezeu sa o faca bine pe Maria, iar voua sa va dea multa forta si tarie.Va iubim mult si suntem tot timpul alaturi de voi cu sufletul.
Gabi, Cristi si Vladut
tnicoleta spune:
pentru Mariuca.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Irinel spune:
N-am prea mult timp. Maria doarme putin si profit de timpul asta sa va multumesc pentru sustinerea voastra si mai ales pentru rugaciunile voastre. Maria e mai bine decat cand am iesit din spital. Nu mai e asa albastra si nu mai doarme asa mult, e vioaie si rade, se joaca. Doctorii zic insa ca va fi treptat mai rau, Chiar si acum are cearcane in jurul ochilor si buzele devin albastre cand plange. Adevarul e ca nici macar doctorii nu stiu ce se va intampla dar din pacate ei nu vor face nimic pentru ea in sensul ca nu o vor opera. Mi s-a spus ca nu e operabila nici acum si nici mai tarziu, ca nici un chirurg nu ar accepta sa incerce ceva... In privinta a ceea ce se intampla acum cu ea, au ceva supozitii da nici macar asta nu stiu prea clar. Se pare ca a avut o crestere rapida (cum au toti bebelusii la 6 luni) si inimioara nu mai face fata la fel de bine si ei zic ca pe masura ce va creste va fi mai rau, un proces incet dar ireversibil. Dar, cum zicea Doina, Dumnezeu poate sa vrea altfel. Trebuie sa recunosc ca am avut momente cand n-am mai sperat. Acum sper din nou, pentru ca MAria rade si nu ma lasa sa imi pierd speranta. Dar adevarul e ca e tare greu. O vad ca nu mai e chiar ca inainte *ma refer la faptul ca albastreste mai repede decat inainte si are cearcane albastre cam tot timpul) si vad cum toti (doctorii) o considera fara speranta. Mi-au zis sa ii dau tot timpul Tylenol ca sa o tinem confortabila, sa nu sufere si apoi mai tarziu, cand Tylenolul nu va mai merge, o sa trecem pe morfina. Dar de 2 zile nu i-am dat deloc Tylenol si ea doarme bine si chiar daca mai plange uneori, asta o fac toti bebelusii, pe ea o calmeaza Gripe Water foarte bine. Cred ca si pe doctori ii cam depaseste situatia, tot ce imi ramane e sa ma rog la Dumnezeu si la Maica Lui al carei nume il poarta fetita mea si sa ma uit la zambetul ei ca sa nu imi pierd speranta si sa continui sa ma rog.
Rugati-va pentru Mariuca mea
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)