Marmaris !!!

Marmaris !!! | Autor: lulu77

Link direct la acest mesaj

Ne-am hotarat sa ne facem concediul de anul acesta in Marmaris .
Am ales Marmaris ptr. ca vrem sa vizitam si Rhodosul si Izmirul si tot ceea ce se poate prin imprejurimi.

Daca ati fost in concediu in Marmaris ce merita vazut in mod special ?

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gap spune:

cu ce agentie mergi? eu tot acolo doream sa merg insa se pare ca nu se mai face, intrucat nu au fost minim 25 de persoane (omnia, cardinal etc..)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Eu merg cu agentia unei cunostinte ,cu avionul 7 nopti .
Daca te intereseaza iti trimit PM cu datele ei .

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monip spune:

Pai Rodosul e cel mai important de vizitat din Marmaris, dar cel mai bine ar fi sa si stati cateva zile ca doar in excursie o zi reusiti sa vedeti doar orasul vechi. Apoi merita plimbarea cu vaporasul in golful Marmaris-ului, e f frumos si mai este o localitate invecinata, Turunc unde este foarte frumos (la 20 km de Marmaris, cu dolmus-ul); ar mai fi plimbarea cu vaporul pana la Dalyan si la insula Cleopatrei unde este o plaja frumoasa.
Concediu placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Lulu, Izmirul nu este chiar prin imprejurimi, sunt aproape 300km pana acolo. Printre altele, incercati sa vizitati laguna Oludeniz de langa Fethiye, am auzit ca este foarte frumos si sunt vreo 150km pana acolo.
De ce ati renuntat la Kusadasi?
Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Am renuntat la Kusadasi ptr ca mergem mai multe persoane , vreo 13 si am supus la vot si a iesit invingator Marmarisul ,plus ca vrem sa mergem si in Rhodos neaparat si este mult mai aproape de Marmaris .
Stiu ca este destul de departe Izmirul ,dar inchiriem un microbuz de 10-12 persoane ,am vb deja , si vizitam tot ce putem.

Mergi la inceput