Mamici din Arad (50)
Raspunsuri - Pagina 25
alinamoro spune:
Flavia, m-am speriat si eu cand am citit ce ati patit. Bine ca n-a fost mai rau.
Succes pe maine la Szeged!
Nico, ma bucur ca aveti vesti bune, nu te stresa ca sigur va fi bine.
Gabi, Dragos nu s-a imbolnavit deloc in primul an la gradi, nu a stat nici o zi acasa, doar in vacanta, acum ma gandesc ca si daca nu se imbolnaveste poate aduce virusi si se imbolnaveste bb. Ce ganduri am de pe acum! Mai bine sa nu ma gandesc, asa cum ai zis tu.
Alina (34+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2
gabitzica spune:
Nico, ma bucur ca ne dai vesti bune. I-a dat dr. ceva tratament?
Flavia, am vazut la televizor la stiri ca si Eric era sa aiba acccident
www.stoc-studio.ro/tudor
gabitzica spune:
Alina, am scris in acelasi timp. Nu te gandi ca se imbolnaveste bb mic. O sa il alaptezi si o sa-i dai anticorpi, asa ca stai linistita, nu te mai agita de pe acum. Ai facut azi vaccinul?
Eu miine merg sa imi fac analizele.
www.stoc-studio.ro/tudor
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by gabitzica
Alina, am scris in acelasi timp. Nu te gandi ca se imbolnaveste bb mic. O sa il alaptezi si o sa-i dai anticorpi, asa ca stai linistita, nu te mai agita de pe acum. Ai facut azi vaccinul?
Eu miine merg sa imi fac analizele.
www.stoc-studio.ro/tudor
Maine fac vaccinul ca lucrez cu dr. Bulboaca.
Trebuie sa-mi fac si eu analizele, dar mi-a expirat biletul de trimitere, asa ca trebuie sa-mi corectez data sau sa-mi fac altul.
Alina (34+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2
pufymic spune:
Mai fetelor voi n-aveti somn?
A zis Ovi ca i-a spus la tanti care a preluat dosarul ca vine si bb2, dar cum zice si Clau a spus si tanti ca nu conteaza decat cand e afara din burtica.
Clau avem numai 44 de puncte....sper sa fie suficiente si sa obtinem si noi un apart....om trai si om vedea!
Fain de tine ca esti fara prunc!
Flavia m-am speriat de numa cand am citit ce ati patit!Ce nesimtiti mai circula si pe soselele noastre....!
Bine ca sunteti ok!
Nico ma bucur ca sunteti mai bine, mai optimisti.Doamne ajuta sa fie bine!
Ma duc si eu la culcare ca pic de somn...Noapte buna!
Pupici!
Ioana(33+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Claudelu spune:
IOana, da voi cum aveti asa putine puncte?? noi am strans 56 de puncte! Voi n-ati facut contract de inchieriere la apart unde stati? Crede-ma ca nu vreau sa ta dezamagesc dar am auzit multe si uite de aia am tot amnat si noi ca suntem in dubii daca sa aplicam sau nu, dar speranta moare ultima! Oricum sunt doar 48 de apart si prinde doar cel cu buzunaru gros si cu mult noroc
Nico, ma bucur tare mult ca ati venit de la Szeged cu vesti mult mai bune si mai optimisti!
Referitor la intalnirea de saptamana viitoare nu stiu ce sa va spun, nu promit nimic, am multe de facut, dar am sa ma straduiesc sa-mi trag o "fereastra" mama cum am zis-o
pufymic spune:
Clau asta e primul an in care va depuneti dosarul pentru ANL-uri?
Cum ati strans 56 de puncte??Noi nu am facut contract de inchiriere pe apart. aici ca nu a vrut proprietarul.......asta e!
Ce-o fi o fi!Ne descurcam noi cumva!
Noi sambata mergem in concediu la Colibita, Cluj, Felix...ne plimbam adica....revenim prin 16 cred acasa....deci nu vom fi prezenti la intalnire(daca o tineti).
Pupici!
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Claudelu spune:
Ioana, noi automat am avut 9 puncte pentru ca eu am mai depus dosar si in 2003 si plus ca am castigat foarte multe puncte la mp/persoana...sunt 5 pe nici 50 mp locuibili! Acum 3 ani am avut 42 de puncte pentru ca am pierdut la salar, dar acum ma bucur ca nu s-a luat in considerare Mi-a zis soacra mea ca marea majoritate se invart undeva pe la 52-56 de puncte si ca sunt deja vreo 300 de dosare depuse
Am pus poze de la mare ...daca vreti sa le vedeti, sunt mult mai multe acum...aici sunt
gabitzica spune:
Clau, ti-am vazut pozele. Sunt super! A fost si Daiana cu voi? am vazut-o intr-o poza.
Ioana de nu va faceti contract de inchiriere?! Macar simbolic sa fie, dar sa aveti ceva la mana!
www.stoc-studio.ro/tudor
pufymic spune:
Clau super pozele!Tu ce faceai in aia in care esti singura?Dansai?
Gabi pana acum nu a vrut proprietarul sa ne faca contract de inchiriere....acum e cam tarziu....
Ce-o fi o fi!
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik