Mamici din Arad (50)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

quote:
Chiar nu aveti idee pe unde gasesc si ce preturi au ,banuiesc ca undeva intre 2-3 mil lei

Claudia, habar nu am care sunt preturile acum , eu am dat 4 mil jumate pe el acum mai bine de un aan jumate, e Chicco dar returile au mai scazut ceva de atunci. Cred ca o sa gasesti si la preturi mai mici.
Eu zic sa mergi la Selgros, acolo am vazut mia multe feluri. Noi l-am luat de la Regallo. Eventual ia vand-cumpar, daca nu vrei sa dai banii pe unul nou.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Claudia in Selgros am vazut si eu multe scaune....si carucioare(ca la alea ma uitam de fapt)....
Preturi nu mai stiu ca m-am uitat in fuga...
Oricum sper sa rezolvati cumva....

Mai fetelor dar pruncii nostri chiar s-au vorbit intre ei?Pai toate le fac la fel si de-odata: dorm singuri in camera(toti in acelasi timp...), scapam de scutece aprox. de-odata(cel putin Alesio si raul...), acum stau cuminti numai in scaunul de masina(si bine fac!)....
Copii cuminti adica.......chiar nu stiu de ce ne tot plangem de ei!

Noapte buna!

Pupici!

Ioana(31+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_maria spune:

Multumesc fetelor,am reusit sa fac rost de scaunel de la niste prieteni din Pecica,diseara merg dupa el.

Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna dimineata fetelor,

Eu acum m-am trezit si ca de obicei sunt inca zapacita.

Gabi, referitor la reteta de peste, al meu sot pune vegeta si piper in compozitia de care ziceam, deci nu pune mare lucru.
Chiar acum ma duc sa fac o portie ca le-a promis fetelor de la BCR ca le duce peste si el a uitat, asa ca ma pun eu sa le fac acum, desi, dupa cum v-am spus nu ma omor dupa peste, nici macar sa-l fac, doar sa-l prind.
La chestia cu mail-ul poti te rog sa-l intrebi pe Cipri daca pot eu sa fac ceva ca sa pot trimite sau trebuie sa apelez la cineva care se stie bine. Eu de obicei imi bag "nasul" in toate si poate ca as putea eu. Mersi oricum de raspuns.

Claudia, ma bucur ca e mai bine printzesa ta si daca cumva nu mai intru pana plecati voi DISCTRACTIE PLACUTA si mult soare.

Gravidutzelor voi cum sunteti zilele astea? Asta pt ca eu de luni incoace ma simt cam slabita. Ieri de ex. am fost prin oras pe jos si mi-a fost cam groaza ca am obosit foarte repede si parca nu aveam vlaga in mine. Tensiunea era 98/60, da eu asa sunt cam de obicei.

Ioana, ma intrebai daca nu am poze cu burtoiul. Am facut acum sambata la pescuit da cu aparatul lui varamea si pana nu le primesc de la ea nu am. Da o sa pun o poza mai recenta ca am "crescut" si eu. Am 11 kg in plus.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata fetelor!

Claudia ma bucur ca ai rezolvat cu scaunul!

Flavia si eu ma simt aiurea....obosita la maxim, noaptea nici nu pot dormi ca lumea ca mai urla goanga...toata ziua sunt ca placinta...abia ma tarasc prin casa....de iesit iesim seara cand vine Ovi si ne duce in parcul copiilor....si acolo eu stau pe banca....
E greu...mai avem putin!

Restul fetelor ce mai faceti??
Gravidutele?????

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi, cei ce poarta numele Sf. Ilie!

Pupici!

Ioana(31+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Flavia nu stiu ce sa zic in legatura cu mailul, poa' sa fie multe cauze... incearca sa iti schimbi parola. Se intamplamulte magarii pe yahoo. de ex. ieri i-a spart cineva lui Cipri contul de yahoo si la toate contactele lui a trimis un link de unde se puteau conecta pe contul lui...
Eu sunt tot pe drumuri... inca mai am energie, am numai 62 de kg, 9 kg in plus, de o luna nu am mai pus nimic pe mine. varasa slabesc de obicei din cauza caldurii.
Acum umblu sa-i fac lui tudor analizele pentru gradi. ieri am fosr sa-i fac copro iar azidimineata exudatu. mama ce a amai urlat la exudat.L-am dus si pe cipri sa-l tina, ca singura nu puteam cu le. Nici macar nu m-am dus in spate sa vad ce face. Cica s-a aruncat pe jos Tudor
Dupa mas ma duc la dermatolog cu el , ca a facut ceva eczema cred din cauza ortezelor.

gabi 32

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Claudia cel de la Baby Care e in jur de 3 mil, adica era asta toamna , noi avem Chicco. S-a enervat Ovi ca umblam tot orasul dupa scaune de firma fantome ( suntem patiti cu caruciorul de la Baby Care )si am mers direct la Regalo, acolo a fost 4,4 mil unul.
Oricum distractie placuta la mare, cred ca tot acolo ajungem si noi pana la urma .

Gabi cum stai cu antibioticul?

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Claudia, drum bun sa aveti si concediu cat mai placut.Sa aveti mult soare si apa calda.
Nico, stau bine cu antobioticu, abia de 2 zile il aiu, ami am 5.
Tudor a facut dermatita de contact de la orteze ca de vreo luna i le-am dat direct pe piciorusele goale , fara pantaloni de pijama. Dr. i-a dat travocort crema si aerius sirop. Aerius nu i-am luat, trebuie sa studiez problema inainte. Cred ca e cam mic pentru asa ceva.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Mai apar si eu...In ultimul timp nu prea stam pe acasa, doar dormim.
Clau, La multi ani! chiar daca cu intirziere.
Claudia, drum bun si mult soare!
Gravidutelor, ma bucur ca sunteti bine. Hai ca nu mai aveti mult.
Gizele asteapta cu nerabdare ziua lor si sunt tot mai poznase. Acu au venit bunicii si au pe cine bizii.
Pupici,
Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_maria spune:

Buna fetelor

Va scriu in fuga ,multumim pentru urari sper si eu sa avem timp frumos,Ana-Maria sa fie cuminte si sa ne intoarcem cu bine acasa.
Ma duc sa fac bagajele ca inca nu am pregatit nimic si mie groaza de facut bagaje,diseara pe la 7-8 plecam.

Pentru ca nu vom fi maine aici le spun de azi tuturor sarbatoritilor "LA MULTI ANI!"Cristina sa va creasca fetele mari si sanatoase

Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze

Mergi la inceput