FETELE FANTASTICE (4)
Raspunsuri - Pagina 29
puf13 spune:
am rezolvat-o si cu pofta de mancare, si apa de mare ti-am lasa ca tocmai incepuse sa ploua cand am plecat cred ca se umple marea la loc pana vii tu
grupul fetelor fantastice
fleur-de-lis spune:
Buna fete dragi,Ieri a fost ziulica mea de nashtere, 30 de ani! Mai nenorocita zi n-am avut in viatza mea!In primul rand m-am trezit cu fundu-n sus, ca de, imbatranesc si trece timpul si alte bazaconii de astea prin cap si-apoi am vrut sa vad si eu cat ma iubeshte sotul.N-am pregatit de mancare nimic, doar curat luna in casa.Mei, fetelor, trei flori, fara cadou, fara pus ceva pe masa. M-am simtzit ca o idioata. Parintii, rudele de peste ocean m-au sunat,m-au felicitat si am simtit o caldura imensa din partea lor si m-a apucat un dor nebun. Ai lui, nimic. Pe la vreo 12 si-a dat seama ca a facut o gresheala si hai sa repare situatia, sa mergem la restaurant. N-am vrut.De ce sa merg, pentru ca i-am dat eu de inteles ca a greshit. Seara i-am pomenit de cadou, pai ce fel de zi de nashtere fara cadou, macar simbolic, mi-a zis ca-mi da bani. Pe scurt, e un "romantic" teribil, mereu a fost asha. Pina acum ii tot faceam aluzii despre ce-mi place, dar am obosit, ca tot trebuie sa i le repet. Nu mi-a facut surpriza niciodata, defapt o singura data, si aceea mi-o pomenit-o ani intregi. Pe la 11 noaptea l-am luat de maneca si l-am dus la un studio-bar, am baut 5 beri si cum n-am mancat toata ziua nimic, mi-a fost si rau. Va pup pe toate!Daca ma gindesc mai bine, nu stiu daca-mi trebuie asha viatza, sa-mi fac ziua de nashtere singura si cadouri de asemenea. Oh, ce ma poate enerva!Cicina, spune si mie ce mai scriu altele despre noi, sau indica-mi subiectu' , sa ma luminez si eu! Daca-s asha de perfecte, de ce nu au curaj sa zica lucrurilor pe nume aici?!FATA FANTASTICAFLEUR-DE-LIS
violeta69 spune:
Fleur,LA MULTI ANI!!!
Si n-ai spus nimic ,ca pregateam noi ceva frumos.....
Sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume si nu mai fi trista...desi te inteleg ca si mie mi s-a intamplat,odata chiar a uitat ca e ziua mea si s-a trezit seara cand m-a sunat o prietena sa-mi spuna "la multi ani".e groaznica,stiu,dar ..........uite suntem noi aici cu multi si multe de la fiecare cate una....
si apoi la varsta ta nu trebuie sa te gandesti decat la viitorul.... ROZ,
Vio
violeta69 spune:
Puf, ai grija cu apa.....
era sa o patesc si eu odata,ca si eu tot ca toporul inot....si eram la 2-3 m de mal,dar imi era rusine sa tip si ma duceam la fund usurel asa,numai ca stii cum e cand esti aproape de final lupti pt. viata ta si am reusit sa ies.......
Cicina,Fleur, Puf va ,vorbim maine.........
maine vine si Dana,asa tin eu minte........
Vio
amura spune:
Buna ziua fetelor...
Hmm, ce mult ati scris...Am tot!!
La multi ani Fleur ...Multe, multe pt tine... ... iti cantam noi "la multi ani"...Cred ca te-ai simtit tare singura...stiu cum e intr-o tara straina, fara familie langa tine...langa un barbat care iti uita ziua de nastere...Uf, ce l-as bate......Sa ai parte numai de fericire Fleur...si nu intra in panica cu varsta, oricand poti sa te simti cum vrei tu..tanara, copilaroasa...optimista. Dar cui nu-i place sa fie tanar si frumos??? dar avem de ales?
Vio situatia in care te afli e intr-adevar dureroasa. Inca nu si-a facut sotul tau testul de paternitate? poate ca nici nu este al lui...cunosc multe cazuri, cand amanta s-a mai culcat si cu altul si nu stia al cui era copilul. Dar oricum, dupa testul de paternitate, tot adevarul iese la iveala...asa ca, cine stie? Iti doresc sa fii tare..... ...si gandeste-te mult la tine, sa-ti fie tie bine...ca tu nu trebuie sa suferi pentru greselile facute de sotul tau...Nimeni nu pleaca din lumea asta fara sa-si plateasca greselile...
Puf te-ai relaxat cat de cat la mare? cat despre masina, uf niciodata nu stii cand se poate intampla un accident. Dar mai rau este cand tb sa repari masina....Bine, ca nu s-a intamplat mai rau...Reparam masina, dar sanatatea?
ah, iar tb sa fug...Vroiam sa scriu mai multe, dar cred ca mai pe seara am mai mult timp...Va pup pe toate...Revin
fleur-de-lis spune:
Vio, esti o scumpa , multumesc mult pentru urari! Cred ca esti nemaipomenita ca te poti descurca cu doi nenorociti si cu situatia asta! Si eu sunt pentru a se face testul de paternitate cit mai repede posibil. Cel mai tare mi-e mila de copilul nebunei, care nu are nici tata, nici mama normala. Cate suflete chinuite din cauza unui pas greshit! Oare chiar barbatii nu iau in calcul astfel de riscuri?Pufuletz, ei lasa, draga mea ca trebuie sa se intample si din astea. Bine ca au trecut si voi sunteti sanatoshi si nevatamati!Amura, multumesc mult pentru urari!De mult timp esti in Canada? Iti place? Cat de des mergi acasa? Cum e la voi cu gasit de lucru? Te pup!!!!
cicina spune:
Fleor, daca spuneai ca e ziua ta ieri eram acasa si-ti ridicam moralul. Qricum nici azi nu e tarziu . Nu fii ingrijorata asa se intimpla cand schimbi prefixul (nu-ti place nimic).Asa sant unii barbati, probabil asa santem noi, cautam vesnicul romantic, dar nu cred ca mai exista. Probabil la inceputul unei idile, sa ne faca capul mare. Asa am cunoscut eu unul, cu poezii dedicatii, galant, romantic, ce mai, domn, noroc ca aveam o anumita varsta si mi-am spus "stiu ca ma minte dar ma minte frumos".Au fost trei luni de satisfactie hormonala pana la cer. Dupa care, cum era normal, s-a fasait, dar nu-mi pare rau, a fost frumos.
Esti de mult timp acolo?In ce oras?
Eu aici m-am obisnuit sa nu-mi mai sarbatoresc ziua si nici sa primesc cadou de la el , am eu grija sa-mi fac cadou ceea ce-mi place. In tara e altceva, petrecere, una, alta, dar aici daca nu am pe nimeni, nici nu-mi vine sa sarbatoresc, am grija cand vin acasa. Si al meu uita cand e ziua mea, si-i aduc eu aminte, dar saracul, nu prea ii dau bani pe mana si de aceea ma descurc eu cu ce-mi place, dar imi pregateste o masa pe cinste cu ce gaseste prin frigider,are imaginatie.
Pupici la fete
cicina
Alexmona spune:
AM REVENIT!!!!!!!
Ce mai faceti???
Nu am avut timp sa citesc tot ...dar voi citi ...SINCER!!!!
Vad ca avem fete noi!!!!
Bine ati venit!!!!
VIO ....BINE AI REVENIT!!!!!
Ai fost la inaltime!!!!PUPICI MULTI!!!!
Pupici la toate fetele
Sunteti minunate!!!!!
sper ca nu ma pune iar Dandush sa spal vase....
Tare mi-a fost dor de voi!!!!
Fleur LA MULTI ; MULTI ANI!!!!!si sa Dumnezeu sa fi mereu fericita si sa nu mai apara pe carareea vietii tale umbre de durere!!!!
Asa cum am mai spus nu am citit tot dar promit sa citesc .
inante voiam sa va salut!!!!
Elas ...ce mai faci pui???
Cum mai e???
Puf ???
Davidutza ...stiu ca e mai bine!!!Asa a ramas???DA!!!!Sper!
Amura???
Aelita???
Bblusha???
Anderra???
Cu Cicina am ami vorit si cu Puf!!
Va pup pe toate!!!!
Alexmona spune:
Am citit , dar in mare ...
Elas ...pai asta al tau m-a enervat rau .
Il bat
daca face inca o gafa facem adunarea si
Ce mai faci, Sorela????
Hai ca am citit doar faza ca te-a enervat , dar poate intre timp si -a revenit Sper .
Daca nu EL PIERDE!!!!MAMALIGA LOR!!!!
Puiuta , desi nu am mai putut scrie eu am fost alaturi de tine tot timpul !!!!
Si de toate fetele fantastice!!!!
Draga Elas , un lucru e sigur ...NU SE TERMINA lumea in ei ...
Cu ei sau fara NOI mergem mai departe!!!!Nu-i asa????
Te pup si fi tare , iar cand simti ca te napadeste durerea sunt langa tine .Nu uita!!!Si nu numai eu!!!!
Dragele mele ...tare mi-a fost dor de voi ...si acum bantui singura pe aici!!!
Unde sunteti???
Toate imi sunteti dragi si mi-as dori sa putem sa fim vesele in adevaratul sens al cuvantului TOATEEE!!!, ca fantastice suntem!!!
Eu intre timp am facut mai multe lucruri !!!
A lucrat ...delegatii ...asta e , dar am si vazut o particica frumoasa a italiei.
Despre sot ...ce sa va spun???
Pare schimbat in bine , dar numai cand ajung acasa pot sti cu adevarat ce e si cum.
Deocamdata el e mai bland si mai sot ...eu sunt mai rece si mai domnisoara.Sa nu va ganditi la prosti ...dar incerc sa pun raul in fata si cand ajung in tara ce-o fi o fi .
Ca daca ma amagesc ca e ft. bine si cand ajung in tara e urat , atunci iara sufar.
Stiti cum e ...de la rau la bine se obisnuieste repede omul , dar invers e greu ...
Toate din lume pentru voi!!!!
Si ...astept vesti de la toate!!!
Alexmona spune:
Nu am scris mult timp si acum recuperez!!!!
Madyn ...sa ai un baietel minunat SANATOS care sa-ti aduca numai bucurii!!!!
O nastere usoara iti doresc si multi pupici!!!!Si eu am un baietel!!!
Si dupa cate vad eu aici suntem cateva din Timisoara!!!!Salut Timisoara !!!!
Si Bucurestiul si Italia si ...ce mai???Toata ROMANIA!!!!
Va pup pe toate1!!
Si ...ramaneti fantastice!!!!
Diego e foarte ocupata ...am tot vorbit cu ea!!!
va pupa pe toate si va transmite ca e mereu alaturi de voi!!!
Ieri fiul meu a facut un an si sapte luni!!!!!
PUPICI!!!!!!Acum va las ca v-am zapacit!!!