FETELE FANTASTICE (4)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

fetelor...cum se face coca???

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Cicina, da sint "geloasa" pe voi (in sensul bun al cuvintului-adica in sensul de admiratie) si, citindu-va, incerc macar sa imprumut un pic din "fantasticul" vostru. Atit. Deocamdata doar incerc dar o sa-mi reuseasca pina la urma, sint convinsa!

36+ my little treasure
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fleur-de-lis spune:

Stati un pic mei fetelor, inainte sa va faceti o concluzie, luati toate amanuntele in calcul!La prima vedere ash fi spus "Dragele mele, suntem fantastice pentru ca indiferent de sotii care-i avem, buni ori rai, mergem cu capul sus inainte, ne sprijinim reciproc, ne ajutam cu se ce se poate!"Medy citindu-ne din umbra, a simtit cu noi tot prin ce am trecut, a suferit alaturi de noi. Ne-a considerat prietene si a reactionat ca un prieten atunci cind a crezut ca e cineva suspect aici.Joker, ce fel de nume e acesta?! Toate am scris sub nume un moto "Impreuna cu fetele fantastice!" pe cind tu..."In paradisul schizofrenicilor!"Nu vi se pare suspect fetelor..poate esti una cu musca pe caciula?FATA FANTASTICAFLEUR-DE-LIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Joker este o tipa super.....pe care fetele de la "clubul celor cu sufletul tanar" din care fac si eu parte...o iubesc si o apreciaza f tare.

nu inteleg de ce trebuie sa va luati de ea....
poate nu se incadreaza in subiect...asa cum nici eu nu simt ca ma incadrez...dar asta nu inseamna ca nu e o fata fantastica....fiecare am facut un lucru de care suntem mandre...fiecare ne simtim fantastice intr-un anumit mod....

chiar nu va inteleg atitudinea.....asta inseamna sa fii fantastic??

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Draga mea floare de crin, daca as scrie tot ce reprezint la nume nu ar mai fi loc...patrez titulatura "in paradisul schizofrenicilor"...pentru ca:
-stau langa spitalul 9

-sunt o tocilara invechita pe care toti o considera usor iesita din tiparele conventionale

-ma consider fantastica, optimista si iesita din comun-ma mai flatez si eu, scuzati

Sincer, discutia degenereaza si nu vreau sa stircam topicul...mai bine vorbim pe pm sau pe messenger, daca tii neaparat sa ma combati pe mine...pentru ca aici din cate am inteles nu e voie...Iti stau la dispoztie cu mare placere

Joker-numele indica o persoana glumeata si vesela....din pacate am fost perceputa ca fiind caustica....bai, frate, vorbesc cam mult despre mine...am taiat-o ca dau in narcisism si nu face bine la evolutie

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Haide mei, ca am glumit,Va deschid bratele la amandoua si va accept asha cum sunteti...daca ma veti accepta si voi asha cum sunt!!!!!Pupici la toate!!!Vio, mama, esti o eroina!!! Ti-am simtit cu tot sufletul durerea vietii! Dar ai un copil si ochisorii aceea scumpi care se uita la tine ca nimeni altul...nu merita ei oare tot sacrificiul din lume??!!! Timpul le pune pe toate la locul lor, vei vedea ca va fi bine! Pupici multi si la copilash la fel!!!Elas, esti BRAVO!!!! Te pup si-ti doresc muuult, muult bine!!!!Cicina, spor la treaba!!!!FATA FANTASTICAFLEUR-DE-LIS

Mergi la inceput

Am scris in acelashi timp si n-ai reusit sa-mi sesizezi tonul!Pace in lume, nu te aprinde!FATA FANTASTICAFLEUR-DE-LIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Pas de tout...argumentez doar...m-am imbuibat de retorica...

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Haideti fetelor la taclale!Astazi am ceva timp si tare mi-e dor de voi!Dandushel, pe unde umbli??Pufuletz, cum tii legatura cu Alex? Mai stii ceva despre ea?Mady, mei, da' tu ai burticutza si taci?!!! Pupici burticutzei si copilashului!!!Fetele noi, mai spuneti ceva despre voi!!!Ce v-ati planuit pentru weekend?FATA FANTASTICAFLEUR-DE-LIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

fleur sunt prezenta la taclale mai ales ca mi-a recomandat si medicul, face bine la dintzisor..:)
cu alex am vorbit un pic in fuga ieri seara si cam atat, din pacate nu tin altfel legatura cu ea, decat pe mess
joker bine ai venit, nu e nimeni suparata pe tine daca tu te simti bine cu noi, dar pentru ca suntem fantastice ne-am gandit sa te testam sa vedem daca intr-adevat si tu esti si tocmai ai trecut testul aplicat de fleur
glumeam bine-inteles nu ma luat in seama
sunt bucuroasa ca plec la mare maine seara asa ca fetele mele fantastice sa nu ma injurati prea tare ca lipsesc pana luni, oricum mai vorbim ca nu plec acum...:)
pupici

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput