FETELE FANTASTICE (4)
Raspunsuri - Pagina 21
aelita spune:
elas,ma gandeam daca nu ar fi mai bine sa ii spui deja ce ai de gand.nu sa il lasi sa observe ca esti distanta,ca nu stii ce poate interpreta el din ce vrei tu sa ii transmiti.nu poti fi sihgura ca primeste exact semnalele pe care tu i le dai.si e posibil sa va inselati amandoi.
poate ca e mai bine sa ii spui.
sa vedem ce zic si fetele.
ceva de genul ca nu mai simtit nimic pt el.
sau nu stiu,in functie si de cum il cunosti tu,tu trebuie sa stii exact unde sa ataci.
doar asa ,ori se rupe,ori incearca sa faca ceva.
doar prin indiferenta ta nu stiu daca el va incerca sau doar va fi dezorientat si nu va sti nici ce vrei,nici ce sa faca.
nu ii da termen,pt ei o luna inseamna ca lasa,ca la ea tine si un an,nu e musai sa imi revin acum.
tu voirbeste ca si cand sansa s-a dus,s-a terminat,si doar asa poate dispera si poate incerca ceva.
atat timp cat stie ca tu inca astepti,cat ii dai termen, cat inca e sub acoperis cu tine in suguranta,se culca pe-o ureche si nu realizeaza ca puteti divorta.crede ca merge asa mult si bine pana cand isi revine el lent .
spune-i ca termenul s-a terminat.
cat despre nunta,lasa-i clar ca mergeti acolo indiferent daca sunteti sau nu impreuna,.pt ca aveti un compromis social.(asta daca aduce el vorba,daca nu,lasa nunta deoparte deocamdata,nu-i da colaci de salvare)
spune-i ca totul s-a terminat(nu ii zici sa plece,nici nu aduci vorba ca ramenti in aceeasi casa,eviti aspectul asta )
evita orice plan ,vorbeste-i doar de sentimente,si da-i de inteles ca divortul e aproape,dar nu fa planuri materiale:nunta,apoi tu leci,apoi eu fac sta si asta.
lanseaza discutia doar pe ruptura sentimentala dintre voi,si pe faptul ca nu se mai poate face nimic,ca totul e trecut.
nu ai decat sa joci ultima carte,ori ori,nici sa te distrugi asa nu se ppoate,draga mea !
violeta69 spune:
Buna dimineta dragele mele fantastice.......
am spus eu ca tb. sa vin cu cafeaua in locul Danei,deci 20x
am numarat eu bine?!
cucurigu nu stiu sa fac asa bine ca Dana,dar la cafea zic ca merge....
Amura,multumesc sunt bine,din ce in ce mai bine......urmeaza sa vad cum o fi biopsia,dar eu sper........nici nu vreau sa ma gandesc ca nu va fi bine!
Aelita,capul m-a durut vreo 4-5 zile,cred,acum ma mai doare dar rar.......ma durea pe mine oricum
Acum vreau sa o felicit pe Elas,eu cred ca asa e bine ce face.....
si daca ar face cum a facut pana acum ar fi tot nefericita,si daca i-ar spune si i-ar explica s-ar raci gura degeaba pt. ca tot asta face in ultima vreme si ???....
Vio
joker spune:
Elas, imi permit n sfat, acum, la cald, dupa ce ti-am citit povestea...
Esti fantastica pentru ca ai o fetita si pentru ca trebuie sa faci absolut orice poti ca sa va fie voua bine.RESTUL NU CONTEAZA.
Acum imi dau seama ca eu sunt fantastica pentru ca am unul dintre cei mai buni soti din lume....
Pentru fetele care faceti cafeaua de deimineata....eu beau doua a cate 250 de grame fiecare, una dupa altaSe cunoaste ca sunt sclavul sesiunilor....
Matusica mea a dat bacul si a luat 9.96FELICITAAAAARI
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
violeta69 spune:
Ziceam odata ca o sa va spun povestea mea...cand o sa am timp!!!
incerc sa uit si nu-mi face prea ine sa retraiesc perioada aceea de cosmar din viata mea......
pt. ca au fost 4 ani si acum nici eu nu inteleg de ce am indurat atat!
dar,azi,ma gandesc ca poate cineva va putea face asa o comparatie,o analiza........ma gandesc ca poate alte fete nu o sa astepte atata si,poate,le va fi mai usor sa inteleaga ce li se intampla......
am mai spus,repet,nu dau sfaturi,nu spun nimanui sa faca cum am facut eu sau altfel.........pt. ca nu sunt doua povesti la fel,dar exista elemente comune si cine stie? ..... uneori e mai usor sa iei o decizie ......iti dai seama ca nu esti unica,singura care traieste asa ceva si,cel mai important ,ca ai prietene care te sustin si te inteleg......
eu pe sotul meu l-am intalnit in primul an de facultate,dar am devenit prieteni dupa 2 ani,el a fost primul barbat din viata mea si cu el am vrut sa ma o familie......familia pe care n-am avut-o niciodata!
eram tineri,eram doi copii,am facut greseli amandoi,dar erau greseli minore....
numai ca el fiind singur la parinti si rasfatatul familiei a fost obisnuit sa ia viata ca pe o gluma,probail si gluma asta s-a intins si la viata mea.......
in fine,ne-am casatorit dupa vreo 5 ani de prietenie si dupa ce-l iertasem ca m-a inselat cu o "fata".....normal!!timp de 2 ani fara ca eu sa stiu.si cu promisiuni ca el niciodata nu va mai face,nu va mai fi,ca dupa ce se casatoreste el stie ce inseamna responsabilitate,dar......
dupa ce a venit copilul s-a pus coada pe spinare,ca el are treaba,ca lucreaza la patron si ca eu nu inteleg chestiile astea,ca el aduce banii acasa....ca daca am vrut copil nu mam gandit ca nu are cine sa ma ajute? ca el nu pune pe nimeni sa-l ajute cand face ceva......
asa ca am crescut singura copilul,ca parinti nu mai am,rude nu am.....
am avut grija de el,de casa,piata,plata facturilor,tot......plus ca aduceam si bani,putini dar erau bani.......
si omul fiind atat de stresat a considerat ca poate sa mai scape cu cate o femeie .......cica nu asta s-a propus,voia doar sa stea de vorba.........parca eu nu voiam sa stau de vora?!
cand venea acasa,dupa ora 22 lucrand de cele mai multe ori si weekendurile.....era asa de obosit si de stresat si copilul plangea si mie nu-mi convenea cand de 2 luni curgea apa la baie ca ma duceam la cu umbrela......si uite cum s-a gasit omul consolare in bratele unei individe fara nici un fel de scrupule......
tipa era casatorita,dar nu avea copii,suna acasa la mine zile,ore-n sir,suna si inchidea.........ii trimitea mesaje de dragoste,isr el era asa de nevinovat ca nu stie cine vrea sa-i faca rau,ca e o nebuna cu care nu are ce face,ca pana la urma e una pe care a dat-o afara de la serviciu si acum se razbuna......ca saraca,dupa ce i-a facut atata rau sa o mai dea si la politie?!
ca uite in 2 luni se termina,apoi din noi acelais scenariu,iar suna,iar mesaje,iar venea tarziu acasa,iar e una nebuna,iar ne certam iar imi promitea marea cu sarea,iar se linisteau apele 2-3 saptamani......si tot asa vreme de 3 ani .........pana cand aflu ca tipa are un copil si ca e posibil sa fie al lui.........
am scris atunci povestea,dar fiindca sunteti fantasticele mele o sa va mai spun.......
atunci a fost momentul in care s-a rupt filmul.........atunci mi-am dat seama ca am fost mintita cu atata nerusinare......
si de atunci relatia noastra a luat-o in jos.....dar chiar si asa i-am mai dat sanse,i-am spus ca iert dar cu conditia sa termine cu ea.......
mi-a promis de n ori ca asa va fi,dar nu a fost asa,am bagat divort,s-a mutat la ea........
dupa care s-a dat seama ca nu poate trai fara noi,ca viata lui e langa noi,ca-i e dor de fiecare bucatica din viata lui de mai inainte.......
si s-a intors,nu l-am putut opri pt. ca era si casa lui,dar si pt. ca undeva in sufletul meu mai exista ceva(de ce?!,nu stiu!)......
acum vrea sa-i recunoasca copilul individei,eu nu ma opun,copilul nu are nici o vina ca maicasa e o parasuta care a despartrtit o familie,ca l-a inselat pe barbatasu sa-i recunoasca copilul......de altfel ea nici nu vrea sa faca test de paternitate,ca cica e prea mic copilul si ii ia sange si sta la coada,etc.......
pur si simplu l-a hipnotizat pe sotul meu ca e copilul lui ca el asta crede acum,si ca si daca nu ar fi al lui tot o sa-l recunoasca ca a gresit si asta e acum plateste........
cat despre individa asta nu stiu daca are sens sa ma incarc cu energie negativa,o pedepseste Dumnezeu pt. toata suferinta mea,oricum ea nu a renuntat multa vreme si a tot sunat acasa si mi-a facut atata rau,dar nu conteaza,eu nu mai depind de nimeni,m-am nascut singura voi muri singura.........
am invatat sa ma pretuiesc pe mine,sa-mi pese de mine.........si cel mai importanta,am un unger de copil care e viata mea,speranta mea,fericirea mea,
va pup,
Vio
violeta69 spune:
Joker,sigur,avem cafea din plin........cate vrei tu!
Felicitari pt. matusica ta si bafta tie.....ca intelg ca esti studioasa,nu?
ai grija de sotul tau,daca e asa o comoara........e f. important sa stii sa mentii o relatie cu un om care merita,
Vio
joker spune:
Stiu Violeta...e omul care te trezeste dimineata cu micul dejun la pat, care se trezeste inaintea mea cand plange copilul si il aduce sa ii dau sa manance, care desi vine tarziu de la munca mai are puterea sa petreaca timpul la o plimbare prelungita cu noi, care atunci cand invat sta tot timpul cu copilul, gateste, spala, face curat....dar nu la asta ma refer...e omul care stie ce gandesc si care gandeste la fel ca mine, e omul care ma completeaza si ma intelege cel mai bine....
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
elas spune:
Buna dimineata!Gata, cafeluta?
Danush ne cam neglijezi!Dar eu tot iti trimit un pupic!
Aelita, in primul rind un pupic pe burticel...iar mai departe..nu stiu nici eu cum e mai bine!In momentul asta,ma simt bine asa!Adica imi place sa simt ca numai depind de el!Si ca viata e frumoasa si asa!Am discutat de atitea ori despre problemele dintre noi...si cum a zis Vio...am vorbit in vint!Mai mult au degenerat in certuri care mi-au macinat nervii!Despre el sint convinsa, ca nu poate, dar nici nu vrea sa se ajute!Ii place pozitia de victima a vietii...adica eu sint nefericit orice mi s-ar intimpla!Dar spre deosebire de pina acum,nu ma mai doare aceasta nefericire a lui, doar imi e mila ca e atit de fraier!Eu spun ca fiecare primeste ce merita, iar el in momentul asta isi merita suferinta!Eu nu!Si din acest motiv am ales detasarea!Iau lucurile cum vin...si incerc sa ma bucur de viata mea, amea si a copilului meu!am inceput sa ies, sa merg la cosmetica...sa ies cu copilul peste tot...sa imi regasesc prietenii..uitati!Sa rid cind mi se face un compliment s.a m.d.
Nu sper in schimbarea lui, nici macar nu o astept!Merg la biserica mult mai des si il rog pe Dzeu sa faca ce e mai bine pentru noi!Atit!
Incerc sa imi gasesc eu linistea si cind voi stii exact ce vreau si mai ales cind vreau am sa-l anunt!
Va multumesc tuturor pentru ca sinteti linga mine!Fata fantastica care sint azi e si meritul vostru!Va iubesc si va pup pe toate!
elas spune:
Vio, pui drag esti o martira!Eu nu stiu daca as fi putut sa trec prin toate cite ai trecut si sa ramin asa cum esti tu!Nu pot sa judec daca a meritat omul de linga tine, atita sacrificiu...dar tare imi doresc sa fi fericita, macar pe jumatate cit ai suferit!
O imbratisare mare de tot, o mie de pupici si sa te refaci cit mai repede!
Alexutu, ma bucur de ce aud si iti doresc tot binele din lume!
Pentru toata fetele vechi si noi....sa ne dea Dzeu tot ce ne dorim si chiar mai mult!
Joker...chiar ai un sot fantastic!Multumeste-i lui Dzeu in fiecare zi, pentru ca e o dovada ca te iubeste!
cicina spune:
Elas, asa te vreau, pupici la aia mica, ea conteza.
Iliuta e vorba de examen la sala? sau efectiv condus. Eu am dat examen aici dupa 15 ani de condus dintre care vreo 8 ani pe aici, dar mi-a fost frica sa mai merg asa ca dupa lege permisul romanesc era valabil numai 1 an de la rezidenta. Fapt pentru care, la un bloc de control m-au oprit si mi-au sechestrat masina. Examenul am putut sa-l dau oral, asa am putut sa-i "intorc ca la Ploiesti", iar traseul n-a fost asa de greu doar m-am straduit sa fac primele controale cand te asezi in masina(scaun, oglinzi).
Amura,
Aelita, da, am lasat animalele in casa(stateam la etajul 10) si am fugit sa cautam altele, copii obraznici.
Vio ai avut mare putere de a uita, de fapt noi ar trebui sa fim ca un calc. cand si cand sa facem curatenie sa mai stergem ceva care credem ca nu e important , eliberand memoria asa functioneaza mai bine.
Joker, aici in Italia nu e ceva anormal sa gasesti "baieti buni" care sa faca de toate, nu sant cu coada pe sus cum sant in Ro. De exemplu, ex-ul meu s-a casatorit are un copil si de curiozitate il intrebam cum e sa schimbi scutecele. Marea mea greseala a fost sa-l intreb de fata cu muma-sa ca mi-a raspuns ea in locul lui:"cum sa faca asa ceva, e treaba de ia o pauzare".Mentalitate "pash'optista" am uitat sa le spun ca santem in alt secol.
Fleor, treaba am ca vreau eu, sant o persoana foarte activa si daca nu am servici, ce sa fac sa-mi numar f...ii toata ziua? Asa ca mai dau cu gled, vopsesc, sant meseriasa cu ciocanul si fierastraul.
Diego, mama, dar n-ai venit inca de la mare?Iti simt lipsa.
Dandusha, vezi ca te punem pe tine la
cicina
puf13 spune:
Fetelor buna dimineata
sau ma rog mai la pranz asa ca mine
aelita nervul ala cred ca a murit singur de plictiseala, oricum acum mi-e muuult mai bine, astept sa termin tratamentul pe canal inca vreo 7 zile si dupa aceea sa-mi obtureze canalul, sper sa nu mai se infecteze din nou.
elas multa bafta iti urez si sa-ti fie cat mai bine, mi-ai promis ca scrii scrisorica aia...ai scris-o? asa iti pui si ordine in ganduri si vorba cicinei cu cat stergem mai multe de pe hard cu atat loc mai mult avem pentru altele noi si bune si din pacate si rele, dar macar traim in prezent nu din aduceri aminte
vio scumpa de tine nici nu pot sa-mi imaginez ce ai suferit, insa chiar esti o invingatoare, ai reusit sa treci peste toate necazurile asta conteaza
joker sa ai grija de scumpetea ta de sot si sa-l pupi si din partea noastra, ai langa tine un om care merita tot respectul nostru
pupici tuturor
grupul fetelor fantastice