FETELE FANTASTICE (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Cicina,tot nu vrea. Zice asa:"The File You Are Looking For Is Inaccessible"....Cred ca trebuie sa intri la "Options" in album si acolo sa te uiti unde scrie "Publi" si "Privat"....si sa clikai pe "Public"...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Am schimbat setarile dar nu stiu de ce nu merge, tr sa mai merg la scoala sa invat dar acum nu mai am timp ca tr sa plec, incerc mai tarziu.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Buna dimineata fantasticelor....la amiaza.Mi-ati pastrat si mie un capucciono? Mda....e bun.

Cicina, asa sunt spaniolii, au multe traditii si le respecta. Ei se distreaza, nu glumesc.Nici eu nu m-as duce in viata mea la o corida. Aici in Valencia au Plaza de toros.Pentru ei e ceva magnific. Nu conteaza ca se omoara animale acolo.Au multe fieste. In Pamplona au batai cu rosii, in Valencia au Falla prin Martie( papusile de carton inalte cat un bloc la care le dau foc), in Sevilla au Feria de Sevilla.....multe, si pe toate le respecta.Acum luna asta aici o sa avem fiesta de Morrs y Cristianos( pagani si crestini). E faina.....

Ai niste poze super, cu niste peisaje.....Si eu am fost anul trecut in Bolzano-Levico Terme, la o prietena de a mea. Foarte frumos acolo. Munti, lac, o casa plina de flori, ce sa mai, frumos.
Luna asta pe 22 se casatoreste si tare as fi vrut sa merg, dar pur si simplu n-am cum. Nu pot lipsi de la serviciu.

Acum fug la cumparaturi.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

vai vai .. Ana draga ce mika e lumea, gabi tinca a stat cu mine in bloc,acum e casatorita si cred ca e plecata din tzara (daca nu ma insel in canda, asa auzisem), chiar azi m'am intalnit cu mama ei care sta tot in bloc. Gabi e foarte frumoasa ,stiu ca eram mika aveam 12-13 ani si mi se parea cea mai frumoasa si finutza fiintza din lume,o admiram in taina si din saru'mana nu o scoteam desi ea imi zicea sa nu o mai salut asa ca e f tanara si sa ii spun pe nume ..dar mi'era asa o rusine .. si ultima oara acum vreo 2-3 ani tot saru'mana i'am zis.
Eu scoala generala am facut'o la 29,la tic-tac, desi am fost repartizata la 35,cum era pe vremea, dar avea mama o prietena invatzatoare la 29 si a insistat sa ma dea la 29.
Pe aleea caprioarei am un prieten f bun,cel mai bun prieten/amic al meu,pe Mihai Dumitrache daca il stii, mai are un frate mai mare.
Extraordinar ..ce mica e lumea.

va pup cu drag pe toate,

Mergi la inceput

Stiu de i mori e i cristiani ca am asistat la Denia, am poze facute acolo, costume meserie.Traditii peste traditii, si aici in Italia sant si le respecta dar nu sant atat de sangeroase ca-n Spania.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

quote:
Originally posted by Anderra

vai vai .. Ana draga ce mika e lumea, gabi tinca a stat cu mine in bloc,acum e casatorita si cred ca e plecata din tzara (daca nu ma insel in canda, asa auzisem), chiar azi m'am intalnit cu mama ei care sta tot in bloc. Gabi e foarte frumoasa ,stiu ca eram mika aveam 12-13 ani si mi se parea cea mai frumoasa si finutza fiintza din lume,o admiram in taina si din saru'mana nu o scoteam desi ea imi zicea sa nu o mai salut asa ca e f tanara si sa ii spun pe nume ..dar mi'era asa o rusine .. si ultima oara acum vreo 2-3 ani tot saru'mana i'am zis.
Eu scoala generala am facut'o la 29,la tic-tac, desi am fost repartizata la 35,cum era pe vremea, dar avea mama o prietena invatzatoare la 29 si a insistat sa ma dea la 29.
Pe aleea caprioarei am un prieten f bun,cel mai bun prieten/amic al meu,pe Mihai Dumitrache daca il stii, mai are un frate mai mare.
Extraordinar ..ce mica e lumea.

va pup cu drag pe toate,

Anderrusha Nice To Meet You ...Here

"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"

Anderra,chiar ca mica-i lumea.....Zici ca Gabi e in Canada?Uau!Sa sti ca si in generala era o finuta si o draguta!Mereu asa a fost :fragila si foarte feminina.Ca o intamplare hazlie,de care imi amintesc si pe care nici in ziua de azi nu am uitat-o,in ciuda celor 30 de ani trecuti de atunci:cand am intrat in clasa I invatatoarea m-a pus in banca cu Gabi....Era o fetita asa fragila si sensibila.Avea parul lung si prins in doua cozi impletite,cu pampoane,cum era moda.Eu am fost un drac de fata...un baietoi...In fine,Gabi,draga de ea,plangea dupa mama ei,caci ea nu fusese la gradinita si ii era teama sau nu stiu....se manifesta ca si copiii lasati prima oara singuri in colectivitate...May,si asa ma enerva cum se smiorcaie...ca am tras-o tare de cozile impletite si i-am spus sa plece din banca ca o bat si ca ma enerveaza cumplit...E de ras acum,insa atunci a fost de plans,ca invatatoarea m-a pedepsit(in prima zi de scoala,iti dai seama ce drac de copil eram),bineinteles ca pe Gabi a mutat-o cu alta fetita,eu am ajuns in ultima banca si a doua zi m-am prezentat cu mama de mana la scoala.A venit si mama Gabrielei,care plangea impreuna cu Gabi si ma para la mama ca am batut copila si ca sunt obraznica.Mama m-a facut cumva de ras in fata colegilor,insa stiu ca tata m-a premiat cu 10 lei pentru curaj....hehehehehe....rea mai eram!
De amicul tau Mihai Dumitrache nu stiu,poate stiu surorile mele,ca 'or fi de generatie.Eu am stat la 17B pe Caprioarei nr.5...Au fost copii din bloc la scoala 29,dar nu cred ca ii cunosti pe cei din generatia mea.Avand in vedere ca i-ai zis la Gabi "saru-mana"....ma gandesc ca esti tare tinerica...hehehehehehe...
Iti doresc un weekend minunat si ma bucur din suflet ca am descoperit cunostinte comune si ca,uite!,lumea chiar e mica!

Fantasticelor....sa aveti un weekend asa cum va doriti si ne vedem pe luni!Pusici!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

fetele mele va pup pe partea dreapta ca pe stanga iar sunt umflata, ieri m-am simtit mult mai bine si doctora s-a gandit ea sa-mi obtureze canalul si azi dimineata eram ca in prima zi (adica fix acum o saptamana), nu mai pot, nu am mai reusit sa mananc ca lumea, nu mai dor bine ufff, oare cat ma mai doare ca deja nu mai rezist...vreau sa mananc si eu ca un om normnal (ce pofta mi-a facut aelita cu snitelele alea ca-mi ploua in gura si acum

offf pupici si sa nu aveti vreodata probleme cu dinti/masele

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Elas pupici pt curajosa si rabdatoare !

Ana am experienta la prastie,asa ca bat si pan la Timisoara.nu te las asa.

Cicina
eu nu am nici curiozitatea sa ma duc la asa ceva.Bine ca nu va place nici voua.

Azi mi-e tare lene,nuam chef de nimic,as sta in pat toata ziua.
Si sa mananc mi-e lene.

Mergi la inceput

Am dat pe aici sa fac prezenta, si vad ca toata lumea a plecat in week-end. Distrativa fetelor.
Puf ai terminat cu maseaua aia?Drept sa-ti spun eu am nimerit pe maini bune, cand mi-am refacut o juma' de gura, n-am avut prea mult timp, si in doua saptamani era gata. Ma gandeam , cum ti s-a intimplat tie ca dupa ce mi-a pus lucrarea sa am probleme de umflaturi, dar a fost totul bine ,ca daca mi s-ar fi intimplat aici, era de sinucidere.Al meu a trebui sa faca o obturatie si devitalizare la un canal fara plomba definitiva si m-a costat 500 euro. In cazul asta am spus ca e mai convenabil sa scoatem dintii stricati si sa ne punem dentiere, sper sa fie cat mai tarziu posibil.
Puf vezi ca acolo are si casute si daca vreti, puteti rezerva cu numarul de pe site dar va trebuie un nume TARE, si mai sant si apartamente cu aer conditionat, pleaca de la 50 euro pe noapte.
Fetelor voi nu plecati pe nicaieri in vacanta?
Ana vad din poze ca-ti place sa tricotezi.Era o vreme cand si eu faceam asa ceva, dar m-am specializat acum in confectii.
Aelita, cate kg ai luat pana acum?
Am baut cafeaua singura, nu va iert fetelor.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

cicina hai ca iau si eu o gura de cafea cu tine, doar o gura ca nu-mi place cafeaua.
dupa aia ma duc sa zac si azi toata ziua ca tot nu mi-a trecut durerea si din cauza ca nu am putut manca mare lucru nici pe picioare nu ma tin prea bine

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput