Abia ne-am intors de la mare dupa 2 saptamani de balaceala in apa si nisip.Si ce credeti?Dupa ce mi-au "cantat"tot drumul "vreau acasa si la gradi", dimineata ma intampina fii-mea aia mica, cu..."mergem la mare!?!"
Dia....pun si io o intrebare...asa ca si fiica ta mai mica:tu nu ai fost copil?
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
quote:
Originally posted by Ana68
Dia....pun si io o intrebare...asa ca si fiica ta mai mica:tu nu ai fost copil?
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Si inca ce copil!!!Problema e ca nu-mi aduc aminte prea multe de cand aveam 2ani jumate...Stiu doar ca ma prindea ora 8.ooam pe malul marii, jucandu-ma in nisip
Mai vreti o bomba de la Alexandra mea?!Sambata au fost in vizita la bunici(undeva ce vrea sa fie tara!) si, jucandu-se prin gradina cu lopetelele si galetusele ii zice lu' soacra-mea: "Mamaia, pot sa iau apa sa fac un castel la malul...gladinii!?!"
OFF, copiii! in fiecare zi pomeneste de mare.zici ca e o moara stricata!
Hey, mamici care ati mai ajuns pe la mare anul asta...cum se mai prezinta litoralul? Voi nu aveti nimic de povestit???
poze
Noi ne-am intors de la mare saptamana trecuta..am fost la Mamaia.A fost prima iesire la "maie" e Inei si a fost super incantata...apa era "pica"=mica pe o distantza destul de mare spre larg...deci numai buna de balaceala...nisipul fin si curat...cat aglomerata plaja (sezlongurile ff apropiate).
Per total a fost ok..pentru ca Ina s-a simtit ok...si normal ca a facut la fel ca ceilalati copilashi..aseara cand vroiam sa mergem acasa nu vroia..si o intreb unde vrei sa mergem.."a maie"