M-am hotarat....adoptie (38)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Dora, sanatate multa printesei tale. Distractie maxima la mare.
Va dulce pe amindoua.

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Dora am mai auzit de un caz, sa ai mereu la tine un antialergic. Ale mi-a ramas cu niste semne urate de la tantari zic eu, se facusera ca niste buboaie mari si rosii si acum se vad ca niste vanatai pe trecute, tare greu trec.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Patri ,naspa patanie. Sanatate multa va doresc!

Noi azi plecam la balaceala .Nu stim inca cat vom sta ,vedem acolo .Oricum dupa aia ,ne mai plimbam ,asa ca ne reauzim la sfarsitul lunii .
Pupici .

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Fetelor, Patricia e bine si ma bucur ca am scapat! Ma tot intreb ce mai fac fetele care cauta bbic, nu mai sunt noutati, sunt in vacanta? Stiu ce stresata eram eu acu un an...Vapup pe toate, iar pt cautatoare va doresc sa ajungeti cat mai repede la drumul bun!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Boo_boo as vrea sa ne intalnim cu mare placere.Azi am venit din vacanta.Uite tel meu:0741088448

Corina si maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiuras spune:

Ne-am intors de la mare.
A fost o vreme super si marea calda si cu valuri un primele zile si fara la sfarsit. Iris s-a simtit minunat si nu mai vroia sa iasa din apa, ba mai vroia sa inoate si fara colacel si sa isi bage capul in apa si sa stea cu picioarele in sus...si daca se poate sa si plecamde langa ea.
Noi am fost in Constanta dar nu am fost la leganute si nici macar la delfini nu a vrut daca face baie doar delfinul si ea nu. Asa ca nu am mers. La delfinariu fusese cand am mai fost la mare in iunie si nu a mai vrut sa vada pestii.

Acum ne zbatem in caldura capitalei dar numai pana marti cand o pleaca cu bunicii la munte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico_ro spune:

Dora, fetele care sunt in cautari in continuare cauta, dar fara prea mult succes, din pacate... Cred ca cei de pe la DPC-uri sunt si ei prin concedii, ca nimeni nu ne mai da vreun semn de viata. In plus pe masura ce timpul trece, apatia creste, dar cred ca asta va contribui la un entuziasm pe masura cand ne vom gasi copilasul. Eu ma tot gandesc ca inca nu s-o fi nascut, de nu-l gasesc nicicum. Dar si cand il voi gasi, o sa va povestesc si o sa va impui capul despre noi :))
Sa auzim de bine!
Concedii placute celor care se desfata la soare, mare si nisip! Anul asta n-am programat nimic tocmai in ideea ca daca gasim bb mic nu putem pleca la mare cu el, dar lucrurile se misca asa greu incat cred ca-mi pot planifica linistita si revelionul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

In sfarsit am ajuns acasa.Am fost plecati la mare iar apoi am fost la parintii mei la Buzias.maya a suportat cei 2000 km foarte bine,ii place foarte mult sa se plimbe cu masina.la mare in prima faza s-a speriat foarte tare de nisip si se suia cu picioarele in sutienul meu,apoi s-a obisnuit so se juca in nisip.apa a fost destul de rece si ingrozitor de murdara.I-am pus apa in piscinuta ,s-a balacit,insa imi era frica sa nu inghita apa.Multi copilasi s-au ales cu toxinfectii.Din cauza cremei de protectie nu s-a bronzat f tare,dar nu am avut nici un fel de problema.a mancat cu mare pofta si asa cu zicea si Aissa a dormit intr-o disperare.A invatat sa arate ca are un an,cum face vaca,cum plange bebe,cum face catelul si alte chestii.Pe 2 august implineste un anisor.Nici nu-mi vine sa cred.
V-am spus ca am fost in Bucuresti in parcul carol ,tare as fi vrut sa ma intalnesc cu voi....dar asta e..poate alta data(am pus si niste poze din parc)Patri in pare f rau de mititica,dar bine ca a trecut totul.Fetelor cand o fetita implineste 1 an i se taie motul?
Va pupicim(am pus poze din vacanta)

Corina si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Corina la 1 an ii rupi turta si ii tai si din mot. Ce mi-au zis mie "babele" a fost ca la fete trebuie facut asta inainte de a implini un an (la baieti intre 1 si 3 ani), asa ca i-am taiat din mot in weekendul de dinainte de aniversare.
Briantis concediu placut si sa te relaxezi cat se poate!

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Buna tuturor,
Sunt Irina Codrina, si fac tratamente hormonal de 2 ani si jumatate. Nu am reusit insa sa raman insarcinata. Desi paul, sotul meu, era initial impotriva adoptiei, acum, cand vede ca nu e chiar asa usor sa ne indeplinim visul de a fi parinti, accepta ideea adoptiei, cu bratele deschise. Am pus un termen limita tratamentului, pentru ca nu se poate continua asa la nesfarsit. Daca pana in decembrie nu reusim sa raman insarcinata, oprim tratamentul, si din ianuarie incepem procedurile de adoptie.
Vreau sfaturi, va rog. Cum pot face, cat timp imi vor manca actele. Pot face actele, fara sa am probleme la servici?
Multumesc mult
Si va felicit pe toti pentru dragostea pe care o aveti de daruit. Bafta multa tuturor!

Irina Codrina

Mergi la inceput