Minunatele Scorpiute (37)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Salut la voi!
Am o oboseala in mine... se vede ca sunt gravidoasa nu am chef de nimic, dar macar mancare trebuie sa fac!
Monica, bine ca ti-a trecut... la mine no-spa-ul e ca un panaceu universalStiu ca si pentru contractii iau si se da si in colici renale, hepatice si de astea...
Lory, ne era dor de tine. Mersi de urari!
Va pup in gashka, ma duc sa termin bucatareala...
Weekend placut mai departe!
Elena

Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA FETELOR!

Va pup pe toate si va doresc o duminica frumoasa!
Lory_k mamica lui ALIN CRISTIAN(2 ani si zece luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza si de la mine.
O zi faina va doresc.Eu azi ma plimb pe la socrosenie.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

salutare scorpiute,
noi ne-am trezit cu noaptea in cap, alex nu mai avea somn si a trezit toata casa
aseara nebuna cum sunt dupa ce ca abia imi trecuse rinichiul am tras un tenis de camp si la sfarsit mi-am dat seama ca s-ar putea sa ma apuce din nou...dar am avut noroc si sunt bine...doar putin ma obosita.
va pup pe toate, sa aveti o Duminica placuta

monica

Mergi la inceput

Fetelor...salvati-ma....
Maine trebuie sa-i fac Stefaniei exudatul faringian...si nu stiu daca trebuie sa-i dau sa pape sau nu.
Spuneti-mi si mie... ca nu vreau sa aman pentru miercuri.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

POZE

Mergi la inceput

Salut tuturor!
La noi a fost urat, a plouat, am o stare de ameteala... noroc ca spre dupa amiaza s-a luminat si e ok!
Georgi, nu are voie sa manance nimic, sa nu bea nimic si nici sa o speli pe dintisori... daca o poti pacali e super bine! Eu am amintiri aiurea cu exudatul, ca dupa ce am reusit sa il scot nemancat, nebaut din casa... mi-a cerut pe drum paine... si a facut scandal, ca nu l-am pacalit! Iti tin pumnii ca zambareata sa fie viteaza, sa ai la tine in sacosa de mancare ca astia mici sunt ceva...
Monica, cum esti? Eu am picioarele terminate de la injectii, la mine isi face efectul mai bine daca fac no-spa injectabil, dar pentru minunea din "bultisa" ce nu suport!
Lory, sa ne mai scrii cand ai vreme ce face Alinutul si ce faceti si voi?
Fug in pat scumpele mele, cum ma misc putin.. simt deja!
Cu drag de voi, Elena

Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

georgi, si eu stiu la fel.si eu trebuie sa-i fac lui razvan pentru cresa, dar stiu ca exista in farmacii si poti sa ii iei tu acasa cu betisorul ala special.nici al meu nu iese din casa pana nu bea laptele.si mai am sa-i fac si VDRL si plamanii.la coproparazitologic si coprocultura scap ca ii pun in cutiuta dar la restul e mai nasol.ma duc si eu o data cu el sa scap.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

georgi si eu stiu la fel, nemancata, nebauta, fara sa o speli pe dintisori...la noi alex a facut urat de tot...nu stia ce-i face si era ...bafta
elena, odihna placuta

monica

Mergi la inceput

Adriana, noua ne-au cerut la parinti doar VDRL si ITN (plamanii) iar la copil exudat, coproparazitologic si coprocultura, asta stiu ca sunt standard, nu se merita sa se radieze copiii. Si eu mi-am luat un bat acasa, pentru ca acum nu mai am cum sa il pacalesc, George cum face ochi cere mancare! Sper sa fie si la voi la fel, sa scape pilotisul de luat sange si radiatii!
O noapte buna va doresc si bafta la analize fetelor! Ca si noi tot saptamana asta incepem!
Elena

Mergi la inceput

Multzam fain de promptitudine fetele.
Intr-adevar asa e.Ma gandeam io...Dar n-am stiut ca se poate lua acasa.

Adriana asa si noi.Ea face doar copro si exudat.Noi facem sange si plamani.Intereseaza-te sa nu chinui copilul degeaba.

Elena burtica.
Si pe tine Elena ca si tu esti bolnavioara..Si pe puiutii tai.

Hai ca va pe toate.

POZE

Mergi la inceput