Minunatele Scorpiute (37)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata, fetelor.ma simt mult mai bine.merci pentru gandurile bune.mi-a facut sotul sambata o frectie cu carmol ca nu mai puteam.acum ma simt mai bine.ca nu-mi ardea de nimic.in we nu am facut cine stie ce ca nu m-am simtit eu bine si la plaja mi-a fost frica sa mergem mai ales ca lui razvan doar ce i-a trecut rosu in gat.mai tuseste un pic.la sfarsitul saptamanii ma asteapta curatenie generala ca sambata pleaca sora mea spre romania si trebuie sa pregatesc terenul.
va pup pe toate si va doresc o saptamana cat mai usoara.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

neata la fete? o cafea?
Eu mi`s ocupata cu ganduri si planuri. Baiata s-a angajat si trebe sa il sustin moral acuma ca are de invatat cu duiumu...

Eu fac planuri de cumparat un spatiu pentru magazin. Asta in cazul in care gasesc ceva in bani decenti. planuri daca nu de terminat etajul sa ne mutam singuri.

Am trecut printr-o faza ciudatica sa ii zic asa... a murit o matusa f apropiata mie anul trecut. Constanteanca. si s-a dus maicamea pe care a iubit-o cel mai tare sa il ajute pe al batran sa faca ordine in haine; am primit si eu niste gablonturi, o palarie de soare si o inimioara cu un S pe ea. am tras o plansa..... . mi se pare dubios sa port lucrurile unei femei pe care am iubit+o tare si nu mai e. parca as recunoaste si admite ca nu mai e. dar nici nu vreau sa o supar si sa le arunc undeva intr+un colt.

georgi, moni, nastasie aveti grija cu voi si puiutii.
Ana felicitari pt pruncul student. Nina mai ai pe toate trei fetele la tine? va pup cu drag. mi-a fost dor sa va citesc.

lori pe unde e???

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Dragelor,

Va pup pe toate in gashca ...Saru-mana de urarile pentru Marius si Dunia.Va dati seama ca am serbat evenimentul cu un pahar de vin...eu venita dupa 7 ore de mers cu masina,bine ca nu am sofat eu si cu stomacul lipit de sira spinarii....asa ca dupa serbarea evenimentul si halitul pe fuga m-am rastit gospodareste la wc si am regretat dupa vinul baut...Aaaaaa,pai acum Dunia noastra e in vacanta de adevaratelea,ca Marius m-a intrebat de fata cu ea ce sa ii facem cadou pentru succesul ei.Zic:"pai ce vrea ea,nu?"Marius,disperat:"nu,nu,nu,ca asta vrea masina!!!!!"Radeam ca zapacitii,dar Dunia raspunde:"nu vreau nici masina si nici scoala de soferi....nu vreau sa mai aud de carti,de invatat,m-am saturat cat am tras cu invatatul,vreau pur si simplu sa lenevesc,sa nu fac nimic".
In rest copilutii cresc si fac nebunii....iar eu imbatranesc cate putin in fiecare zi....cu ganduri,temeri,stres...da' trece,ca n-oi fi nici prima si nici ultima.
Spor la treburi va doresc tuturor,sa aveti succes si bafta in tot ce faceti si sa va dea Domnul sanatate cat China.Va pup!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

si eu scorpiutele in gashca
noi suntem bine ruxi a reintrat pe fagashul normal cu kk si asta este un super motiv de bucurie pentru noi

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

tot
Dupa o zi maraton...trec in graba si pe la voi sa va zic ca mama e bine, miercuri iese din spital.
Revin cu detalii maine.Acum sunt foarte obsita.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

fetelor, ce e cu linistea asta aici?e we si nu stiu?

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Va pup si eu

Si la mine s-au mai linistit apele,au intrat asa pe un curs "normal".
Sotul si-a schimbat atitudinea,se pare ca realizeaza ca ne poate pierde si ca nu "vrea sa tsea fara noi"(zice el).Deocamdata se comporta bine si sper sa fie bine.
In rest..ufffffffffff...sunt cu casa tot in santier.Am facut greseala sa apelez la niste cunoscuti pentru lucrari si pe langa faptul ca taraganeaza lucrurile nici nu se pricep.Ma zbat ca pestele pe uscat ,nu stiu ce va fi,poate renunt la ei,dar am dat deja in avans jumate din bani,credeti ca-i mai vad inapoi?!!!!
De vacanta,nici vorba,asa ca va invidiez(pozitiv) pe cele care puteti ajunge
Iris e ff bine.
Banii se cheltuiesc si nu intra nimic acum!
Cam atat
Numai bine la fetele frumoase si destepte!!!!!!!!!!

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

buna fetele,
noi avem doua lucruri importante de raportat...un canin si o jumatate de caca la olitarestul pe josdar e bine si asa...e un inceput
pupici racoroshi

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari fetelor.
N-am mai ajuns azi pe la voi...
Pe scurt... sunt happy.Maine iese mama din spital si plecam la tara.Facem rosii, vinete, fasole pt iarna.

Monica bafta in continuare.

Gaby .Am primit mail-ul si sunt faini papucii.Ce ai mai facut cu magazinul?Ai reusit?

tot si o noapte racoroasa si productiva

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

salutare fetelor,
ce mai ziceti, ce mai faceti?
noi raportam inca un pishu pe jos...olitza ramane de decor...
cred ca la ora asta georgi a scos-o pe mami de la spital si sper ca sunteti bine...spor la pregatiri
irina,ma bucur ca esti intr-o stare mai buna...bafta cu lucrarile
adriana, mai pune niste poze sa vedem cat de tare te-ai mai bronzat...ce mai face razvanel?
elenace nazbatioare a maif acut georgica?
miraam citit cum povesteai la un alt subiect depsre cei 3 copilashi ai tai...cam asa se intampla si la mine doar ca la tine mai este unul in plussi-mi inchipui ca e si mai si...
esme, mi-e pofta de ceva dulce....ce-ai mai facut tu bun de papa?
anadunia e si fata desteapta si cuminte...mai rar asa ceva...cei mici ce mai fac...cum e in vacantza?
lorysper ca sunteti bine si tu si alinutul, nu ne-ai mai zis de multicel nimik.
va pup pe toate

monica

Mergi la inceput