Minunatele Scorpiute (37)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata, fetelor.razvan a dormit mai bine, dar mi-a facut o reactie la antibiotic adica diaree.ieri in doua ore a facut de 6 ori.asa ca i-am dat ceai de menta si smecta.aseara nici nu i-am mai dat lapte si nici dimineata, decat branza cu banana.mucii deja incep sa treaca.sper sa nu mai faca scaune asa dese ca s-a si iritat de la atatea.
mira, vezi ce a trecut timpul.s-a facut Selin fetita mare.
ma duc sa ma apuc de curatenie ca e bomba la mine in casa si acum incepe razvan sa tropaie ca vrea afara.
va pup pe toate.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna scorpiutelor,
mai dar ce-i cu lory de nu mai deschide ea subiectul de dimineatza?...sper ca sunt bine si ea si alinutul.
adriana, sanatate multa piticului...incearca sa-i dai laptic fara lactoza...la noi a mers cu nan fara lactoza...l-a acceptat f bine si imediat si-a revenit cu scaunele(asta pe langa medicatie) si putin regim alimentar.
mira, ma bucur ca v-ati simtit bine,(am vazut pozele dar parca albumul se numeste la munte...ai niste copilashi tare dragalasi si frumushei) Doamne cred ca ce o sa fie la voi peste cateva luni cand o sa inceapa si Selin sa alerge dupa cei mari...
ruxi a dormit azi noapte in patutul ei, i-am scos o laterala ca sa nu se mai chinuiasca sa sara de la ea din pat la noi in pat...acum se rostogoleste si gata
azi implinim 9 ani de casatorie si tot astazi o inmormanteaza pe nasa noastra de cununie, Dumnhezeu s-o ierte....stia de mult ca este bolnava, dar tot timpul a sperat sa se faca bine.
restul gastii va pup si va doresc o zi minunata

monica

Mergi la inceput

monica, multi ani impreuna alaturi de sotul tau.condoleante pentru nasa ta.despre razvan ce sa spun.el nu mai bea de la 1 an lapte praf.tot nan ii dadeam si eu, dar l-am trecut pe fulga.aseara si dimineata nu i-am dat deloc.ii dau banana si smecta si vad ca nu a mai facut de dimineata.si ceai de menta la greu.sa speram ca trece

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, minunate scorpiute !
Felicitari, Monica ! La cati mai multi ani fericiti impreuna !
Sincere condoleante pt. nasa voastra ! Dumnezeu sa o odihneasca in pace !
Scumpa de Ruxi...mi-o si inchipui rostogolindu-se in patul vostru.
Georgi, ti-am trimis un e-mail cu link-uri despre dieta in diabet. Nu stiu cum este la diabet tip 2, dar in diabetul tip 1, exista o anumita cantitate de glucide la fiecare masa, din cauza insulinei administrate. Schema dietei ar trebui sa o primeasca de la medicul diabetolog sau de la dietetician, daca exista.
Daca ai intrebari, nu ezita, scrie-mi pe e-mail.
Fiti increzatori ! Daca se respecta tratamentul medicamentos, dieta si mai face si ceva miscare, mama ta, ii va merge bine.
Mira, ati petrecut tare fain, se vede din poze !
Doamne, ce locuri mirifice, pe acolo ! Imi amintesc de "Heidi, fetita muntilor". Cam intr-un asemenea loc ar vrea sa traiasca si Cristi. Nu-l deranjeaza ca se izoleaza de lume, chiar ii place. Sa fie liniste, sa auda doar zgomotele padurii si sa nu-l bata nimeni la cap cu nimic.
Ce cresc minunile tale ! Ce ochisori are Daria ! Si ce frumos dezvoltata este Selin !
Imi place cum va beti voi, fetele, cafeaua de dimineata.
Cred ca ar fi fain sa mai evadati acolo, din cand in cand.
Adriana, mucisorii pot fi si de la dentitie.
Hai, ca mai are un pic si scapa de durerile de masele, ca i-au iesit mai toate !
Gaby, tare frumosi sunt pantofiorii pt. copilasi ! Colorati, chic, comozi. Cine isi permite va fi incantat sa cumpere asa ceva la copilasi, mai ales la fetite.
Dar pe unde esti ? Ce s-a intamplat ca nu ai mai intrat pe la noi ?
Sper ca esti bine, sanatoasa si doar munca te retine sa nu intri la noi !
Ana, maine te avem aici, printre noi, nu ?
Pe caldurile astea, cred ca a fost un chin delegatia asta !
Elena se bucura de George si mai mult prin parc sta, cand iese de la serviciu, sunt convinsa.
Fetelor, sa aveti o zi frumoasa in continuare !
Pe maine !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77517" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multumesc mult fetelor

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Buna fetele.
Am reusit sa trec si pe la voi.De azi dimineatza tot alerg prin spital.Acum m-am adunat pe-acasa.
Nina mersi de mail.O sa-l caut imediat pt ca am deschis acum casuta si am 116 mailuri primite .
Am luat dimineatza rezultatele.Mama are glicemia f. putin marita.Am transferat-o cu japca la sectia de diabet.Ca este exact asa cum ma asteptam.Tensiunea buna.La internare a avut 12 cu 7.Azi am vazut fisa ei.Ei i-au scris acolo 16 cu 8 si luni, si marti si azi.Dar faza dura e ca nu i-a mai luat nimeni tensiunea de luni.Ca sa vedeti si voi...I-a luat dr diabetolog azi tensiunea si avea 14 cu 8.Deci buna.In schimb a intrat pe antibiotic dimineatza si seara pt ca se pare ca sunt ceva pb pe la rinichi.Dr s-a mirat ca n-a murit.
Nici nu vreau sa ma mai gandesc.Mi-e siiiilaaaa de tot sistemul asta.
Nici nu mai zic ca medicul de la cardiologie imi zice azi ca de ce s-o transfer ca ea e bolnava cu inima.De la inima poate muri...De la diabet nu...
Si ma opresc aci ca iar ma ia nervii.
Sper ca am fost cat de cat coerenta.

Monica multi ani fericiti inainte.
Suna ciudat sa-ti urez si condoleante.In aceeasi zi.Dumnezeu sa o odihneasca pe nasa voastra.

Fetelor va pup pe toate si-mi cer scuze ca am intrat doar sa ma vaiet si nu v-am raspuns punctual.
Pe forum ma mai descarc si eu.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

neata, fetelor.
georgi, stai linistita ca de asta suntem aici.imi pare rau sa aud ca inca mai sunteti in spital.sa dea domnul sa scapati cat mai repede ca toata lumea stie cum e in spital.sanatate multa.
monica, ce fac copiii?cum se simt?
fetelor dar ce e cu ana si cu gaby.de lory nu mai zic.eu o vad pe mess dar nu indraznesc sa o deranjez ca m-am gandit ca nu are timp sau, doamne fereste, probleme.
eu azi fac putina ordine.in sfarsit am reusit sa-mi fac si eu plasele de tantari.ieri am vorbit cu soramea.nu sambata asta ci cealalta pleaca spre romania, duminica sunt in brasov si a zis ca sta cat mai putin acolo(2-3 zile).nu mai are nimeni rabdare ca sa vedem "vedetele" gemene.fug la cafeluta.va pup pe toate si tot binele din lume tuturor.

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fetelor !
Georgi, problema de la rinichi a fost cauzata de diabet ?
Cum e cu dieta si tratamentul pt. diabet ? A reusit dl. doctor sa stabileasca ceva clar ?
Sa speram ca antibioticul o va ajua si va fi cat mai curand acasa, mama ta.
Stefania ce face, cu cine sta ?
Monica, cred ca nici nu v-ati mai aniversat casatoria.
Ce iti fac micutii, cum sunt ?
Adriana, ce fain ! Inca 2 sapt. si veti avea marea intalnire in famile !
La noi, peste 3 sapt. vine Cori, fratele meu acasa, in vacanta si abia la Craciun vine si scumpa mea surioara, Laura. De Craciun, cand mai vine si fratele meu din nou, va fi marea intalneala a familiei.
Pana atunci, in weekend vine sora mea mai mare, Dorina, sa o sarbatorim pe fetita ei mai mica, Patricia, care implineste 7 ani. V-am zapacit de cap, nu ?
Fetitele abia asteapta petrecerea, la care tortul va fi de inghetata, ca tot este vara si stiu cum sa-i calculez Cristinei glucidele din inghetata.
Gaby, unde esti, ce faci ?
Ana trebuie sa soseasca din delegatie, cred.
Adriana, Emma este la mare ?
O zi frumoasa, cu multe zambete, va doresc !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77517" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti dragele mele,

M-am adunat si eu de pe drumuri si intru scurt sa va salut si sa impartasesc si cu voi bucuria mea:Dunia a intrat la medicina,cu 8,11 si iata ca avem un student in familie.
Dunia e fata lui Marius,stiti voi...Asa ca am plans ca proasta de fericire si aseara ne-am betivit si ne-am simtit excelent impreuna...
Va pup cu tot dragul pe toate-toate si va doresc sanantate cu carul si tot binele din lume.

Traiti fiecare clipa ca si cum ar fi unica si singura ramasa...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari fetele
Fuga si io pe la voi...
Adriana mersic ca ma intelegi.
De fapt la toate si multumesc de urari.
Mama e mai bine, azi a facut echograf la rinichi si e totul Ok.Eu cred ca i-a iesit analiza prost pt ca la cardiologie i-au dat Furosemid.Ceva pt eliminarea apei din organism.E posibil ca asta sa-i fi iesit pe-acolo...Sa vedem dupa amiaza pt ca dimineatza nu trecuse inca dr la vizita si nu am mai putut sta din cauza Stefaniei.
Asa ca ti-am si raspuns Nina.Nu am cu cine sa o las pe Stef si o car dupa mine la spital.Noroc ca e la 2 pasi.de pe balcon vad spitalul.
Despre dieta, deja dr i-a mai zis ce sa manance.Nu-i mai duc nimic in afara de fructe (ce are voie) si in rest mananca de-acolo.
I-a marit doza de Siofor, adica acum ia si la pranz, nu numai dimineatza si seara si mai avea ceva injectabil, ceva cu Siv... nu mai retin
Oricum e mai bine, nu mai transpira abundent si nu mai e asa ametita.Se vede pe fata ei.

Ana felicitari Duniei si lui Marius ca tare mandru tre sa mai fie de fata lui.

In rest, toate bunicele si mai vin cu vesti.Bune sper.

Hai pupi

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput