Clubul nurorilor (63)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Evenimente importante pe aici si n-am vrut sa le ratez, chiar daca sunt in pauza:)
Continuam aici

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

V-am zis eu k e emotionata briza! da' cand v-am zis, n-am spus si k aman2 stam cu lacrimi in ochi...m-am gandit k poate nu intra la evenimente si i-am dat pm...si ne smiorcaim acum...

Pup brizule, mult de tot!

aa..ce m-am enervat! cat tupeu are! fiti atente: la nunta ei, noi am vazut dvd dupa 5 LUNI, timp in care nu mi-a vorbit, pt k n-am intampinat-o domne cu sampanie, la intoarcerea din luna de miere, dimpotriva, voiam sa merg sa-mi caut biserica pt nunta mea...si la nunta mea, s-a suparat fleasca si de 5 sapt nu-mi vorbeste-nici macar raspuns la salut!-, pt k mi-am permis sa-i cer buchetul, k sa-l arunc iar-pe care oricum nu avea voie sa-l prinda, fiind maritata-...da, cumnata-mea!

si-l suna pe puiu, care pui, n-are ce sa faca si-i zice k am pozele in cont...si repede, sa ma sune el (da, el!!!), sa o sune inapoi, sa-i zica unde sunt, sa le vada. si...cand sa vina sa vada dvd-urile?...Sa astepte!!! nu numai k nu i-am spus, dar albumul e privat -preventiv-, ci i-am si zis ce parere am de "tupeul" asta!

m-a umplut de draci! de fapt, tb sa ma astept, k alaltaieri se prezentase la ma-sa, cik s-o vada..de fapt, venise dupa dvd, k socrela repede a dat raportu' "vezi k le-a adus"..da' cand am intrat eu pe poarta si-am salutat, s-a intorsc cu...si-a intrat in casa, la ma-ssa. si-acum vrea poze si dvd-uri?
presimt un scandal...

Proaspat casatorita !

Nunta noastra - cateva fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

[quote]Originally posted by Raza de soare

'mneata!
fete, am pozele pe cd, da' nu-mi incark, nici pe yahoo, nici pe webshots de ce??? k sunt format jpg..ok, sunt f mari, dar...
edit: mi le salveaza in pc in format bmp...ce fac????

Proaspat casatorita !

Foto

buna, sunt o noua membra si am vazut ca ai o problema cu micsoratul pozelor: dc ai pe calc tau programul Microsoft Office Picture Manager care ar trebui sa il ai in Office le deschizi cu programul ala. ai la file o optiune unde scrie export, deschjiede-l si in dreapta paginii ai mai multe optiuni despre cum sa salvezi poza si cum sa o micsorezi. ai acolo o optiune de original size , tu trebuie sa o selectezi pe "web small" dc vrei sa le postezi pe vre-un site pt trebuie sa aiba mai putin de 100KB si cu paint-ul le faci de vreo 165Kb minim. le dai apoi ok, si dc vrei sa le denumesti altfel ai mai sus o optiune cu rename. vezi ca pozele nu trebuie sa fie read only ca nu ti le transforma dc sunt read only. pupici

Mergi la inceput