Clubul nurorilor (63)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by Alynutza
mai am doar 2 zile si pe urma vine concediul mult asteptat.

Asa, plecati toate-n concediu...si-aici cine mai scrie? ok, tu ai o scuza buna...nunta!..

Proaspat casatorita !

Nunta noastra - cateva fotografii

Mai am 9 zile... Am niste fluturasi in stomac de fiecare data cand ma gandesc...

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna fete

Andora vacanta placuta!

Nadia sa-ti traiasca surioara!

Briza si tie sa-ti traiasca sora! s-a suparat pe tine???
Adevarat eu ma simt mai bine si sunt fericita pt ca bb creste frumos. l-am vazut ieri, are 5 centimetri, iniioara bate asa cum trebuie, el face tumbe prin burta mea... e fff activ. o sa-l mai vad abia in august cand merg la eco 3D.

Marina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

iar pe pag 2?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by marinar

Briza si tie sa-ti traiasca sora! s-a suparat pe tine???

Nu, de loc! E surioara mea, cum sa se supere? stie cat sunt de stresata, dar m-am simtit eu aiurea, si egoista: cum sa uit de ziua surorii mele?!! Bine, eu nu ma stiut in ce data suntem ( ca imi expirase si abonamentul RATB si eu habar n-aveam)...si cand mi-a zis mama (ca si-a dat seama ca eu eram pe alta lume)..

Concediu...vreau si eu. Sa stau cu burta la soare! (e, bine as prefera fara burta ..doar soare sa fie)

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Razuca, fata draga, lasa-i pe socrii sa caraie cat vor, important e sa fie iubi tau mereu alturi de tine, sa va iubiti si sa va intelegeti vesnic. Bucurati-va unul de celalalt, o singura viata avem si merita sa o traim frumos. Asa k, sa treaca supararea. Si promit sa scriu si din concediu, cat voi fi prin Buc. Nu lasam noi Razuca singurica pe-aici.
Briza, sa-ti traiasca surioara!
Marina, ma bucur ca tu si bb sunteti bine.
Aly, si eu am inceput AMR... de emotii nu mai vorbesc.
Nico, si spor la treaba.
si o zi buna, fetelor.

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Mai fetelor, dar Buni pe unde o fi disparut?!!!
Legat de AMR, cum vi se pare AMR = 2 zile, ca eu ... Doamne, unde e timpul ala cand mergeam la targuri, in feb, doar asa ca sa imi fac o impresie.....

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Briza, eu am si emotii, recunosc, dar ma tare ma streseaza AMR-ul asta pentru ca mi se pare ca nu mai am timp sa rezolv ce mai am de rezolvat. Abia azi (daca nu se mai intampla ceva) o sa-mi termine mesterii baia mica, mobila de dormitor imi vine maine sau sambata... deci, daca voi reusi sa termin cu aranjatul casei saptamana asta, ma consider super fericita. Apoi mai am de lucru la "trusoul" pentru luna de miere, lucru care va fi foarte dificil de facut de sapta viitoare, cand intra si al meu viitor sotz in concediu (ca sa intelegeti, eu sunt o mica maniaca, nu port nimic fara sa spal inainte, mai ales lenjerie, indiferent ce marca fitzoasa are, cu toata eticheta lor). Deci, de aici marea mea panica.
Azi nu voi putea face nimic in casa, pentru ca mergem la Metro sa cumparam ce mai avem pentru nunta, asa ca-mi ramane dupa-masa de maine si ziua de sambata...

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Neata, fetele!
Mai aveti loc pe aici de inca o nora? Cu o soacra asa si asa (nici prea rosie nici prea albastra, mai degraba o combinatie, care trebuie sa recunosc ca tinde spre binisor). In general nu sint probleme, dar citeodata mai vorbeste si ea aiurea, sa-si faca simtita prezenta.
Raza...f frumoase pozele...Casa de piatra si sa ramineti mereu asa de fericiti!
Pt miresele din week-end-ul asta...vreme frumoasa, nunta superba si Casa de Piatra!!!

Ceva poze...
Mai avem pina la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

bine ai venit ancasilv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by briza_marii
AMR = 2 zile. Doamne, unde e timpul ala cand mergeam la targuri, in feb, doar asa ca sa imi fac o impresie.....

!!!
anca, multumesc si...bun venit!
vicky, sa te prind k nu scrii!
marina si a.cicel pur si simplu...

vedeti k mai pun poze!!!adik...am pus si mai pun

Proaspat casatorita !

Nunta noastra - cateva fotografii

Mergi la inceput