Clubul nurorilor (63)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

pa,pa fetelor
o zi buna in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Norici, pusi si bye, ca intru in sedinta si cand se termina fug repede repede acasa. Pe maine!

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Ce faceti, va distrati fara mine?

Am reusit sa ma mut intr-un birou cu AC, nu se mai putea. Si mi-e mila de sotul meu ca nu le mai pune odata AC si nu mai mananca nimic la pranz de cateva zile si cand vine acasa e mort de oboseala si fiert de caldura

Da nu plecam noi vineri din Bucurestiul asta nenorocit? uff

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare fetele!
Eu tot cu treburi,cu meseriasul de trei zile...cred ca maine termina ca m-am saturat de praf si caldura!
Fla,bine ai revenit,iubita,ma bucur ca v-ati simtit bine,am vazut si pozicile...super!
Mie mi-e dor de Mihaitzu meu,e la mama de-o saptamana si nu pot nici maine ajunge sa-l vad,vin tipii cu termopanele sa le monteze si trebuie sa fiu acasa...!
Mi-a zis mama ca tot timpul intreaba de noi...deschide poarta si striga pe strada: "mami...tati...Gigi...!"Mi-e atat de dor de nebunicu' meu...si de noroziile lui...parca a trecut un an nu o saptamana de cand l-a luat mama...!
Hai ca mai stau pe-aproape,ma duc sa va citesc din urma...!
Va pe toate,fara exceptie!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

quote:
Originally posted by camelia72

Va pe toate,fara exceptie!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

atat ti-ar trebui sa faci discriminare

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Vreau si eu pe listuta de iulie: 8 iulie -Nunta.
Bunivreau sa iti urez de pe acum sa iti traiasca ce 2 sfinti, sa fie santaosi si sa le mearga bine in tot ceea ce fac. Iar mami/soata sa fie fericita alaturi de ei

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetele,
La multi ani Vik! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita! Si sa ai nunta pe care ti-o doresti si o viata incununata de succese!
La multi ani pt tata si fiu! Buni sa-ti traiasca baietii, sa fie sanatosi si sa fiti o familie frumoasa si unita multi, multi ani inainte! Si poate ajungi soacra cat de curand...una rosie, obligatoriu!
Si urarea "Sa traiti cu numele, tuturor Sfintilor Petru si Pavel!"

Va pup

The future belongs to those who believe in their dreams.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

! Fetele, iertati absenta, dar absentez motivat, a inceput bac-ul si am trebusoara multa la servici. Chiar daca nu am avut posibilitatea sa va raspund, sa stiti ca am fost cuminte si am citit tot ce a-ti scris si multumesc ca ati intrebat de mine!
Sun, multumesc pt. urari.
Buni, sa-ti traiasca sarbatoritii!
Raza mea draga, si sa stii ca am inceput AMR-ul... ieri am fost la dr. de familie sa rezolvam cu certif. prenuptiale, si vineri, 7 iulie, mergem sa depunem actele! Abia astept!
Nadia, imi pare rau pt. ce s-a intamplat, sunt alaturi de tine, nu-ti pierde credinta in DD si continuati sa incercati sa aveti un bb. Ai sa vezi ca pana la urma vei deveni o mamica fericita.
Lavi, sunt convinsa ca vei lua examenul!
Mamici , aveti mare grija de voi pe canicula asta! va pe toate, burtici mai mari si mai mici!
si multi pt. toate noricile!

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Guten Morgen
aseara ne-am apucat de facurt gratarul si ne-a prins o ploaie de vreo juma de ora, de mama, mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

vicky, LA MULTI ANI fericiti, alaturi de (curand) sotul tau! sa ai o nunta frumoasa, asa cum ti-o doresti (si sa stii ca in ziua nuntii, Raza se gandeste la tine)!

Si pt cei 2 sfinti ai Bunicutei sa fie sanatosi si LA MULTI ANI! Si un pup special pt Buni!

Fete, 'mneata!

Proaspat casatorita !

Foto

Mergi la inceput