Clubul nurorilor (63)
Raspunsuri - Pagina 2
Alynutza spune:
Norici, pusi si bye, ca intru in sedinta si cand se termina fug repede repede acasa. Pe maine!
Nunta noastra
Pregatiri
de 15 iulie
Jocelyn spune:
Ce faceti, va distrati fara mine? 
Am reusit sa ma mut intr-un birou cu AC, nu se mai putea. Si mi-e mila de sotul meu ca nu le mai pune odata AC si nu mai mananca nimic la pranz de cateva zile si cand vine acasa e mort de oboseala si fiert de caldura 
Da nu plecam noi vineri din Bucurestiul asta nenorocit? uff
If you don't stand for something, you'll fall for anything.
camelia72 spune:
Salutare fetele!
Eu tot cu treburi,cu meseriasul de trei zile...cred ca maine termina ca m-am saturat de praf si caldura!
Fla,bine ai revenit,iubita,ma bucur ca v-ati simtit bine,am vazut si pozicile...super!
Mie mi-e dor de Mihaitzu meu,e la mama de-o saptamana si nu pot nici maine ajunge sa-l vad,vin tipii cu termopanele sa le monteze si trebuie sa fiu acasa...
!
Mi-a zis mama ca tot timpul intreaba de noi...deschide poarta si striga pe strada: "mami...tati...Gigi...!"Mi-e atat de dor de nebunicu' meu...si de noroziile lui...parca a trecut un an nu o saptamana de cand l-a luat mama...!
Hai ca mai stau pe-aproape,ma duc sa va citesc din urma...!
Va
pe toate,fara exceptie!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
Jocelyn spune:
quote:
Originally posted by camelia72
Vape toate,fara exceptie!
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
atat ti-ar trebui sa faci discriminare

If you don't stand for something, you'll fall for anything.
briza_marii spune:
Vreau si eu pe listuta de iulie: 8 iulie -Nunta.
Bunivreau sa iti urez de pe acum sa iti traiasca ce 2 sfinti, sa fie santaosi si sa le mearga bine in tot ceea ce fac. Iar mami/soata sa fie fericita alaturi de ei
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
SunSmile spune:
Buna fetele,
La multi ani Vik! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita! Si sa ai nunta pe care ti-o doresti si o viata incununata de succese!
La multi ani pt tata si fiu! Buni sa-ti traiasca baietii, sa fie sanatosi si sa fiti o familie frumoasa si unita multi, multi ani inainte! Si poate ajungi soacra cat de curand...una rosie, obligatoriu!![]()
Si urarea "Sa traiti cu numele, tuturor Sfintilor Petru si Pavel!"
Va pup
The future belongs to those who believe in their dreams.
preda_vicky spune:
! Fetele, iertati absenta, dar absentez motivat, a inceput bac-ul si am trebusoara multa la servici. Chiar daca nu am avut posibilitatea sa va raspund, sa stiti ca am fost cuminte si am citit tot ce a-ti scris si multumesc ca ati intrebat de mine!
Sun, multumesc pt. urari.
Buni, sa-ti traiasca sarbatoritii!
Raza mea draga,
si sa stii ca am inceput AMR-ul
... ieri am fost la dr. de familie sa rezolvam cu certif. prenuptiale, si vineri, 7 iulie, mergem sa depunem actele! Abia astept
!
Nadia, imi pare rau pt. ce s-a intamplat,
sunt alaturi de tine, nu-ti pierde credinta in DD si continuati sa incercati sa aveti un bb. Ai sa vezi ca pana la urma vei deveni o mamica fericita.
Lavi, sunt convinsa ca vei lua examenul!
Mamici
, aveti mare grija de voi pe canicula asta! va
pe toate, burtici mai mari si mai mici!
si multi
pt. toate noricile!
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
NicoletaB spune:
Guten Morgen
aseara ne-am apucat de facurt gratarul si ne-a prins o ploaie de vreo juma de ora, de mama, mama
Raza de soare spune:
vicky, LA MULTI ANI fericiti, alaturi de (curand) sotul tau! sa ai o nunta frumoasa, asa cum ti-o doresti (si sa stii ca in ziua nuntii, Raza se gandeste la tine)!
Si pt cei 2 sfinti ai Bunicutei sa fie sanatosi si LA MULTI ANI! Si un pup special pt Buni! 
Fete, 'mneata!
Proaspat casatorita !
Foto