Clubul nurorilor (63)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Bine ai revenit Florina chiar ne era dor de tine. Povesteste-ne ce ai mai facut, cum a fost auditul de joi

Aly stiu ca vin rar, de cand am venit din concediu am avut multa treaba si inca am:(

Cu intarziere (scuze) urez viata lunga si fericita impreuna pt aniversati, Lavi si Alynutza
Si pt Raza (stiu k tu ai multe aniversari luna asta si n-am apucat sa citesc tot, asa ca mai bine sa nu-mi scape:)

Cami super k a disparut soacra, acum puteti vinde apartamentul:P

Sunulica tu esti ocupata rau? Ca mi se facu dor de tine

cherry si tie iti duc dorul, ai intrat in concediu? fata

buni eu cu Sara umblam toata ziua, fete ocupate, ce mai:)
Cand apuc, mai spun cate ceva despre noi:)
Acum s-a trezit si trebuie sa ii dau papa.

Marina, Andreea burticile

Ieri am fost toata ziua la o prietena, azi dupa amiaza mergem cu o gasca la pizza, acum in parc cu Sara, apoi la cumparaturi...si tot asa.
Mai trec si pe aici, macar sa va citesc:)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Aly stiu ca vin rar, de cand am venit din concediu am avut multa treaba si inca am:(

Fla (sotie si mamica fericita)

Stiu, dar tot imi lipsesti...
si spor la treburi.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Lavi iti urez si eu La multi ani!!!! si multe bucurii alaturi de sotul tau. La fel si pentru Alinutza
. (Scuze de intarziere, dar ieri chiar ma grabeam).
Ieri cand am venit din oras eram prea obosita ca sa mai intru sa va spun care e situatia cu bebelina. Se pare ca totul e in regula. Are 2,529 kg, iar DBP e deja de 91 de mm. E capoasa si grea ca taica-su. Si femurul e mare (65 mm). Ea e bine, se misca bine, bataile inimii sunt clare si ritmice. Dr a spus ca ne vedem peste 3 saptamani, in saptamana 38. Eu sper ca atunci sa nasc, ca de nu... o sa innebunesc numai la gandul ca cele pe care ma bazam sa fie alaturi de mine la nastere vor fi plecate in concediu.

Andreea 35+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

andreea ce fetita mare aveti!!!
v-ati gandit la nume???

Marina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by marinar

andreea ce fetita mare aveti!!!
v-ati gandit la nume???

Marina 11+

Ne tot gandim, dar inca nu ne-am hotarat. Ramona, Raluca, Cristina... Inca nu stim. Daca ar fi dupa mine as mai adauga vreo 2-3, dar iubi a ramas la astea, asa ca de aici trebuie sa alegem unul. Vedem noi. Ca bebelina nu are de gand sa vina inca, asa ca mai avem timp. Tu cum te simti?

Andreea 35+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

neatza fetele!!!!
se pare ca isi revine vremea !!! Yupiiii sper sa tine cu noi (ca si in fiecare an )
andreutzule, ai deja o "domnisorica" !!! sa va traiasca, sa ia o nastere usoara si un bb mancacios!!
multumesc de urari!!
marina, sarcina usoara in continuare!!
cherrule, pe unde umbli, mama, ai uitat de noi???
sun, multa putere de munca, si mai odihnestete fataa, ca doar esti si tu om!!!
pup la restul fetelor!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Hop si eu!
Fla, si tu cam rarut pe la norici.

Andreea, ce bb-lina maricica! Sa se nasca sanatoasa si mancacioasa si sa nu o chinuie prea mult pe mami la nastere

Lavi, nu am uitat de voi, doar ca am mult de lucru, pe 1 august intram in concediu(la noi toata firma intra in concediu) si trebuie sa lasam totul in ordine. Tu, cand pleci la mare?[pup

Marina, ,ma bucur ca esti mai bine. Sa ai grija de tine si de bb.

Sunule, spor la treaba! Sa stii ca iti duc lipsa

Raza, asteptam pozicile, ca ne tot ameninti cu ele

Aly

Cami, spor la zugravit!

pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Andreea, ma bucur ca totul e ok si bebelina e sanatoasa. Iti doresc o nastere usoara si fara probleme.

Cherry, spor la treburi.

Iar a venit sefu' la birou... omul asta nu stie ca in concediu n-ai ce cauta la birou? Si eu nu prea am de lucru, nu mi-a dat nici un proiect de facut inainte sa plece in concediu, este doar o chestie pe care o actualizez zilnic, dar care nu-mi ia toata ziua. Asa ca stau si bantui pe net si ma gandesc la cate probleme personale puteam rezolva in timpul asta... asta e, sa treaca o data saptamana asta sa vina concediul...

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

quote:
Originally posted by cherry22

Hop si eu!

Lavi, nu am uitat de voi, doar ca am mult de lucru, pe 1 august intram in concediu(la noi toata firma intra in concediu) si trebuie sa lasam totul in ordine. Tu, cand pleci la mare?[pup

pup toate fetele

cherry

spor la munci, las ac vine si concediu o data....
eu maine seara plec la mare!!! (sper dc e vremea faina!!!). maine la amiaza am un examen si dupa aia fuggggggggg din orasul asta!!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

hai Lavi ca o sa fie vreme buna. distractie maxima iti doresc, dar mai intai... succes la examen.

Andreea eu si bb suntem bine. mananc toata ziua fructe si legume, mai scap si la cate o inghetata, dar carne nu vrea deloc si nu stiu daca e ok. vineri merg iar la echo si sper sa vad un bb grasun si jucaus.

Cherry spor la treaba.

Marina 11+

Mergi la inceput