Clubul nurorilor (63)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Briza, Casa de Piatra, multa fericire si tot ce va doriti!
Multi si .
Raza, La multe luni inainte!
Lavi, condoleante.
Si tuturor fetelor, multi si week-end placut!

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Briza,Casa de Piatra,sa fiti fericiti si sa va iubiti 1000 de ani!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Fetelor se pare ca toate am fost ocupate zilele astea, eu abia acum am cateva clipe libere:)

briza tare faini ati fost la cununie, iti sta bine in rosu. Imi place poza aia unde semnezi:)

Cami ti-a venit nazdravanul acasa? Ce mai face "madona"?:)

fug, v-am -at:)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetele,
O zi frumoasa si o saptamana reusita, va doresc!
Pupi

The future belongs to those who believe in their dreams.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

Apropos: maine se implineste o luna de cand m-am maritat (cu acte-n regula)! [

De fapt, AZI se implinesc...dak e sa socotim "la luna"...k eu am socotit "la saptamani"... Oricum, buna dimineata si...multumesc, fete!

Briza inca o data, felicitari! Fete, stiti ce bucuroasa era, la telefon? Primul lucru: sa ma uit la pozici! Ce serios e Bubu! Sau sa zic...emotionat? 2 frumosi!!!

Fete, poze...miercuri! k m-a umplut de nervi nea ala!...si maine le iau, cu tot cu dvd...

Proaspat casatorita !

Foto

Mergi la inceput

Ink nu ati ajuns?

Ieri am fost la nasi, pt prima oara de la nunta...ne-am scuzat si au inteles k am fi vrut sa mergem direct cu poze+dvd..dar asa, spera sa ajungem din nou sapt viitoare

Ne-au scos la biserica (preotul le este prieten si a fost la nunta noastra)...a fost frumos! nasii au tinut 2 lumanari mici, aprinse k la cununie...am stat in genunchi...mai intai ne-a citit in prima camera (nu's cum se numeste ), apoi am intrat propriu-zis in biserica..ne-a sfintit pe loc si o icoana pe care am cumparat-o in hanimun...a facut misto de noi ...vis-a-vis de botez...e, k intre prieteni..si mai frumos, a fost k am scapat sa nu vina socrii, k au mers cu noi..da' au ramas acasa, la o barfa...pai atat le trebuia! la "scos" merg doar mirii+nasii!

Proaspat casatorita !

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata!
Razuca, si La Multi Ani Fericiti!
Eu sunt cam chiauna, cred ca am racit sambata, ca m-a prins potopul ala mare-mare venind spre servici... sper sa-mi treaca pana ma marit.
Vineri, pe 7 iulie mergem sa depunem actele, a rezolvat iubi si cu certificatele, avem toate actele gata, doar sa le depunem! Si cununia va fi joi, 20 iulie, dar inca nu am stabilit ora.
la norici si o saptamana minunata sa aveti, iar celor care pleaca in concediu, le doresc vreme frumoasa si distractie placuta!

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza!
Am ajuns si eu, dar am scuza: am fost sa depunem actele. Gata, acum e aproape oficial... Ne-am trezit cu noaptea-n cap, dar a meritat. Am fost al treilea cuplu si am prins 11.45, ca 11.30 era luat deja (nu de pile, ci de un cuplu din fata noastra). Dar e perfect oricum. Faza cu pile si atentii nu se aplica (cel putin nu la Cluj), era cineva care chiar a facut poze sa poata demonstra cate persoane erau in fata lor, etc.

Briza, sa fiti fericiti! Si sa aveti o nunta minunata!

O saptamana buna, fetelor! (pentru mine mai e asta de lucru si apoi ... concediu in sfarsit!)
A, am puse poze cu marturicile.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Neata fetelor. Va multumesc la toate pt urari.
Razuco: da, bubu meu era un pic emotionat dar stai linistita ca avem poze unde si rade, dar sunt pe hartie inca nu am CD.
Fetelor azi vreau sa depun actele pt buletin asa ca am taiat-o!

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by briza_marii

Fetelor azi vreau sa depun actele pt buletin asa ca am taiat-o!

Mama, ce grabita esti! Tine minte, te rog, ce trebuie, k si io tb sa merg!

Proaspat casatorita !

Foto

Mergi la inceput