Mamici casnice (59)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Bey mai trimeteti-ma la culcare!!! Am lipsit olecuta azi si acu stau si recuperez?

Va pup si va urez o noapte fructuoasa!

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza fetelor.
Ma simt mai binisor dar nu ma pot lauda....
Fetele sunt in drum spre Moeciu.Super...Distractie placuta.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE

Mergi la inceput

Buna dimineata!!

Georgi,da' o cafea nu dai?

Cuscra,sa nu spui ca esti vecina cu fam Savoaia!?!

La noi ploua tare,tare...Of,s-a mai racorit nitel1

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Buna dimineata!

Miha,uite dau eu cafeaua astazi,chiar daca e cam tarziu !!!!

Exact Danelutza !

Georgi,am observat ca si tu mergi f f des la tara ca si mine(aproape zilnic)dar noi plecam dupa-amiaza dupa ce imi vine sotiorul de la serviciu.Multa sanatate!!

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Scuze ca am uitat de cafea....
Luna in general merg o data pe timpul saptamanii si o data in week-end.Acum am mers mai des pentru ca sora mea isi construieste casa acolo si ne-am intalnit cu totii.
Tot seara mergem si noi de obicei.Zilele astea insa m-a dus soata dimineata si venea si ma lua seara.

La voi ploua?Ca la mine-i caaaald....

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

buna fetele

flavia ce mai faci? a vad ca ai program incarcat,mai poti?

miha spor la mutat,vai si ce de lucruri se aduna intr-o casa numai cand te muti vezi ce de sunt.
noi ne-am mutat inainte sa nasc cu o luna(tot cu chirie si noi)mi-a fost foarte greu dar am avut noroc cu mama si fina ca mau ajutat.

danelutza nu am mai intrat aseara,acum am vazut ca erai si tu

ralu laptele e de aceeas firma si nu cred ca trebuie dat treptat,singura diferenta e ca 2 e mai consistent,adica mai hranitor.

georgi sanatate multa,azi cum te mai simti?
si la mine s-a facut iara cald.

dar oare unde sunt toate fetele......stiti voi care ca nu are rost sa le scriu de teama sa nu uit pe careva.

pot sa va zic ceva?

mi-e leneeeeeeeee de ma doare,asa nu am nici un chef de nimic.

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Dana,multumesc pentru urare,dar deocamdata stam cu calabalacul strans ca masina vine abia luni sau marti.Deci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Buuuna fetelor!
N-am mai dat de multa vreme pe la voi, am fost destul de ocupata in ultimele doua luni, de doua saptamani mi-am luat ramas bun de la statutul de casnica, a fost o perioada frumoasa in viata mea,ma bucur ca m-am reintors la treaba si saptamana viitoare voi avea primul pay check insa promit sa mai intru si pe la voi, daca nu m-ati uitat
Flavia, voi ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Sara buna!
Ne-am intors si noi de la finut si acum, plecam la cumnati, am intrat sa va pup nitelus si sa va urez = Georgi sanatate, Miha spor la mutat, Svetlana, Dana, Danelutza, Mona si Lunna pupic si....
Flaviaaaaa tu de ce nu esti la Moeciu azi ca am pierdut sirul cat am fost plecata....?
Noi vroiam sa tragem o fuga maine da ploua si sa ne trambalam prin tren si autobuze nu stiu daca e sotiorul dispus, ca vorba seia abia veniram din tren... asa ca cred ac o sun pe Alina ca ea e precis acolo acum si vad eu dupa aia.
Egoista mai sunt doar despre mine am vorbit. Iertati-ma ca sunt zapacita rau de tot, inca nu ne-am revenit dupa drum si petrecere, de pe la 9 dimineata stam cu o droaie de copii si ne jucam cu jucarii zgomotoase .
Va pup, cred ca revin dupa ce aflu daca merem maine

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Raalucutza am uitat sa-ti pup printisorul Trecerea se face intr-adevar treptat, eu n-am facut decat trecere de la san la lapte pra si atunci puneam cate 30 ml pe zi in plus.
Am sunat la Alina si nu raspunde, i-am dat sms sa vedem daca dau de ea seara asta. Acum or fi la gratar in curtea vilei

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput