Mamici casnice (59)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Georgi as puta zice felicitari.. e greu sa te desprinzi de unele lucruri dar viitorul e totul... Eu am bagat ierburile la ceaun, fierb inabusit, iar in bucatarie pluteste un iz de menta si coada soricelului.... inca vreo 2-3 plantute culese noaptea pe luna plina si gata casuta.... depinde e luna plina
Eu incarc de o ora poze pe net ca se misca ca mortu'. Deocmdata 3 poze cu mine blonda aici

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Aoleu...ce vrajitoare blonda mi-am tras...Da sa stii ca-ti sta bine.Pe bune. ca bagi la vraji acolo.
Tacurati toate? La optimiste nu mai zice nimeni nika...aci la fel...o sa ma apuc si io de invatat.Ca n-am incotro.
Dar mai intai ma duc sa pun niste ficatei de pasare la tigaie....

si revin ca soata se uita la meci si nu ma pot apuca de studiu.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Buna!
Nu o sa mai dau pe aici, plec maine la Timisoara cu Andrei sa il opereze:( Iar are hernie, a mai fost operat la patru luni si acuma iar mergem.. Am vrut sa va anunt sa nu ma dati disparuta...
Dumnezeu sa ne ajute pe toti! La multe incercari suntem supusi in aceasta viata!!!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

buna fetele

Adinella sanatate multa luiAndrei

ma rog la Dumnezeu sa treceti cu bine peste operatie si sa vaniti repede si sanatosi

-ic pentru Andrei

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

adriana, imi pare tare rau sa aud asemenea vesti:( multa sanatate si sa va dea DD putere sa treceti peste acest obstacol.

alexa

Mergi la inceput

revin

auzi beyandora asa deci numai lui georgi ii faci vraji? aha pe mine nu vrei sa ma ajuti?
cu ghicitul nu le ai?
am si eu un teren de vanzare ia zi cum stam vindem sau nu ? sau facem casa pe el?

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Adinella multa sanatate lui Andrei, sa dea Dumnezeu sa trecetzi cu bine peste operatzie.
Cuscra m-a apucat leshinu' cind am vazut ginerele papind mici , nu tzi-a fost mila de mine sa arunci unul pina aici. Acum chiar ca o sa caut o retzeta si o sa fac acasa mititei buni.
Mirinda a mea are un an si vreau s-o duc la mare, sigur ma trage de tzitze pe plaja si nu stiu cum o sa ma descurc cu kk, pipi, dar asta e.
Georgi... si sanatate. Daca nu face febra e bine. Cit despre casa, lasa ca o sa fie bine, o sa te obisnuiesti si o sa tzi se para mai frumoasa ca prima.
Polixeni bun revenit printre noi.
Alina drum bun la mare si vreme frumoasa.

Mey, ploada mea ma omoara de vreo citeva zile, o dor iar gingiutzele mai ies doi iepuroi, asha ca atunci cind e nervoasa si vrea sa se calmeze, unde ma prinde, ma trinteste la pamint si dai supt. Din doua portocale de tzitze am mai ramas cu doua caise.
Si la articolul olitza sintem zero, stie unde se face, cind o intreb unde imi arata capacul de la wc, bate cu pumnul in el si spune ccciccccci, asha ca trebuie sa urmaresc mai atent si sa nu mai pierd kk pe drum, adica in pampers.

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Adriana,sanatate multa lui Andrei.Sa dea Dumnezeu sa reuseasca operatia!

Cuscra,hai la un mic!

Mey,io is nebuna cu capul. Vreau sa plec la mare.Amandoua casele is vraiste si mie imi arde de plecat.Dar mi s-a ivit o ocazie super si parca n-as vrea sa ratez.Faza e ca m-a cam prins in off-side cu banii.Asa ca Andora draga ia baga niste vraji si pentru mine,poate imi iese pasenta pana maine,cand tre sa anunt daca merg sau nu!
In alta ordine de idei...atat de mult te-ai schimbat???

Georgi,m-am atasat eu de casa asta care nu e a mea,daramite tu...Toate trec...capul sus si cheptul de oras inainte!

Va pup pe toate

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Of!Adinella Dumnezeu sa va ajute sa scapati cu bine.O sa ma gandesc la voi.

Bey fetelor, va bagarati toate pe vrajitoarea mea? O vazurati blonda?

Miha pieptul inainte zici?Pai care?Ca Danelutza sta bine cu caisele ei...Io am prune.
Las ca trece si asta.

Danelutza esti totala cu ploada ta care te tranteste peste tot...

Am papat ficateii .Vreti si voi?

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE

Mergi la inceput

hai mai georgi mai slabeste-o putin pe andora lasa si pentru noi acolo ce va vraji
la ora asta ficate? mama ce as vrea dar sunt nu-mi permit sa mananc ca am multeeeee kg

ca a venit colegul

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput